Nećemo prihvatiti odvajanje RS iz BiH

svetolik trpkovic:
ma samo da ostane nezavisna BiH sa autonomnom RS u njoj kao i do sada nikakvo odvajanje ne dolazi u obzir jer ako se ne daj boze odvoje ima odma da se nama nakace na grbacu, a jedva smo ih se otarasili i ne znamo ni sta cemo sa onima koji su dosli ovamo .
Za grbaču ćemo lako, nego ako se tamo poremeti ravnoteža, eto novog rata. Zato mislim da je najbolje da ostane ovako kako jeste, niko previše zadovoljan, ali i niko previše tužan. Taman.

bogibatina:
...bemti, saraj'vo je cvetna basta...smrdljiva bara...kom ti pricas nesto o teritoriji, dupeperacu inijedan...zabij se u svoj supak da ne bi mirisao tudji dok klanjas...svoje je svoje, ipak...kolki je tolki, al ipak je tvoja teritorija, haveru...

Ma dobro, znam ja sve to, nego mene bi malo brinulo da sam na tvom mjestu sto je te „svoje“ teritorije sve manje nekako. Kako god upalim televiziju jave da se Srbija i opet nesto smanjila, pa dokle vi tako mislite ljudi.
Razumijem ja da vas je malo i strah, ali nista vam ostat nece ako ovako nastavite. Nikakvog kuveta, ko sline, ko vam sta zatrazi vi date bez rijeci. Cekaj samo da se Bugari dosjete, pa Madjari, Rumuni, svi vole kad se dzaba djeli.
Eee, sreca da je Lazar vec otputovo, slogiro bi se covjek da vidi sta mu se od roda desilo. Bice da ste onecistili krv dok su Turci bili, nebi pravi Srbi ovo inace nikad progutali :roll:

Idem malo odspavat, docu opet sutra da se porazgovorimo. Ti si mi onako bas lego ko osoba, strasno se rado sa takvima pisem.

...lazes, nemas tv...drugo, opkoracaj jos koji put svoj teritorij i obelezi ga jednim omanjim pisanjem...koliki je, bice dosta...od vas se i ne trazi, od vas se samo uzme...a sta bi se i moglo od jadnih ostataka otomanskog carstva i od jadnika koji neimase mesta na brdima oko carigrada...

bogibatina:
...lazes, nemas tv...drugo, opkoracaj jos koji put svoj teritorij i obelezi ga jednim omanjim pisanjem...koliki je, bice dosta...od vas se i ne trazi, od vas se samo uzme...a sta bi se i moglo od jadnih ostataka otomanskog carstva i od jadnika koji neimase mesta na brdima oko carigrada...

uuuu, ovo je bilo odlicno... :D

bas tako, bosnjaci nam govore o teritorijama.... bosnjaci, koji su sabijeni na teritoriju velicine 1,4 crne gore.... mora da je tesno....

Marin55:
Nikolas Barns, američki podsekretar, poručio

BiH je jedinstvena država i takva treba ostati * Srbija ne smije zaboraviti izručenje Karadžića i Mladića

Američki podsekretar za politička pitanja Nikolas Barns (Nicholas Burns) bio je sigurno najtraženija osoba na zagrebačkom samitu šefova vlada i država Procesa saradnje u jugoističnoj Evropi i od medija, ali i od samih učesnika.
Barns je u svojim izjavama najviše prostora davao Kosovu i Srbiji, dok je o BiH kratko govorio nakon sastanka s hrvatskim predsjednikom Stjepanom Mesićem.
- Razgovarali smo i o BiH. Tu državu treba postaviti na stabilne i održive temelje kako bi se osigurala trajna stabilnost. Nećemo podržati niti prihvatiti nikakve pozive i bilo kakve pokrete o odvajanju Republike Srpske iz BiH. To je jedinstvena država i takva treba ostati. Nadamo se velikoj predanosti BiH za ustavne promjene i to ćemo reći premijeru Nikoli Špiriću kada dođe u Vašington - naglasio je Barns.
On je na samit stigao kao, kako je rekao, lični izaslanik predsjednika SAD Džordža Buša (George W. Bush), a jedini je spomenuo i pitanje odbjeglih ratnih zločinaca.
- Lideri u Srbiji moraju uhapsiti i izručiti Ratka Mladića i Radovana Karadžića. Tu obavezu ne smiju zaboraviti - rekao je Barns.

