Који су услови за опстанак дугогодишње везе/брака на даљину и да ли је то уопште могуће извести без да у једном моменту неко одлучи да себи да "одушка" улазећи у интимне авантуре са другим особама ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
stalni nadzor i GPS pracenjeКоји су услови за опстанак дугогодишње везе/брака на даљину и да ли је то уопште могуће извести без да у једном моменту неко одлучи да себи да "одушка" улазећи у интимне авантуре са другим особама ?
Иностранство, виђање на месечном нивоу.Pa sve zavisi šta je za tebe daljina, dal 200 km ili prekookeanski let.

pa to je baš nezgodno.Иностранство, виђање на месечном нивоу.
22cmКоји су услови за опстанак дугогодишње везе/брака на даљину и да ли је то уопште могуће извести без да у једном моменту неко одлучи да себи да "одушка" улазећи у интимне авантуре са другим особама ?
Zavisi od ljudi. Moguće je.Који су услови за опстанак дугогодишње везе/брака на даљину и да ли је то уопште могуће извести без да у једном моменту неко одлучи да себи да "одушка" улазећи у интимне авантуре са другим особама ?
To i nije brak.Pisala sam već, imam koleginicu ona živi ovde muž joj živi u Potugalu. I tako funkcionišu evo preko 10 godina. Doduše nemaju dece. Zajedno su za praznike, kada ona dobije neplaćeno po par meseci godišnje i to je to. I kad pitam kako je, ona kaž odlično, deluje zadovoljno, kaže mi smo od ujutru do uveče na vajberu.
To i nije brak.
Који су услови за опстанак дугогодишње везе/брака на даљину и да ли је то уопште могуће извести без да у једном моменту неко одлучи да себи да "одушка" улазећи у интимне авантуре са другим особама ?
A ko će ti kapiju otvarati da uđeš sa traktorom?Saim se ,uslovi su da riba radi preko i salje 3 soma mesecno

Komsika vidosava♡A ko će ti kapiju otvarati da uđeš sa traktorom?![]()
Jesi ti postao bezobrazanDa je **** dug koliko i udaljenost
iskvari me ovaj pdf, ko prsten moćiJesi ti postao bezobrazan![]()
savrseni uslovi bi bili eliminisanje svih ljudi na ovom svetu osim njih dvoje a kako to nije moguce moralo bi da se poradi na volji.Који су услови за опстанак дугогодишње везе/брака на даљину и да ли је то уопште могуће извести без да у једном моменту неко одлучи да себи да "одушка" улазећи у интимне авантуре са другим особама ?
ima jedna dobra na tu temu a ona kaze "niko na samrti nije pominjao novac i posao".Savremeni svakako jeste.
Nisu jedini za koje znam. Ok, radi se o naučnicima, njima je to najbitnije imaju odlične karijere i puno rade
Ali, putuju zajedno ponekad, njoj je tamo predivno, porodično su povezani sa roditeljima itd, ne možeš reći da nije, samo je oblik koji su odabrali. Nisu sami imaju nekog svog.