Kod mene jos zuje komarci

A kod vas?

• Da

glasova: 2 28,6%
  • Ne

glasova: 5 71,4%

• Ukupno glasova
    7

Mastrangello

Domaćin
Poruka
3.633
Sinoc mi jedan zujao oko glave u pokusaju spavanja...

I da se ne uklopim u sivilo trezvenih, razumnih i neteoreticara zavere, reci cu i da ovo nikad nije bilo u ovo vreme, nije normalno, lete brze nego ranije, neki GMO komarci koji jos ne odlaze u hibernaciju, ne smeta im hladnoca, a kad stoji na zidu i pridjes rukom da ga spljostis, primeti, pobegne i odleti kao da je muva, ima oci muve. reakciju muve i sve vidi.

Poslednja izmena:
Мене је спасао комарник на прозору. Једино што ми је повремено улетела мува када сам се нешто луфтирао, али то сам решавао "тепаљком".

U mojoj kući su dominantni paukovi. Ne bijemo ih jer donose pare, već im samo redovno rušimo kuće, a kapiram da oni, posebno uz besa i nezadovoljstva našim gostoprimstvom, rešavaju sve probleme u vezi neželjenih posetilaca u vidu muva i komaraca. To može biti validno opravdanje našeg užasnog preneražavanja u retkim trenucima kad u dnevnom boravku spazimo nekog letećeg živuljka.
Imam još neke teorije o tome zašto nam u goste ne svraćaju ni komarci, a ni muve, ali to ću iz kurtoazije zadržati za sebe. :zcepanje:

I da se ne uklopim u sivilo trezvenih, razumnih i neteoreticara zavere, reci cu i da ovo nikad nije bilo u ovo vreme, nije normalno, lete brze nego ranije, neki GMO komarci koji jos ne odlaze u hibernaciju, ne smeta im hladnoca, a kad stoji na zidu i pridjes rukom da ga spljostis, primeti, pobegne i odleti kao da je muva, ima oci muve. reakciju muve i sve vidi.
To su najnoviji GMO komarci na bazi Nanotehnologije. Pušteni su letos i traže one što nisu vakcinisani da mu ubrizgaju mRNA terapiju.

Proveri da negde nemaš ustajalu vodu, mene jeli celu zimu zaboravio kofu sa vodom da prospem. Unutra bile larve komaraca

Gde ima komaraca, tu je još nešto živo i po njihovom ukusu. To je dobro! Probirači! Samo živina!
Gde muva obleće... to je zabrinjavajuće-može biti da je nešto i crklo jer muve nisu nikakvi probirači. Sleću na mrtvu mačku pored puta i od nje u nekom trenutku naprave bukvalno oblak.

1762982531751.jpeg

Ne znam, ove godine su komarci baš izostali kod mene.
Možda se tako nešto desilo još samo za vreme NATO agresije mimo odobrenja UN pičkaimmaterina
Ovima iz NATO, ne komarcima

Par puta su mi komarci bili jako korisni
Ujutru oko pola pet kreću da uleću, kud ćeš bolje i sigurno budjenje?
Puno im hvala

U mojoj kući su dominantni paukovi. Ne bijemo ih jer donose pare, već im samo redovno rušimo kuće, a kapiram da oni, posebno uz besa i nezadovoljstva našim gostoprimstvom, rešavaju sve probleme u vezi neželjenih posetilaca u vidu muva i komaraca. To može biti validno opravdanje našeg užasnog preneražavanja u retkim trenucima kad u dnevnom boravku spazimo nekog letećeg živuljka.
Imam još neke teorije o tome zašto nam u goste ne svraćaju ni komarci, a ni muve, ali to ću iz kurtoazije zadržati za sebe. :zcepanje:
Ни ја не убијам паукове, само их избацим напоље. А и немам их нешто.

Back