Dnevni Avaz
Da celovita na dve teritorije, federacija mudzahedina u ustasa i Drzava Republika Srpska!! Izgleda da nisi upoznat sa dejtonskim sporazumom cime ste sami potpisali da postoji drzava Republika srpska!!! Pa stime svaka republika ima pravo na otcepljenje na zahtev svojih gradjana i drzavljana te republike!!! A oko izrucenja, pa prvo treba utvrditi zasto zahtevate izrucenje karadzica i mladica ako svi znamo da su branili srpski narod od mudzahedina i ustasa, a kao drugo nigde nisam cuo rec izrucenje mudzahedina, vehabija i ustasa iz bosne i hrvatske povodom genocida nad srbima u hrvatskoj i bosni, kada budete svi vi mudzahedini i ustase bili predati i osudjeni za genocid nad srbima utvrdjivacemo ko je prekrsio sve konvencije ratovanja i zasto je rat uopste i izbio u bosni i hrvatskoj!!! A do tada sedi mirna ili miran ako se lazno predstavljas kao zensko i gledaj svoja posla, jer kada bude ujedinjene sve srpske zemlje nece biti mesta za vas mudzahedine i ustase na tim prostorima!!

pritajeno_dobro:
Da celovita na dve teritorije, federacija mudzahedina u ustasa i Drzava Republika Srpska!! Izgleda da nisi upoznat sa dejtonskim sporazumom cime ste sami potpisali da postoji drzava Republika srpska!!! Pa stime svaka republika ima pravo na otcepljenje na zahtev svojih gradjana i drzavljana te republike!!! A oko izrucenja, pa prvo treba utvrditi zasto zahtevate izrucenje karadzica i mladica ako svi znamo da su branili srpski narod od mudzahedina i ustasa, a kao drugo nigde nisam cuo rec izrucenje mudzahedina, vehabija i ustasa iz bosne i hrvatske povodom genocida nad srbima u hrvatskoj i bosni, kada budete svi vi mudzahedini i ustase bili predati i osudjeni za genocid nad srbima utvrdjivacemo ko je prekrsio sve konvencije ratovanja i zasto je rat uopste i izbio u bosni i hrvatskoj!!! A do tada sedi mirna ili miran ako se lazno predstavljas kao zensko i gledaj svoja posla, jer kada bude ujedinjene sve srpske zemlje nece biti mesta za vas mudzahedine i ustase na tim prostorima!!

Ih budalo, cuj drzava.
RS nema ni status opstine. Entitet ne postoji kao pravni pojam vec je izmisljen samo za ovu priliku da se ljudi tamo umire i da ih se ne mora ubijati radi konacnog rjesenja. Drzava? E moj Milojice, ili kako li su ti vec nadjeli lijepo ime, RS je nista.

A konacno rjesenje je vec u toku. Dodik i raja se namamili na rahat lokum, sad jos samo da ih okupamo i nasiljimo im cune, nece se za koju godinu ni poznat da su nekad bili govna.
A ove iz Hrvatske cemo vam poslat preko Drine, da vam pomognu oko koncentracije- citam u forumu da su vam se jako svidjeli.

Konstantin_de_Sisti:
uuuu, ovo je bilo odlicno... :D

bas tako, bosnjaci nam govore o teritorijama.... bosnjaci, koji su sabijeni na teritoriju velicine 1,4 crne gore.... mora da je tesno....

Ja, teska su vam vremena dosla, Bosnjo vam sere kako gubite teritorije.
Nas se mora sve pobit ako nam se hoce uzet ista, inace se vracamo i asimiliramo. BiH stoji kako stoji ima vec 1 000 godina, samo se na Srbiji vidi zub vremena. Runi se i urusava, raznosi ko stigne. Siptari zareze, vi bjezite ko bez glave. Pa jestel ljudi il zecevi?
Eee dico Lazareva, nista od vas, pojede vas vrijeme.

PS
Jeste li vec znali da je na Balkanu za pola milona Srba manje nego 90’te. Ovim tempom necete izdrzat do 2100te, jos ce Beograd prva ciganska prijestolnica postat.

DzinaBiH:
Ih budalo, cuj drzava.
RS nema ni status opstine. Entitet ne postoji kao pravni pojam vec je izmisljen samo za ovu priliku da se ljudi tamo umire i da ih se ne mora ubijati radi konacnog rjesenja. Drzava? E moj Milojice, ili kako li su ti vec nadjeli lijepo ime, RS je nista.

