Enigma
Iskusan
- Poruka
- 6.582
U svakom slučaju je bolji od tvoje premijerke.Što i nije teško.Ostao si bez argumenata![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U svakom slučaju je bolji od tvoje premijerke.Što i nije teško.Ostao si bez argumenata![]()
Moji žuti? Ako ponoviš to možda još par stotina puta, možda ti i prođe
I ti žuti više nisu na vlasti, zašto napredni nisu izmenili? Osporavanje mog poznavanja je pomalo smešan pokušaj omalovažavanja, ali to tebi nije prvi put, zar ne? Nisi ti kriv što ne umeš drugačije da komuniciraš...
Apsolutno.Dešavanja u Srebrencii jesu kontroverzni događaji i treba ih prepustiti istoričarima.Vidiš koliko ništa ne znaš. Skupština Srbije je usvojila deklaraciju u kojoj se osuđuje ubistvo muslimana u Srebrenici. Nigde se ne pominje genocid, ma koliko ti to želela.Usvojili je tvoji žuti. No, ti ne znaš razliku između ratnog zločina i genocida.
Ustav Republike Srpske predviđa dva potpresjednika. Jednog iz bošnjačkog narod a jednog iz hrvatskog naroda. Takav je zakon. Mi smo izabrali manje zlo.Ma ja jesam to uvek i uvek ću, al ste me vi tada nazivali nagorim imenima... sad odjednom, fini neki Hrvat, radi u interesu Srbapa meni je to vrhunac licemerja i kontradiktornosti.
Nije jadanJadan taj narod tamo![]()
Dodik je bio za kopanje litijuma. E sad da li je to iskreno podržao kopanje ili ne pitanje jeNije jadan
Sklonili su Dodika da bi kopali onaj litijum
To je neka bratstveno-jedinstvena žila
Kreće od Slovenije kroz Bosnu pa kroz Srbiju sve do Kosova
Predsednička ovlašćenja nisu preneta na takozvanog potpredsednika nego je preneto samo ovlašećenje da potpiše određeni zakon što je gospodin Dodik i ranije činio.Dakle,radost onih koji kao zapete puške iščekuju nove ribnikare,nove dubone,nove nadstrešnice bez ikakvog je osnova jer je gospodin Dodik i dalje predsednik republike.Ustav Republike Srpske predviđa dva potpresjednika. Jednog iz bošnjačkog narod a jednog iz hrvatskog naroda. Takav je zakon. Mi smo izabrali manje zlo.
Bog je to tu stavio s razlogomDodik je bio za kopanje litijuma. E sad da li je to iskreno podržao kopanje ili ne pitanje je
Većina naroda je tamo protiv kopanja litijuma.
A što ne napisa "GOTOV JE"?Vojska RS i dobrovoljci iz Srbije i Crne Gore
Pogledajte prilog 1787103 Pogledajte prilog 1787106 Pogledajte prilog 1787102
Pogledajte prilog 1787099 Pogledajte prilog 1787101 Pogledajte prilog 1787130 Pogledajte prilog 1787110 Pogledajte prilog 1787131 Pogledajte prilog 1787107Pogledajte prilog 1787133
Imamo i previše solarnih panela po Srpskoj. Pretvaramo se u solarnu skalameriju.Bog je to tu stavio s razlogom
A taj Zapad da malo poradi na solarnoj energiji
Ti si baćo defakto priznao da je Dodik predsednik!Ko kaže da se sekiramo, zavidimo
Hrvat vam predsednik, svaka čast
koliko sabiram do Nove Godine ste u EU.
montenigersi izneverovali, oni jedva dobacili do Dritana a i to je kratko trajalo