Nećemo prihvatiti odvajanje RS iz BiH

Mi samo mozemo da pokazemo pravac gdje mogu oni da odu ako nece da zive s nama.Teritorija koja je osnovana otporom protiv legitimne nezavisnosti jedne drzave, je okupirana teritorija pa stoga bilo kakvo odvajanje ne dolazi u obzir.A Kosovo je vec druga stvar jer je ta ista masinerija koja je pravila sranja po Bosni, to isto radila i na Kosovu.Jel razumes zbog cega se ne moze dovoditi veza Kosova i BiH.

:lol:
Ma nemoj....
Znachi Kosovo moze jer je :"rezim Slobodana Miloshevica bio zlachonachki"?
A Alijin nije?
Nema apsolutno nikakve razlike izmedju Srbije Miloshevica i Bosne Alije Izetbegovica,a ako je tebi toliko ispran mozak da to ne mozesh da shvatish to je tvoj i samo tvoj problem.
Bosna ce u ovom obliku nestati kad tad AKO Kosovo dobije nezavoisnost,to je neizbezno jer onda puca zajednichki princip po kome je kao fol uzeto da se raspada SFRJ.A vi Boshnjaci pravite svoju drzavu ko vam Brani ali bes RS u njenom sastavu.

Enfroz2891.:
:lol:
Ma nemoj....
Znachi Kosovo moze jer je :"rezim Slobodana Miloshevica bio zlachonachki"?
A Alijin nije?
Nema apsolutno nikakve razlike izmedju Srbije Miloshevica i Bosne Alije Izetbegovica,a ako je tebi toliko ispran mozak da to ne mozesh da shvatish to je tvoj i samo tvoj problem.
Bosna ce u ovom obliku nestati kad tad AKO Kosovo dobije nezavoisnost,to je neizbezno jer onda puca zajednichki princip po kome je kao fol uzeto da se raspada SFRJ.A vi Boshnjaci pravite svoju drzavu ko vam Brani ali bes RS u njenom sastavu.

Rezim Slobodana Milosevica je bio zlocinacki sto dokazuju vojne intervencije u BiH i na Kosovu.Pa onda dokazuje revolucija 5 oktobra, dokazuje Haska optuznica protiv Slobodana Milosevica i njegovih saradnika, pa onda dokazuje njihovo hapsenje i privodjenje Hagu, pa onda dokazuje broj haskiih zlocinaca u hagu, ubistva uglednih Srba gdje spadaju u to Ivan Stambolic, Slavko Curuvija itd.
Jedini argument koji nedostaje je presuda Slobodanu Milosevicu i neshavtljiva presuda Haga da Srbija nije kriva za genocid ali pak postoji argumentacija da Srnija nije nista ucinila da sprijeci genocid u Srebernici.
Mi obicni ljjudi u bivsoj SFRJ znamo kakav je bio Slobodan Milosevic i znamo prirodu ovog rata na ovvimm prostorima, ali i stranci puno znaju o ratu u BiH ali cinjjenica je da je Alija Izetbegovic branio neovisnu drzavu dok je druga strana isla na rasturanju te medjunarodno priznate drzave sto je bilo potpomognuto JNAom, Rezimom SMa

Marin55:
To kazi Nikolasu Bernsu. BiH je nezavisna drzava u AVNOJevskim medjunarodno priznatoj granici.
Miloseviceva namjera ipak nije uspjela.Niko nije mogao da rasturi BiH i u buducnosti je niko nece moci rasturiti.BiH je sada u rukama nasih prijatelja Amerikanaca.Pa cik neka neko mrdne da odvoji dio BiH.

povodom zahteva mr.Bernsa, da Srbija mora izručiti Mladića i Karadžića, savetovao bih mu da o tome priupita Nila Matisona, potparola EUFOR-a. Matison je prekjuče usred Sarajeva izjavio :"kad bismo znali gde su karadžić i Mladić, naravno da bismo ih odmah uhapsili", kao i "ne možemo reći ni da oni jesu, ni da nisu u BiH". Pa ako se veruje ovakvim izjavama u BiH (ili im niko ne pridaje važnost), zbog čega se onda ne veruje izjavama koje dolaze iz Srbije već par godina... :roll:

A vaši prijatelji Ameri će vas prodati čim se dokače s vašim kolovođama, kao što su to učinili i sa BinLadenom, Sadamom, pa i sa "našim" Slobom...

