FBiH obustavila saradnju sa RS!

Mislim da bi bilo korisnije da diskutujemo o onome što se zaista dešava, a ne onome što bismo mi želeli da se dešava.
A zaista se dešava da Dodik obavlja funkciju predsednika, da je imenovao mandatara, da je NS RS izglasala vladu čijeg je mandatara predložio Dodik.
A ne dešava se da prolazi muslimanska odluka da se Dodik smeni i da više nije predsednik.

Iz toga se vidi šta može a šta ne može.
Ono što muslimni žele u RS - ne može! Ono što narod RS želi u RS - može!

Не може нико хапсити важећег Председника, Премијера и Председника Скупштине. Тако је по протоколима

Није ни Трамп ухапсио Вучића у Мајамију, али ако дође поново као грађанин, биће ухапшен.

Dodik će se sutra sastati sa Lavrovom u Moskvi​

Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov sastaće se sa predsjednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom u Moskvi 9. septembra, saopštilo je rusko Ministarstvo spoljnih poslova.

189578.jpg

Lukić: U Službenom glasniku objavljene odluke o izboru nove Vlade Republike Srpske (FOTO)​

Vršilac dužnosti direktora Službenog glasnika Republike Srpske Miloš Lukić rekao je za RTRS da je objavljen broj 78 Službenog glasnika Republike Srpske u kojim su objavljene odluke o izboru nove Vlade Republike Srpske.

050099.jpg

na temu

sa rs niko nece da saradjuje ni po kom pitanju ako imaju mozga.

kad se promeni ustrojstvo gde ovi bolesnici jos iz senke kolko tolko upravljaju protektoratom, mozda.

ja bi se ubio da me kusturica napljuje a napravio andric grad. sad ga dileje i gluperde pljuju kako je blokader :lol:

Back