Ne volim kod sebe to sto...

....upravo ovo razmišljanje, sad! Svest, što ni teoretski ne možeš svima da se svidiš, ...većina te osuđuje iz bilo kog razloga,....neki te vole,.....drugi mrze,....većina je ravnodušna,.....sve, kao i u stvarnom životu. I, sve je to normalno,...onako kako i treba da bude,...Pa. ipak najviše se obaziremo na one, kojih ima najmanje,...koji vas mrze,...pa onda na one kojih je više,...koji vas vole,....a, najma nje na one kojih je najviše, koji su prema vama ravnodušni,.....Ali zato,....uvek postoje, barem dve tri osobe, koje vas vrate u stvarnost,.....i shvatite da vredi živeti,....pa i na forumu boraviti!!!!!!:(:D:rotf:

:klap:

ja ne volim da razgovaram sa osobama koje su fizički neuredne i koje su ružne,i ne volim da imam ništa sa ciganima,nikoga ne mrzim ali njih ne podnosim,od takvih pogotovo ništa ne kupujem na pijaci,taman da imaju najbolju robu,mislim da većina ljudi deli moje mišljenje,ukratko moja filozofija glasi:nikoga ne diram ali ne družim se sa svakim

Da nastavim:lol:
Ne volim kod sebe, to sto lazem(mora se ponekad), sto volim "abrove":lol:, ali opet zadovoljna sam sto imam i mane i vrline, ljudsko sam bice, ne moze se biti savrsen, zamislite savrseno ljudsko bice:hahaha:
Postoji li?Ne, samo sto nazalost mnogi u RL zivotu sebe predstavljaju savrsenim, bezgresnim(valjda nemaju ili ne smeju da se pogledaju u sopstvenom ogledalu), a u ovom virtuelnom svetu ne vredi ni pisati-papir trpi sve:manikir::whistling:
Dakle, idemo dalje da pisemo o tome sta ne volimo kod sebe, u nekom drugom postu:mrgreen::hvala:

sto nekad idem iz krajnosti u krajnost, sto kod mene
nema sredine, ili je sve crno
ili je sve belo.
sto sam emotivac preveliki. :dash:
sto me pogadja svaka sitnica.
sto trcim da svima udovoljim
i pomognem a to retko ko
ume da ceni...... :sad2:

sve ostalo je relativno ok :super:

sto nekad idem iz krajnosti u krajnost, sto kod mene
nema sredine, ili je sve crno
ili je sve belo.
sto sam emotivac preveliki. :dash:
sto me pogadja svaka sitnica.
sto trcim da svima udovoljim
i pomognem a to retko ko
ume da ceni...... :sad2:

sve ostalo je relativno ok :super:

Sve je to ljudski, ali ne razbijaj glavu:eek:, i ne trci, polako pomozi drugima, neko to sigurno ceni;)
Svi smo emotivci, inace, ne bi bili ljudi, vec roboti:sad2:
Vazno da je sve ostalo, ok.:super:
Pozdrav:), dosta kompa, oci mi ispadose:eek::lol::bye:

To sto uvek gledam da ugodim drugima a za sebe ne brinem..to sto sam tvrdoglava,sto je kod mene sve crno ili belo..nema sredine,sto ponekad ne mogu da drzim jezik za zube,sto idealizujem stvari i osobe pa posle udarim glavom o zid,sto previse verujem ljudima...i sto sam isuvise emotivna..:dash:

Back