Nepušački kutak : Ostavite pušenje sa nama!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
WithdrawnWater:
str: i za tebe sve isto vazi sto sam i drugima rekla. Hrabrost, upornost, odlucnost da se svoj zivot drzi u svojim rukama i da se covek ne prepusti sudbini da ga nosi. Suocavanje sa istinama o sebi i svim onim potisnutim sadrzajima u funkciji cijeg ocuvanja stoji sama fobija.
!

yeyeyeye :D
Imam i ja problem, a tiče se suočavanja s isitinom o sebi: Ostavila sam cigarete, naime. I sad imam...huh...u suštini mi je ok, ALI telo me ne sluša, evo sad mi se grči želudac :shock:; Ne boli nego stomačni mišići rade...tresu se. Laka drhtavica uveče, ko neka blaga panika. OndaK....imam osećaj da drugačije GOVORIM (što je moguće jer sad pričam u gornjem registru),a sve vreme osećam nesigurnost....nekad mi se znoje dlanovi, a nekad samo drhturim u stomaku (ko sad).
I, ništa ne koristim od pomagala. Da li bi trebalo, da ne flipnem? Želja ne postoji (izdramila sam jutros i to je to), ali pažnja mi nije ko ranije (treba mi duže da uradim posao), u tako..i spava mi se.
Nemojte samo da me žalite :) nego šta da radim...mnogo sam osetljiva :cry:
 
fala fala, www, nego mislim da mi nije sad malo kasno :) qq kako ću noćas :lol:
e, ma imam Prasen :mrgreen: "Prasen" ga zovemo mi, tiririririri.....
nego, stvarno sam se uplašila, sve zaboravljam da je zbog krize i ta nesigurnost, i osetljivost....ukenyala sam se načisto kad sam shvatila da mi se cmizdri :)
Jel ima tema, šta je bolje flaster or something...jel ima negde neki sajt?
 
ma idi, kakvi slatkiiši....mene to mrzi ,ni pre ih nisam jela pa što bih sad
proći će i ta uznemirenost, ša sad :D
Nego ,nervira me što sajtovi koje sam pogledala idu na STRAH (umesto na konkretne savetiće day by day!) i gledaju backward umesto forward....plus pokušavaju nešto da ti prodaju, da te uplaše, da ti kažu kako je SEDAM puta prosek za ostavljanje pušenja :? Gistro, ni u ludilu nemoj da pomisliš da će ti uspeti iz prve.....:lol:
Neću da ih čitam, pesimisti 8)
Zašto nema portala za odvikavanje od pušenja? U čemu je fora?
 
Betty:
ma idi, kakvi slatkiiši....mene to mrzi ,ni pre ih nisam jela pa što bih sad
proći će i ta uznemirenost, ša sad :D
Nego ,nervira me što sajtovi koje sam pogledala idu na STRAH (umesto na konkretne savetiće day by day!) i gledaju backward umesto forward....plus pokušavaju nešto da ti prodaju, da te uplaše, da ti kažu kako je SEDAM puta prosek za ostavljanje pušenja :? Gistro, ni u ludilu nemoj da pomisliš da će ti uspeti iz prve.....:lol:
Neću da ih čitam, pesimisti 8)
Zašto nema portala za odvikavanje od pušenja? U čemu je fora?
Mala:D,..ja sam uspela iz prve - nikada nisam pre toga pokusavala, tako da....ne slusaj pesimiste :D
Trudi se da budes max zauzeta, pij dosta tecnosti, setaj.....i izbegavaj pusace :D
 
Mala nikog ne sluša, indeed my lady! :D
Ali sam na odmoru :roll: hehehehe...uvek sam mislila da je bolje tih prvih 7 dana biti off duty :) Imala sam problema sa pažnjom.... sporije radim. A da ne pričam o telesnom šoku - kako sad bez nikotina, sva se tresuckam (cenim da se ne vidi, ali drhturim nekako....IZNUTRA :D )Moraću, dakle, u šoping :lol: /spoj šetnje na vazduhu i zadovoljstva/
LOVE YOU, pikax :P
 
meni je prosek bio 1,5 pakla..staz 12 god.
toliko sam se naslusala od svih koje znam a koji su pokusavali da ostave, o tim krizama i kako su ipak poklekli.... bila sam sigurna da necu izdrzati, pa nisam ni pokusavala godinama.
i onda jednom probala...
iz prvog pokusaja sam prestala... prvih 6 meseci sam cekala tu krizu..i nista...?
i evo vec godinu dana slavim:) a bez ikakve frke... i bez lekova i flastera..
nazalost uz pomoc slatkisa (kafu je zamenio caj, a uz caj idu i razni keksici).... i dosta inata (e bas sad necu da zapalim!!!)
 
e **** će da prestane....mislim, stišava se svakim danom pomalo, to je ODLIČNA VEST :D
malko mi se znije dlanovi, nisam preterano nervozna....sinoć sam bila depresivna. Manje višew to nego što sam baš imala crne misli jadna ja bla bla....prestalo je i to.
Pažnja mi se vraća, do yaya! Mislila sam danas da svrnem i do posla!!! Sjajno se osećam, ali moram da se iskaćem, puna sam energije, bwe, kipim :) (skačem vako jutro uvis do plafona! :lol: )

DAKLE, JA SAM PROTIVU TIH LEKOVA I BAKRAČA. Mada, kad bih bila sigurna da će nešto da mi pomogne, a da NEĆE da mi naškodi - probala bih to. Zasad, kad me uhvati ta inner drhtavica, progutam Prasen (biljno je, ok je). Ali s ebrinem za nusefekte duge upotrebe - nesanica, piše u receptu :roll:
A alternativni načini odvikavanja? Hipnoza i samohipnoza? :) A masaža, a kakosezovuone igle ...aaaakupunktura? A kapi neke mešane, domaće? A sok od zove? :P A al
ja pijem čaj od majčine duFice. Zato, jerbo mi se dopada ime, tako je cute :D Eh, i pijem složeni srup od bokvice i jagorčevine...i niFta. Ali lepogh je ukusa, mogla bih sladoeld od njega da pojedem ili tortu :D

Biće neka Konferencija o integrativnoj medicini (spoj konvencionalne i tradicionalne medicine) ovih dana u Interkontinentalu....ček da vidim: 5-7. maja 2006. www.integrativna.org
možda ne bi bilo loše otići pa videti ima li nekih starih-novih rešenja i za muku pušačku ?
 
Homeopatija
o Integrativna medicina
o Tradicionalna medicina
o Fitoterapija-Narodna medicina
o Strukturalne terapije
o Teslino učenje i zdravlje
o Kvantna medicina
o Ekologija organizma
o Senzorne terapije
o Medicina stanovanja
o Bioenergija
o Režimi ishrane
o Ajurveda
o Razmišljanja dalje


treba pogledati ovo, zanimljivo zvuči
a ondaK da preimenujemo OVU temu u "Holistička antipušačka virtuelna ženska agencija " :lol:
Gde su muškarci, svi junaci nikom ponikoše? :P
Vole da pušU....
 
Znas..nemoj da povezujes svaku promenu raspolozenja i telesnu manifestaciju sa ostavljanjem cigareta...( potrudi se de ubedis u to :D )
Sve prolazi najduze za mesec dana..a svakim danom je lakse i bolje.....videces...:wink:, a osecaces se ko' Bog...pardon, Boginja :D
Zanimljiva konferencija..podrzavam
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top