A konacno rjesenje je vec u toku. Dodik i raja se namamili na rahat lokum, sad jos samo da ih okupamo i nasiljimo im cune, nece se za koju godinu ni poznat da su nekad bili govna.
A ove iz Hrvatske cemo vam poslat preko Drine, da vam pomognu oko koncentracije- citam u forumu da su vam se jako svidjeli.
RS ima sva tri atributa drzavnosti:
-teritotiju
-stanovnistvo
-drzavnu vlast
ali je pod okuopacijom Nato snaga,.ali doci ce vrijeme i to da prodje,.
a za tvoje rasisisticke izjave,treba te banovati!

Где су дежурни пресамићени и притворни мухамеданци???

Počela ekshumacija grobnice u Gorancima kod MostaraAutor: Tanjug | 18.05.2007 - 10:14

Na području sela Goranaci, 13 kilometara zapadno od Mostara, počela je ekshumacija masovne grobnice, u kojoj se nalaze posmrtni ostaci ubijenih lica srpske nacionalnosti.
Na istom području otkrivena je još jedna grobnica, u kojoj se, prema podacima Federalne komisije za traženje nestalih, nalaze posmrtni ostaci ubijenih Bošnjaka i Srba.

Eshumacija se vrši na osnovu naloga Okružnog javnog tužilaštva u Trebinju, a prema podacima Ureda za traženje nestalih lica Republike Srpske, u dolini Neretve još se traga za 166 lica srpske nacionalnosti, od čega 20 na području Mostara. Milan Bogdanić, direktor Ureda za traženje nestalih lica Republike Srpske, veruje da je reč o "sekundarnoj grobnicu", a da su ubijena lica ovde dovezena sa nekih drugih lokacija. Po njegovim rečima, u ovom trenutku nezahvalno je govoriti o kolikom broju lica se radi.
Pored antropologa, u eshumaciji učestvuje i sudski veštak. Otkopavanjem grobnice, vidljivi su delovi maskirnih uniformi i vojničkih čizama, što upućuje na to da se radi o vojnicima srpske nacionalnosti, ali će se konačna ocena moći dati tek nakon završene DNK analize.

DzinaBiH:
Ja, teska su vam vremena dosla, Bosnjo vam sere kako gubite teritorije.
Nas se mora sve pobit ako nam se hoce uzet ista, inace se vracamo i asimiliramo. BiH stoji kako stoji ima vec 1 000 godina, samo se na Srbiji vidi zub vremena. Runi se i urusava, raznosi ko stigne. Siptari zareze, vi bjezite ko bez glave. Pa jestel ljudi il zecevi?
Eee dico Lazareva, nista od vas, pojede vas vrijeme.

PS
Jeste li vec znali da je na Balkanu za pola milona Srba manje nego 90’te. Ovim tempom necete izdrzat do 2100te, jos ce Beograd prva ciganska prijestolnica postat.

...ono sto bosnjo pokenja, to ce i da pojede po starom obicaju...mora da si sanjao o hiljadu godina tzv istorije kad ste se kao narod samoprozvali negde tokom rata jer ste uglavnom pisani malim slovom...vecina i dalje pise malim osim vas nekolicine koji ste naucili da ima i veliko...jadno je kad pominjes neke cifre kad vas nema ni zemun da popunite...a sad mi se neda da ti propovedam istoriju od buna , balkanskih ratova...bolje se sam podseti bliske nam proslosti i moli se bogu da se ne vrati...

...a sto se tice statusa rs zapamti,ako imas cime, rs ima svoje pare, a bih zivi od onog sto joj mi bacimo...i moli boga da se ubrzo ne predomislimo...inace opet ces cekati neki konvoj s brasnom i brati koprive...

DzinaBiH:
Ih budalo, cuj drzava.

