.. kad popijem , baš baš govorim brutalnu istinu .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne volim sto ponekad idealizujem ljude pa se razocaram...srecom ,retko, jer ih dobro procenjujem..
Ne može se baš reći da ne volim, ali možda, da mi je to mana, da sve primetim, a onda ne uspavam ostati ravnodušan prema stavomima, koji odstupaju od mojih, mog viđenja stvari i ubeđenja.Nije reč o netoleranciji, već o želji saznati razloge te različitosti, pa i o suočenju stavova, i viđenja,...
A, netraženi odgovor na ono što ne voli damica ispod mene,....Nisi ti ni pokušala da se otrgneš!...A, ko kaže da se trebaš potpuno odvojiti od neta,....možda samo da malo više kontrolišeš vreme provedeno tamo,...ili redukovati mesta, koje posećuješ,...Uz izvinjenje što sam dao komentar!
To sto sve primjecujes nije ti mana, naprotiv.Gledati ljude pravo u oci ,reci im svoj stav, ogedati se u njihovim ocima, to je umjetnost zivljenja.
Moj ti je savjet , budi "posmatrac",tiho lagano, vidis mnogo vise i kvalitetnije, Budi covjek koji "cuje"ane samo slusa.
ps.Drzim te za rijec.![]()