Pumpaj Dinstanović
Zaslužan član
- Poruka
- 104.526
Ovi Turci nisu normalni... Proglašavaju Dodika srušenim, a svi mediji horski se bave isključivo njime...
I daju mu na publicitetu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovi Turci nisu normalni... Proglašavaju Dodika srušenim, a svi mediji horski se bave isključivo njime...
Mislim da bi bilo korisnije da diskutujemo o onome što se zaista dešava, a ne onome što bismo mi želeli da se dešava.
A zaista se dešava da Dodik obavlja funkciju predsednika, da je imenovao mandatara, da je NS RS izglasala vladu čijeg je mandatara predložio Dodik.
A ne dešava se da prolazi muslimanska odluka da se Dodik smeni i da više nije predsednik.
Iz toga se vidi šta može a šta ne može.
Ono što muslimni žele u RS - ne može! Ono što narod RS želi u RS - može!
I šta bi sa anketom, nema a?Kako si se prepoznao, od prve!![]()
Ona nije toliko pametna ni da odglumi Srpkinju.Naravno da ste vi Bosnjaci uvijek protiv Srba!
I ne glumi vise Srpkinju,providna si!
Vi još o meni?!I šta bi sa anketom, nema a?
Znači opet si uhvaćena u laži.
Nikad od tebe nešto kvalitetno. Čak su ti i pošalice infatilne.
Pa o lažovu se ne piše ukratko.Vi još o meni?!![]()
Zato je Vučić okupirao sve medije, ali opet curiiiiPa o lažovu se ne piše ukratko.
Kakve veze Vučić ima sa lažovom poput tebe? Nego ne spamuj, bolje nemoj ni pisati ako ne znaš šta bi napisala.Zato je Vučić okupirao sve medije, ali opet curiiii![]()
Na ovoj slici ko da ga džepari?!Dodik će se sutra sastati sa Lavrovom u Moskvi
Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov sastaće se sa predsjednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom u Moskvi 9. septembra, saopštilo je rusko Ministarstvo spoljnih poslova.
Pogledajte prilog 1781699
Vi ste tako navikli u vašoj kasabi, kao i za onu ikonu što ste lagali i provaljivali se.Na ovoj slici ko da ga džepari?!![]()
Dobro. Vratimo se na temu. Molim Dragona za komentar.Kakve veze Vučić ima sa lažovom poput tebe? Nego ne spamuj, bolje nemoj ni pisati ako ne znaš šta bi napisala.
Koji komentar pa Nešić nije SNSD, ovo je iu prošle godine i pušten je na slobodu.Dobro. Vratimo se na temu. Molim Dragona za komentar.
https://slobodanvaskovic.blogspot.com/2024/12/ko-je-sljedeci-pitanje-zbog-kojeg-do.html
Čitaj mali, čitaj, pa onda pitaj.Koji komentar pa Nešić nije SNSD, ovo je iu prošle godine i pušten je na slobodu.
Je li tebi dobro?
Šta da čitam jesi li ti sastavljena? Decembar 2024. godine...Čitaj mali, čitaj, pa onda pitaj.
Ko će tebi objasniti.?!!!!Šta da čitam jesi li ti sastavljena? Decembar 2024. godine...
Šta ti je ovo, Kurki? Sa koje stranice?
sa wikija dipl.ing. ćaciŠta ti je ovo, Kurki? Sa koje stranice?![]()
Otkad je wiki zvanična?svako hvali svoga konja
na zvanicnom wikuju fala bogu konja vise nema![]()