Pa samo neznam ko ce bezati kada se pripoji RS sa srbijom dali vi ili srbi??? Bolje pocni uciti pisati i citati cirilicom jer ako te vide obrezanog osim obrezanosti obrezace ti i glavu mudzahedinu i samo lepo sanjaj o toj tvojoj celovitoj bosni, jer dok je bosna bila cela i u sastavu SFRJ vama nije odgovarala da bude cela vec ste hteli da se cepite i delite, e sada vam neodgovara da neko hoce da se odvoji jer ima svoj ustav i narod i drzavu zvanu RS. To sto pricas su samo gluposti koje vam ispiraju amerikanci mozak

BiH je cirkus od drzave, smesno je uopste pricati o njoj kao o nekoj drzavi kad nista zivo ne funkcionise, ljulja se i trese na labavim nogama i samo joj EU i SFOR ocajnickim pokusajima odrzavaju tu jadnu ravnotezu, cak i posle ovoliko vremena od rata, ali i njima ce jednog dana biti dosta, Nemci su jedva produzili svojima mandat za jos godinu dana, a onog dana kad svi odu srusit ce se BiH kao kula od karata, a onda cemo da vidimo ko ce najbolje da se snadje. Jedni imaju istok, drugi zapad, a gde ce oni u sredini? Na kolenima ce da nas mole za komad hleba i jedan mil - mil po glavi.

Ма све ћемо ту гамад протерати у њихову турску, јер се изјашњавају да су туркмени, само незнам којим ће то путем ићи у ту нјихову туркменију?? Могу само преко црне горе јер им је Мило наклњен!

Vas idiote jos niko nije banovao?! Ja da sam moderator, samo kad bih video rec Turska, ne samo da bi vas sve banovao, nego bi vas i prijavio policiji za raspirivanje javnih nereda. Da ne govrim da bih vas tukao dok se ne ispovracate, nabio bih vam kesu na glavu, i pravac Fruska Gora, na malo silovanja i sastanak sa letvama. Da vam jêbam mamu zlotvori, ko vas je napravio tako degenercne,pacovstine ljigave!

hektorius:
BiH je cirkus od drzave, smesno je uopste pricati o njoj kao o nekoj drzavi kad nista zivo ne funkcionise, ljulja se i trese na labavim nogama i samo joj EU i SFOR ocajnickim pokusajima odrzavaju tu jadnu ravnotezu, cak i posle ovoliko vremena od rata, ali i njima ce jednog dana biti dosta, Nemci su jedva produzili svojima mandat za jos godinu dana, a onog dana kad svi odu srusit ce se BiH kao kula od karata, a onda cemo da vidimo ko ce najbolje da se snadje. Jedni imaju istok, drugi zapad, a gde ce oni u sredini? Na kolenima ce da nas mole za komad hleba i jedan mil - mil po glavi.

U pravu si...ja osobno bojim se za hrvate, kao brojcano najmanji...BH bi trebala biti Federacija tri naroda, sto je nemoguce...ili je nece biti na duge staze...

@Slavonka

BiH ne bi trebala biti Federacija već normalna drzava kao i sve ostale...jedino ce to napokon ustabiliti tu zemlju i prekinut ovu glupost koja sada traje...dakle jedan ustav, jedna država neka ima tri predsjednika i to je to...

Btw za ostale profesionalne Srbe ponavljam da RS nije nikakva država već mali entitetić...općina, ništa special...uglavnom dio BiH...

Naši Hrvati u BiH bi isto s oproštenjem trebali prestat s*** dole i prihvatiti da žive u BiH a ne u RH..i nek uživaju...u BiH...doduše oni mislie da su u Rvatskoj a ne Hrvatskoj al to je već njihov problemčić...

A što se tiće da će Srbija nekog ujedinjavat i sličan bulšit pa hebote nemožete ujedinit dio svoje zemlje Kosovo a di ce te drugo...zaboravljate da su prošla vremena 90-tih i da ste beznacajni u Europi isto kao i mi svi ostali s vama bez ikakvih iluzija.

Marin55:
Nikolas Barns, američki podsekretar, poručio

BiH je jedinstvena država i takva treba ostati * Srbija ne smije zaboraviti izručenje Karadžića i Mladića

