Nećemo prihvatiti odvajanje RS iz BiH

Marin55:
Koliko ovdje mogu procitat i zapazit, mislim da je ponekima zaliji gubitak Republike Srpske nego Kosova.Hmmm Kosovski Srbi vec znaju za to, i zele da se Srbija svede na beogradski pasalauk, bas zbog toga sto ste ih ostavili na cjedilu za rad, neke Republike Srpske koja nema sanse da opstane.

Ne bi smeo zanemariti cinjenicu da RS u apsolutno svim segmentima funkcionise neusporedivo bolje u odnosu na federaciju gde ama bas nista ne funkcionise, pre nego sto pocnes da prorices o necijem opstanku, labilnije i nesigurnije drzave od BiH Talibanije NEMA na ovoj planeti, cak je klimavija i od onih africkih drzava gde rat besni zadnjih 50 godina. Dakle, porediti RS i Federaciju je kao da poredis novog BMW M3 i polovnu peglicu. Ko ce duze da vozi? Nebo i zemlja.

DzinaBiH:
Pa ne mislis valjda da su zbog RS-a ostavili Kosovo.
Prepali se ba Albanaca, jeza ih hvata od iredente koja nije vezana. Zecija posla.

Ne verujem da ce ove tvoje provokacije nekog ozbiljno pogoditi, rat nas je na zalost, sve zakacio, da se bar nije desio, ali znamo svi koliko su Armija BiH i "OVK" na vlastitim glavama osetili dejstvo "preplasene" srpske vojske, o tome ne treba puno da se govori.
Naravno, uplasili smo se siptarskih elitnih jedinica, i to toliko da smo radije ratovali protiv celog NATO-pakta na celu sa USA nego sa "strasnim" "OVK". :roll: :shock: :lol: :lol: :lol:

Yopa:
I samo bih te jos zamolio da mi das izvor od kojeg si pokupio onih 60%.

Pa 'bem li ga, kapiram da vas Bosnjaka ima cetr'es i nesto posto, a posto su Bosnjaci manje-vise jedini koji veruju u multietnicku (mos' misliti) i nedeljivu (jes' vala) BiH, tu dolazimo do cifre od blizu 60% gradjana koji vise dozivljavaju Srbiju ili Hrvatsku kao domovinu nego BiH.

Aha, znaci taj si "podatak" sam prosmislio.
Ma ja, najljepse tako, onda ti sve po cejfu bude.
Promisli i kako je Srbija prosperitetno drustvo i da ste dobili sve ratove, pa se sad secete po Tokiju oslobodjenom a lijepe vam gejse miluju bijela lica i zaljubljeno uzdisu.
Promisljaj, promisljaj, dobro je to...

hektorius:
Ne verujem da ce ove tvoje provokacije nekog ozbiljno pogoditi, rat nas je na zalost, sve zakacio, da se bar nije desio, ali znamo svi koliko su Armija BiH i "OVK" na vlastitim glavama osetili dejstvo "preplasene" srpske vojske, o tome ne treba puno da se govori.
Naravno, uplasili smo se siptarskih elitnih jedinica, i to toliko da smo radije ratovali protiv celog NATO-pakta na celu sa USA nego sa "strasnim" "OVK". :roll: :shock: :lol: :lol: :lol:

Cuj, vi ratovali s NATO-m? Koje ste bogati imali to vojne akcije u tom vasem ratovanju? Akcije “Vojsko zalezi i ne dizi glave” u kombinaciji sa “Usiljeno ukopavanje u cilju smjestanja guzice u rupu”?
Ta je tvoja „vojska“ mogla dobro na daljinu iz haubica protiv naseljenih mjesta ili u borbi prsa u prsa sa djecom i starim nanama da djeuje- to su im bili vrhunski dometi. Ovo ostalo su bogami slabo.
Pobili smo ih brda, svaki treci je kosti u Bosni ostavio. Ostalo se razbjezalo i vecinom vratilo tebi u komsiluk. To su ovi sto ne smiju iz Srbije mrdnut jer ih svuda drugo odmah hvataju i u kaveze stavljaju.
Al eto, kod vas jos smiju da hodaju po carsiji ti raznorazni „vojnici“. Samo se cuvaj kad se uzele ljudetine, moracete djecu u kuce zatvarat, toliko je ta „vojska“ strasna.

