Услови за опстанак везе/брака на даљину?

Који су услови за опстанак дугогодишње везе/брака на даљину и да ли је то уопште могуће извести без да у једном моменту неко одлучи да себи да "одушка" улазећи у интимне авантуре са другим особама ?
stalni nadzor i GPS pracenje

Који су услови за опстанак дугогодишње везе/брака на даљину и да ли је то уопште могуће извести без да у једном моменту неко одлучи да себи да "одушка" улазећи у интимне авантуре са другим особама ?
22cm

Zavisi od ljudi. Moguće je.

Pisala sam već, imam koleginicu ona živi ovde muž joj živi u Potugalu. I tako funkcionišu evo preko 10 godina. Doduše nemaju dece. Zajedno su za praznike, kada ona dobije neplaćeno po par meseci godišnje i to je to. I kad pitam kako je, ona kaž odlično, deluje zadovoljno, kaže mi smo od ujutru do uveče na vajberu.
To i nije brak.

To i nije brak.

Savremeni svakako jeste.

Nisu jedini za koje znam. Ok, radi se o naučnicima, njima je to najbitnije imaju odlične karijere i puno rade
Ali, putuju zajedno ponekad, njoj je tamo predivno, porodično su povezani sa roditeljima itd, ne možeš reći da nije, samo je oblik koji su odabrali. Nisu sami imaju nekog svog.

Oni koji su za dugogodišnje veze, pa još i na daljinu, po pravilu nisu isti ljudi koji traže "odušak" u paralelnim intimnim avanturama. To su potpuno različite krajnosti, jedni ulažu vreme, emociju i strpljenje, a drugi traže instant potvrde i prolazne odnose. Zato se ta dva profila gotovo nikada ne poklapaju.

savrseni uslovi bi bili eliminisanje svih ljudi na ovom svetu osim njih dvoje a kako to nije moguce moralo bi da se poradi na volji.

Savremeni svakako jeste.

Nisu jedini za koje znam. Ok, radi se o naučnicima, njima je to najbitnije imaju odlične karijere i puno rade
Ali, putuju zajedno ponekad, njoj je tamo predivno, porodično su povezani sa roditeljima itd, ne možeš reći da nije, samo je oblik koji su odabrali. Nisu sami imaju nekog svog.
ima jedna dobra na tu temu a ona kaze "niko na samrti nije pominjao novac i posao".

Back