Leteci-Wewerak

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

 • Pa dobro..valja i to ponekad :D Mislim, da sletiš :D Bolje i to nego da te vetar oduva daleko odavde :D
  Slažem se :D Ne treba ih potcenjivati :D
  Dobro sam:D radim, zujkam..klasika :D Ti ? Nema te odavno na F;)
  FoxKitCommission0807.jpg
  slučajno sam naleteo ovamo kod tebe leteći veverku,.....ali namerno se upisujem,.....nemoj dozvoliti ovakvu vrstu obraćanja i pretnij!!!!
  ovakav pristup nije primenjen samo prema tebi već polako prelazi u naviku,....neki ljudi neće doći pameti dok se protiv njih ne preduzmu drastičnije mere,....znači kazne za udruživanje sa namerom da se vrše određeni pritisci i nekorektne radnje,....
  i dame bi trebale znati da se sve to negde evidentira i prati ....mislim,...ovo je ispod svakog nivoa,....izvini, veverku,...za upotrebljen prostor na tvom profilu,......ako smeta izbrisaću!!!
  Nema potreba da razvlacis pricu..rekla - kazala... :)
  Repp sam ti dala pre par meseci bas tada kada smo se culi preko Une.. :)
  Molim te da u buduce ne dajes komentare kakve dajes jer kao sto si i sam rekao to vidi neko ko je meni drag i do koga mi je stalo i ne zelim probleme.

  Hvala na razumevanju. :)
  Bela76 kako ne znam kada znam kako izgledas,jer mi je Una pokazala tvoju fotku i jos smo se culi i pricali preko fona.Rekao sam da licis na Andjelinu samo zbog usana i video sam te na takvoj temi,vezano za usne i dao sam ti reputaciju zbog usana. :)
  Izvini sada ako je neko drugi video tu reputaciju u slucaju da te proverava kao sto se desava.Mogla si mi to drugacije saopstiti,a ne ovako.
  Samo sam hteo da ti vratim reputaciju koju si mi dala,a uz tvoju saglasnost,ako je tvoja saglasnost potrebna, mogu pokazati tvoju reputaciju upucenu meni?
  Zamolicu te da u buduce sebi ne dajes za pravo da dajes komentare koje si mi dao u reputaciji.Prvenstveno ti ne znas kako ja izgledam a nisi mi ni prijatelj ovde na forumu da bi sebi davao privilegiju koju si dao.Ukoliko nastavis da mi se obracas na nacin na koji si mi se obratio bicu prinudjena da kontaktiram administraciju kako bi sankcionisali tvoje neprikladno ponasenje.
  http://4.***************/_fnuyMnd4xbk/SnxgREHpxuI/AAAAAAAABGc/iRSsno41fK0/s1600/sdafasf_by_woobiee.jpg
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
Back
Top