A i od Albanaca vam se noge tresu od kad su se naoruzali, ne smijete prdnut vise blizu granice a kamoli da udjete na Kosovo- ma niko o tome ni ne pomislja. Samo jos iz Beograda hrabro podvriskujete i kurazne poruke onom jadnom vasem narodu sto ste ga unesrecili saljete.
Jeste ih sve zajebali (i u Hrvatskoj i u Bosni i na Kosovu), svaka cast. Nadigli ih da kolju i pale, pa ih onda sve zaboravili kad je zor guzici doso. Sad su vam smrdljivi i ne znate sta cete sa njima. Eh, blago im se a i vama sa njima u toj vasoj teritorijalnoj koncentraciji.

hektorius:
Ne bi smeo zanemariti cinjenicu da RS u apsolutno svim segmentima funkcionise neusporedivo bolje u odnosu na federaciju gde ama bas nista ne funkcionise, pre nego sto pocnes da prorices o necijem opstanku, labilnije i nesigurnije drzave od BiH Talibanije NEMA na ovoj planeti, cak je klimavija i od onih africkih drzava gde rat besni zadnjih 50 godina. Dakle, porediti RS i Federaciju je kao da poredis novog BMW M3 i polovnu peglicu. Ko ce duze da vozi? Nebo i zemlja.

Ma ja, tako je
Super ti je taj BMW, bez motora, pogona, ulja, goriva i volana. Samo su mu jos sjediste i sasija ostali, al i to ce se uskoro na topljenje

Jerry Ropero:
jedva cekam novi rat da konacno resimo balijsko pitanje na balkanu.
Tako kako ti misliš neće biti rešeno.
DzinaBiH:
Ma ja, tako je
Super ti je taj BMW, bez motora, pogona, ulja, goriva i volana. Samo su mu jos sjediste i sasija ostali, al i to ce se uskoro na topljenje
Poređenje s BMW-om jeste preterano, ali RS zaista uglavnom stoji ekonomski bolje od drugog dela BiH.

nesha taxista:
Tako kako ti misliš neće biti rešeno.

Poređenje s BMW-om jeste preterano, ali RS zaista uglavnom stoji ekonomski bolje od drugog dela BiH.

Kako dodje do tog zakljucka, jel to i ti promisljas "podatke"?
U RS-u je u odnosu na Federaciju BiH inflacija veca, plate manje, izvoz manji, proizvodnja manja, budzet manji, manje zaposlenih, kapitalizacija trzista manja. Privatizovali su dva rudnika, jednu fabriku i telekom i to je kompletan njihov rast GDP-a u postotcima.
Laickim rjecnikom receno: ako je RS prije godinu dana vrijedila 1€ sad vrijede 1,2€, dok je Federacija prije godinu vrijedila 100€ a sad vrijedi 107€. Iz toga slijedi da RS ima porast GDP-a od 20% a Federacija BiH od “samo” 7%.

“RS zaista uglavnom stoji ekonomski bolje”, hehehe… Moji ekonomi, promisljajte vi promisljajte…

DzinaBiH:
Ma ja, tako je

Samo sam usporedio RS i Federaciju, kao sto rekoh - nebo i zemlja, podji prvo od sebe i svoju super - drzave i videces da je RS U ODNOSU na nju Monte Karlo u najmanju ruku, ali vama je ocigledno najvaznije da se ona istopi kao sto kazes, pa svejedno ako u tom procesu topljenja i sami budete daleko daleko brzi od nas...naverovatno sta mrznja radi...

DzinaBiH:
Cuj, vi ratovali s NATO-m? Koje ste bogati imali to vojne akcije u tom vasem ratovanju? Akcije “Vojsko zalezi i ne dizi glave” u kombinaciji sa “Usiljeno ukopavanje u cilju smjestanja guzice u rupu”?
Ta je tvoja „vojska“ mogla dobro na daljinu iz haubica protiv naseljenih mjesta ili u borbi prsa u prsa sa djecom i starim nanama da djeuje- to su im bili vrhunski dometi. Ovo ostalo su bogami slabo.
Pobili smo ih brda, svaki treci je kosti u Bosni ostavio. Ostalo se razbjezalo i vecinom vratilo tebi u komsiluk. To su ovi sto ne smiju iz Srbije mrdnut jer ih svuda drugo odmah hvataju i u kaveze stavljaju.
Al eto, kod vas jos smiju da hodaju po carsiji ti raznorazni „vojnici“. Samo se cuvaj kad se uzele ljudetine, moracete djecu u kuce zatvarat, toliko je ta „vojska“ strasna.