Архангел:
povodom zahteva mr.Bernsa, da Srbija mora izručiti Mladića i Karadžića, savetovao bih mu da o tome priupita Nila Matisona, potparola EUFOR-a. Matison je prekjuče usred Sarajeva izjavio :"kad bismo znali gde su karadžić i Mladić, naravno da bismo ih odmah uhapsili", kao i "ne možemo reći ni da oni jesu, ni da nisu u BiH". Pa ako se veruje ovakvim izjavama u BiH (ili im niko ne pridaje važnost), zbog čega se onda ne veruje izjavama koje dolaze iz Srbije već par godina... :roll:

A vaši prijatelji Ameri će vas prodati čim se dokače s vašim kolovođama, kao što su to učinili i sa BinLadenom, Sadamom, pa i sa "našim" Slobom...
Е,ал' је Тадић јуче рекао да ће доставити доказе(???) међународној заједници,да Ратко Младић није у Србији!!!:roll::roll::roll:

Marin55:
Rezim Slobodana Milosevica je bio zlocinacki sto dokazuju vojne intervencije u BiH i na Kosovu.Pa onda dokazuje revolucija 5 oktobra, dokazuje Haska optuznica protiv Slobodana Milosevica i njegovih saradnika, pa onda dokazuje njihovo hapsenje i privodjenje Hagu, pa onda dokazuje broj haskiih zlocinaca u hagu, ubistva uglednih Srba gdje spadaju u to Ivan Stambolic, Slavko Curuvija itd.
Jedini argument koji nedostaje je presuda Slobodanu Milosevicu i neshavtljiva presuda Haga da Srbija nije kriva za genocid ali pak postoji argumentacija da Srnija nije nista ucinila da sprijeci genocid u Srebernici.
Mi obicni ljjudi u bivsoj SFRJ znamo kakav je bio Slobodan Milosevic i znamo prirodu ovog rata na ovvimm prostorima, ali i stranci puno znaju o ratu u BiH ali cinjjenica je da je Alija Izetbegovic branio neovisnu drzavu dok je druga strana isla na rasturanju te medjunarodno priznate drzave sto je bilo potpomognuto JNAom, Rezimom SMa
sto je ovaj nezgodaaaaan......

Marin55:
Mi samo mozemo da pokazemo pravac gdje mogu oni da odu ako nece da zive s nama.Teritorija koja je osnovana otporom protiv legitimne nezavisnosti jedne drzave, je okupirana teritorija pa stoga bilo kakvo odvajanje ne dolazi u obzir.A Kosovo je vec druga stvar jer je ta ista masinerija koja je pravila sranja po Bosni, to isto radila i na Kosovu.Jel razumes zbog cega se ne moze dovoditi veza Kosova i BiH.

Zemo, ti to možeš da prodaješ samo ovima iz LDP-a (i sličnih im partijica), to ti je "ciljna grupa", znači u Srbiji je to cca 5% glasača, pa ti sad vidi.

Srpska će biti federalna jedinica BiH ili neće biti u njoj. To je uslov koji Srbi trebaju da postave ostalim narodima u BiH. E sad, koliko autonomnih pokrajina oni žele ili ne žele da naprave me savršeno ne zanima. Srbi nisu nikome robovi da budu svezani za jednu državu na način na koji im se ne sviđa. Od pripajanja sa Srbijom, makar za sada, nema ništa. Srbiji je dosta njenih muka, a i iskreno politička scena BiH, ma koliko to nemoguće zvučalo, je stabilnija od Srbijanske. Kod nas se makar zna ko ti može zabiti nož u leđa.

Архангел:
Nisam, ali nisam ni iz New Yorka takođe, na primer...Meni su isti i bosanci i vojvođani, zavisi s kim imaš čast da se družiš. Ali, tema je RS i njeno eventualno odvajanje od BiH.

p.s. ono za Vjeternik & Fjutog si kupio od mene, al' još nisi "platio" :lol:
pa nisam od tebe to je u gradskom zargonu jako dugo,al nisam ja rekao da imam nesto protiv Bosanaca samo kazem da bi bilo lepo da se drze Bosne a ne da kukaju "ne damo RS" iz Beograda i Novog Sada.

KoscheiBesmertnii:
Evo i adem je na dobrom putu da postane dobar Srbin, a tebe Turčine ne primamo! Preterao si bre!

Ko bi rek‚o, Šiptar a dobar čovek... svaka čast Ademe. :)

Ja, cuo sam da ste se malo usukali u broju zadnjih godina, al nisam znao da je dotjeralo do primanja novih clanova. Jel se zato sad koncentrisete na sto manjoj teritoriji :?:
Jos kad Tomica odradi domace izdajnike, ostace vas malo oko Sumadije i to je to.

Steta da ne granicite sa Afrikom, tamo bi mozda jos í pronasli kojeg regruta. Cujem da je u Burundiju situacija jos gora nego kod vas, pokusajte tamo :idea:

Back