FBiH obustavila saradnju sa RS!

aleksije, tvoja antiteza mog interesovanja za pravilan smisao izrecenog u politickoj komunikaciji disonantno vuce na podnoromanijski sarkazam kao kad uzivas u tefericu gde se dva bika nabadaju, a tebi zao sto si publika a ne akter
Ajde, ovo ti je kao razumljivo i duhovito. Drugi deo upisa. Ne mogu da kažem drugi deo rečenice, jer nemaš interpunkciju, pa ne zna insan ni koliko rečenica ima, gde jedna počinje, a druga se završava.

:lol:

Ajde, ovo ti je kao razumljivo i duhovito. Drugi deo upisa. Ne mogu da kažem drugi deo rečenice, jer nemaš interpunkciju, pa ne zna insan ni koliko rečenica ima, gde jedna počinje, a druga se završava.

:lol:
juce je iskiretiran, al bosna je to, nece da odlezi da mu zaraste :roll:

kazu neki da je moj patogeni potencijal uvek invazivan u svojoj virulentnosti, tako da se ne plasite vi svi iz bosne za vasu klinicku sliku

znamo je.

Kurki, za laku noć! :lol:

1288572.jpg

Je li ti više žao BiH ili Katara? :D

ja lepo pitala sta ce se desiti ako se nekim cudom i nedajboze ujedinimo sa njima, a tako neki ko ovaj pepe kazu da je neko od nas musliman....jel cemo to da tretiramo kao klevetu i laz? ima li kakav zakoncic povodom toga? :think:
Dobro, ako nekim čudom nisi muslimanka, što 'no kažu Turkinja, onda moje nazivanje muslimanom shvati figurativno. Dakle, ne doslovno balija, nego neko ko radi za njih!!! :D
E da ne bi i to bila kleveta i laž, uporedi politiku koju zagovaraš ti, sa politikom koju zagovaraju oni, pravi Turci iz Sarajeva. :cool:

Dobro, ako nekim čudom nisi muslimanka, što 'no kažu Turkinja, onda moje nazivanje muslimanom shvati figurativno. Dakle, ne doslovno balija, nego neko ko radi za njih!!! :D
E da ne bi i to bila kleveta i laž, uporedi politiku koju zagovaraš ti, sa politikom koju zagovaraju oni, pravi Turci iz Sarajeva. :cool:

to sto ti pises o nama ovde jeste laz i kleveta, jos gore je to sto pises da mi radimo za njih...gde ti je dokaz o tome? svi srbi, svi pravoslavci, krsteni u pravoslavnoj crkvi. i imamo pravo da se izjasnimo da ne zelimo sa vama da delimo drzavu.

kao sto rekoh posto vidim da si citao gorski vijenac na preskoke odnos srbije prema tvom protektoratu treba da bude - spustavah se ja na vase uze, umalo se uze ne pretrze. od tada smo visi prijatelji u glavu mi pamet uceraste.

:cao:

to sto ti pises o nama ovde jeste laz i kleveta, jos gore je to sto pises da mi radimo za njih...gde ti je dokaz o tome? svi srbi, svi pravoslavci, krsteni u pravoslavnoj crkvi. i imamo pravo da se izjasnimo da ne zelimo sa vama da delimo drzavu.

kao sto rekoh posto vidim da si citao gorski vijenac na preskoke odnos srbije prema tvom protektoratu treba da bude - spustavah se ja na vase uze, umalo se uze ne pretrze. od tada smo visi prijatelji u glavu mi pamet uceraste.

:cao:
Maco, to je politika. Teras njihovu politiku je isto kao da radiš za njih. Bez obzira što te možda ne plaćaju.

I to je kleveta kad u ime miliona ljudi TI lično govoriš kako nešto žele i ne žele. A slučajno ni jedna javna ličnost među tih milion to ne govori. :mazi:
Ali zato mnogo njih u Sarajevo baš tu tvoju politiku teraju. :lol:

Maco, to je politika. Teras njihovu politiku je isto kao da radiš za njih. Bez obzira što te možda ne plaćaju.

I to je kleveta kad u ime miliona ljudi TI lično govoriš kako nešto žele i ne žele. A slučajno ni jedna javna ličnost među tih milion to ne govori. :mazi:
Ali zato mnogo njih u Sarajevo baš tu tvoju politiku teraju. :lol:

krivi ste za sankcije koje je srbija trpela
krivi ste za kosovo koje je posledica bosne
krivi ste za to sto je srbija bombardovana
krivi ste za sve sto se danas desava u srbiji
vi i vasa bosna i rat u bosni.
i ja ne govorim u ime svih srba, govorim u svoje ime. a ti klevetas mene i ostale ne taemi koji ne zelimo ujedinjenje sa protektoratom koji donosi samo probleme i nista drugo.

to maco obrati se tamo svojim bosankama, one vole takve izraze i slicne prostakluke.

krivi ste za sankcije koje je srbija trpela
krivi ste za kosovo koje je posledica bosne
krivi ste za to sto je srbija bombardovana
krivi ste za sve sto se danas desava u srbiji
vi i vasa bosna i rat u bosni.
i ja ne govorim u ime svih srba, govorim u svoje ime. a ti klevetas mene i ostale ne taemi koji ne zelimo ujedinjenje sa protektoratom koji donosi samo probleme i nista drugo.

to maco obrati se tamo svojim bosankama, one vole takve izraze i slicne prostakluke.
Vidiš, mi zato što vam je Bosna nanela razne posledice, želimo da uništimo Bosnu. I ti umesto da nam budeš zahvalna, ćeraš vodu na islamističku vodenicu. Šta bi onda tek bilo da si islamka, a ne Srpkinja. :mazi: :mrgreen:

upravo to vi treba da se osamostalite i zivite kao zasebna drzava. da radite na tome, a ne da ocekujete od nas da se uplicemo u vasa pitanja, jer nije bas kao da zelimo svi to.
Srbi su upravo Republikom Srpskom dokazali svoju drzavotvornost.
A ocekivali ili ne,Srbija se mora uplitati i uplice se i to ne zbog nas nego zbog sebe,pametnice!
Jos nisam vidjela drzavu kojoj je draze da joj komsije budu neprijateljski narodi,a ne vlastiti.
A za to se zalazete vi pametnjakovici!
Ali kad vam dodje maca na vratanca,mozda cete onda konacno shvatiti za kakve ste se gluposti zalagali.
Pod uslovom da niste Bosnjaci.😂
Ako jeste...onda je u redu.Onda sve sto pricate ima smisla.😂

Srbi su upravo Republikom Srpskom dokazali svoju drzavotvornost.
A ocekivali ili ne,Srbija se mora uplitati i uplice se i to ne zbog nas nego zbog sebe,pametnice!
Jos nisam vidjela drzavu kojoj je draze da joj komsije budu neprijateljski narodi,a ne vlastiti.
A za to se zalazete vi pametnjakovici!
Ali kad vam dodje maca na vratanca,mozda cete onda konacno shvatiti za kakve ste se gluposti zalagali.
Pod uslovom da niste Bosnjaci.😂
Ako jeste...onda je u redu.Onda sve sto pricate ima smisla.😂

da bas smo imali interes da nam uvedu sankcije. blago nama. :roll:

Back