A i od Albanaca vam se noge tresu od kad su se naoruzali, ne smijete prdnut vise blizu granice a kamoli da udjete na Kosovo- ma niko o tome ni ne pomislja. Samo jos iz Beograda hrabro podvriskujete i kurazne poruke onom jadnom vasem narodu sto ste ga unesrecili saljete.
Jeste ih sve zajebali (i u Hrvatskoj i u Bosni i na Kosovu), svaka cast. Nadigli ih da kolju i pale, pa ih onda sve zaboravili kad je zor guzici doso. Sad su vam smrdljivi i ne znate sta cete sa njima. Eh, blago im se a i vama sa njima u toj vasoj teritorijalnoj koncentraciji.

Pobili ste nas u brda? Da, to se i vidi iz krajnjeg rezultata :roll: a i licno sam se uverio :lol:
Tresu nam se gace od siptara? :lol: :lol: :lol: :lol:
Mislim da je to jedini slucaj u istoriji ratovanja gde je jedna gerila potpuno porazena i sterana do zadnjeg coveka na malo brdasce, ali se Nato pobrinuo da ih bar malo ostane.
VJ je dokazala da ono "gerila se ne moze nikada pobediti jer je mala, mobilna, bla bla bla..." vise ne vredi.
A sto se tice Nato-a : broj oborenih aviona, povratak "unistenih" srpskih tenkova, napad avijacije VJ na Nato bazu kod Tirane( 16 AH-64, i nekoliko F-16 unisteno), isti slucaj sa Tuzlanskim aerodromom, Zoltan Dani, jedini covek na planeti Zemlji koji je skinuo "neoborivi" F-117. Jedini avion koji je u tom ratu postao nevidljiv je "Duh Arizone", B-2, koji se nikad nije vratio u bazu. Ima tu jos puno puno toga, ali ja nemam vremena ni potrebe da tebi bilo sta dokazujem.

Много сте важне
земљо моја мила
Ти и Твоје сестре
Истина и Правда
чим се на вас дигла оволика сила
чим су на вас зинуле кривда и неправда
Руље бивших људи
убица и гоља
чопори робота и других монструма
палацају на твоје воћњаке и поља
и на моју белу кућу поред друма
око које, као најлепше одиве
цветају липе, јабуке и шљиве
шта ће овде џихадлије
крсташи
амери
који Ти черече синове и кћери
Мора да су чуле белосветске банде
да имају златна Срца
па их ваде
да их пресаде у сопствене груди
не би ли и они тако били људи.
Господо тужиоци
суци и џелати
исписали сте ми своје заповести
по зеницама
најфинијем стаклу
што теже живим, лакше ћу умрети
Зашли сте много у ноћ поодмаклу
али узалуд ћете линчовати
најгостољубивији народ на планети
(због чега ћете горети у паклу)
јер Људско Срце
чудо над чудима
неће да се прими у вашим грудима!
Ми се не плашимо смрти
црне куге
већ ропског живота и болести дуге
Смрт је честа појава међ нама Србима
као што су пролеће
лето
јесен
зима
И није страшнија
поготову дању
од суше
поплаве
земљотреса
мраза
кад је човек сретне на своме имању
окађене душе и светла образа.
Злонамерници
сити и манити
све ми забранисте у рођеној кући
ал’ не може ми нико забранити
да певам и да се смејем, умирући.
А то се вама више не догађа
ни кад свадбујете
ни кад вам се рађа!​

xam:
ja nevidim nikakvu drugu mogucnost,nego kantonski sistem kao u svicarskoj.
sa nekom kulturnom autonomijom za tamosnje etnije,ali sve u paketu drzave b i h..

to bi bilo po mom misljenju najpravednije..
sve drugo dugorocno ide prema ratu.

Sve u paketu drzave BiH? Koje drzave? BiH? Mislim, ovo sto si napisao je sve 100% ok, ali u slucaju Bosne naucna fantastika. Nerealno, mislim da i ovako i onako sve vodi u sledeci rat, pre ili kasnije, jer svi u niskom startu cekaju pocetak nove trke, a start ce oznaciti odlazak SFOR-a i EU.

