I
iluzionista
Gost
Sve može, samo zavisi koliko si spreman da platiš. 
Ma, šalim se... Slažem se sa ribicom.

Ma, šalim se... Slažem se sa ribicom.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a gde smo mi, na Marsu?avesic:i ja sam sa muškarcem koji je u evropi
Moje iskustvo je takvo... Nazalost...Lucky Luck:s povrevenim vidjanjem, i perspektivom da se ta daljinska opcija ipak izmeni, moze. Ostalo je zamlacivanje, mislim bar tako.
He, he, treca sreca, nikad chula?Gazdarica:Moje iskustvo je takvo... Nazalost...
Ma na Mlecnom putu... :wink:Lucky Luck:a gde smo mi, na Marsu?
Sorry....Mada sam se i ja neshto danas razocharala u njega...ali nema veze....proci ce....Nikad nije kasno.....valjda u tvom sluchaju nece biti...avesic:joj bre melzinja ,, ja taman omrzeh jednog grka ,,, a sada mi sve žao ,,
Eh draga moja....Zar nisu najbolji? Pa sve smo sabe na grke,zar ne?Onako tamnoputi,josh sa zelenkastim okicama.....uh....._SUNCICA_:Uh sto sam ja slaba na te Grikose!!!!!!![]()
Ili mozda volis grcki stil u sexu?_SUNCICA_:Uh sto sam ja slaba na te Grikose!!!!!!![]()
donald tramp:Ili mozda volis grcki stil u sexu?
Ma,da,malo im fali visinica,ali OK suMELLZINJA:Eh draga moja....Zar nisu najbolji? Pa sve smo sabe na grke,zar ne?Onako tamnoputi,josh sa zelenkastim okicama.....uh.....![]()
Volim grcki stil,ali U SVEMU!donald tramp:Ili mozda volis grcki stil u sexu?
grk:Koliko je moguce veza da ima uspeh ako oni su ma daljinu ? Moze on ili ona da bude verni i da imaju psihicnu snagu? Kazu da ljubav se proba kad budemo u daljini ! Sta vi mislite? Imate takve iskustva i neku savetu da predlazite?