Američki podsekretar za politička pitanja Nikolas Barns (Nicholas Burns) bio je sigurno najtraženija osoba na zagrebačkom samitu šefova vlada i država Procesa saradnje u jugoističnoj Evropi i od medija, ali i od samih učesnika.
Barns je u svojim izjavama najviše prostora davao Kosovu i Srbiji, dok je o BiH kratko govorio nakon sastanka s hrvatskim predsjednikom Stjepanom Mesićem.
- Razgovarali smo i o BiH. Tu državu treba postaviti na stabilne i održive temelje kako bi se osigurala trajna stabilnost. Nećemo podržati niti prihvatiti nikakve pozive i bilo kakve pokrete o odvajanju Republike Srpske iz BiH. To je jedinstvena država i takva treba ostati. Nadamo se velikoj predanosti BiH za ustavne promjene i to ćemo reći premijeru Nikoli Špiriću kada dođe u Vašington - naglasio je Barns.
On je na samit stigao kao, kako je rekao, lični izaslanik predsjednika SAD Džordža Buša (George W. Bush), a jedini je spomenuo i pitanje odbjeglih ratnih zločinaca.
- Lideri u Srbiji moraju uhapsiti i izručiti Ratka Mladića i Radovana Karadžića. Tu obavezu ne smiju zaboraviti - rekao je Barns.

Dnevni Avaz

Pa to je svima jasno. Amerikanci su najgori dušmani Srpskog naroda, za to i progone naše junake: Radovana i Ratka. Hrvati i Bošnjaci su samo Američke sluge i za to ih Amerikanci podržavaju, dok Srbin neče da robuje zapadu i za to nas Amerikanci mrze i žele da unište Srpski narod. Ako nebi bilo SAD, Srbi bi u svim ratovima u 1990tim godinama pobedili. Ali doči če dan kada če Rusija i Kina stati na pu Američkim agresorima. SAD želi da vlada celim svetom isto kao pre Hitler, ali Rusi i Kinezi nežele da postanu robovi zapada. Biče rat i u njemu če Rusija i Kina do nogu potuči i uništiti SAD. I Srbi če se svetiti Amerima za sve zlo koje su nam naneli, onda tu neče biti niko da štiti Ustaše, Balije i Šiptare i Srbi če da osvobode i ujedine sve Srpske zemlje.

Marin55:
To kazi Nikolasu Bernsu. BiH je nezavisna drzava u AVNOJevskim medjunarodno priznatoj granici.
Miloseviceva namjera ipak nije uspjela.Niko nije mogao da rasturi BiH i u buducnosti je niko nece moci rasturiti.BiH je sada u rukama nasih prijatelja Amerikanaca.Pa cik neka neko mrdne da odvoji dio BiH.

Ali neće tako biti zauvek. Amerika je danas snažna i može da štiti BiH i NDH. Ali več danas se sprema veliki rat, jer Ameri žele na vladaju celim svetom, Rusija i Kina to neće dozvoliti i biče izmedju nih rata. Ja verujem da če Amerika izgubiti i da če na kraju se Ruski, Kinezki(a naravno i naši Srpski) vojnici šetati po uništenim i osvojenim Američkim gradovima. Tada če Srpska vojska da oslobodi i republiku Srpsku i Kosovo i republiku Srpsku Krajinu. Neće više biti Amerike da štiti Ustaše, Balije i Šiptare.

021123456789:
Vas idiote jos niko nije banovao?! Ja da sam moderator, samo kad bih video rec Turska, ne samo da bi vas sve banovao, nego bi vas i prijavio policiji za raspirivanje javnih nereda. Da ne govrim da bih vas tukao dok se ne ispovracate, nabio bih vam kesu na glavu, i pravac Fruska Gora, na malo silovanja i sastanak sa letvama. Da vam jêbam mamu zlotvori, ko vas je napravio tako degenercne,pacovstine ljigave!

Da je ovo neki ne - srpski forum, sigurno bi se sve gore navedeno sprovelo i u praksi.
Nadam se da ce Jomini ovo da procita.

Zorba1:
Ali neće tako biti zauvek. Amerika je danas snažna i može da štiti BiH i NDH. Ali več danas se sprema veliki rat, jer Ameri žele na vladaju celim svetom, Rusija i Kina to neće dozvoliti i biče izmedju nih rata. Ja verujem da če Amerika izgubiti i da če na kraju se Ruski, Kinezki(a naravno i naši Srpski) vojnici šetati po uništenim i osvojenim Američkim gradovima. Tada če Srpska vojska da oslobodi i republiku Srpsku i Kosovo i republiku Srpsku Krajinu. Neće više biti Amerike da štiti Ustaše, Balije i Šiptare.
Ti znači veruješ u svetski rat. Onda ne bi bilo biti ničega. Srećom nije tako, Rusi i Amerikanci se ne gledaju preko nišana, bez obzira što to neki ovde priželjkuju.

PutiniBu-1.jpg

Zorba1:

Jao Zorba, pravi si ludjak :lol:

Back