Milojice, Milojice, u kojem ti svijetu zivis, ili ti “sta je babi milo, to joj se i snilo”:
1. Ni jednog jedinog NATO vojnika ubili niste
2. Kad sam rekao „pobili smo ih brda“, mislo sam naravno da se od 20 000 leseva u uniformama moze nekoliko brda napraviti.
3. NATO nigdje ne ide iz Bosne
http://www.nato.int/multi/photos/2006/m061214a.htm
4. EU nigdje ne ide iz Bosne. Sta ce s vama bit zavisi dali cete se odlucit za Rusku Federaciju ili Europu. Po rezultatu izbora ste za sad blizi „Federaciji“, sto bi i meni vise odgovaralo jer onda mozemo iskoristiti pogone najlonskih carapa da vam izvozimo „luxuznu robu“..
5. BiH je u UN-u od 1992 i kakva je primljena takva je ostala. Srbija je u UN-u od 2000 ali su joj se granice malo od tada skupile od pranja. Proces je dalje u toku, te mu se ne vidi kraja. Toliko o tome ko je kakva drzava i na koliko klimavim nogicama.
http://www.un.org/News/Press/docs/2006/org1469.doc.htm
6. O ratnim opcijama na Balkanu mastate jos jedino vi u Srbiji sto ste svaki rat zijanili pa se tjesite kako je ovo samo poluvrijeme a da cete drugo odigrat ko Maradona. Fakat je medjutim da ko se puske u buducnosti u Srbiji dohvati, ostace i bez nje i bez glave one sekunde kad predje granicu. Naostrili smo kasike, nema vise zajebancije.

One budalastine o RS ekonomskom cudu necu ni da komentarisem. Ocito da su informacije iz kojih si izveo takav zaljucak dosle iz istog pravca kao i tvoji ostali idiotizmi. Ne treba tebi nikakav internet ni comp., ti vec imas integrisan virtuelni univerzum u glavi. Uzivaj tamo, samo ne mjesaj ga sa ovim realnim svijetom u kojem mi ostali zivimo.

Inace vas ima ovdje nekoliko izgubljenih u vremenu i prostoru. Shvatite ova moja javljanja kao vid da vam se pomogne u orjentaciji.

edit: Hajd' sad, mozete se nastavit izmotavat. Pusticu vas malo pa cu opet sutra virnut da vas podsjetim kako Lazar u Carstvu Nebeskom kuka i zapomaze da mu se svijetli rod u golemi, al’ sve manji zenski spolni organ pretvorio.

Enfroz2891.:
Balija seri ti kolko ti drago,RS odlazi ako se otcepi Kosovo ratom ili bez njega.
P.Galbright: Da smo pustili vojsku, RS bi bila kao Njemačka 1945.

--------------------------------------------------------------------------------

Zauzimanje Banja Luke, kaže Galbright, kao problem nametnulo je mogućnost egzodusa više stotina tisuća srpskih izbjeglica i ogromne humanitarne katastrofe.

BANJA LUKA - »Da smo dopustili da jedinice Armije R BiH i Hrvatske vojske u ljeto 1995. godine uđu u Banju Luku, Republika Srpska bila bi poražena kao što je to bila Njemačka 1945. godine«, rekao je u intervjuu za FTV Peter Galbright, bivši američki veleposlanik u Hrvatskoj.

S vremenske distance od 12 godina Galbright tvrdi kako ni danas nije siguran u ispravnost američke odluke i pritiska koji su tadašnji američki pregovarač Richard Holbrooke i on izvršili na hrvatskog predsjednika Franju Tuđmana kako bi zaustavili akciju prije svega hrvatske vojske pred Banja Lukom.

Zauzimanje Banja Luke, kaže Galbright, kao problem nametnulo je mogućnost egzodusa više stotina tisuća srpskih izbjeglica i ogromne humanitarne katastrofe.

Cijeli intervju, koji je s Galbrightom vodila novinarka FTV-a Verica Kalajdžić, gledatelji FTV-a imat će priliku gledati u nedjelju, 20.svibnja, u vanjskopolitičkoj emisiji »Paralele«.

Prenešeno sa pincom.info

Губите време с овим вехабијама...РС не остаје дефинитивно с њима,а и Хрвати из Херцеговине неће трпети ширење радикалног ислама!Тако да оваквима остаје к*њање по форумима и локална такмичења у изградњи џамија!8-)

Back