Moze ljubav na daljinu?

• Začetnik teme Začetnik teme grk
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
eeee...
nema teorije..
ustvari, ako je veza stabilna i traje vec duze, onda mislim da ljubav to moze da podnese..ako je samo na par meseci...
Inace ja sam poslovno morao da otputujem na 6 meseci, vracajuci se svake 4 nedelje na 5-6 dana, i posle 3 meseca smo raskinuli..Bili smo samo 3 meseca pre toga zajedno i taman kada je trebalo da bude ONO, ta daljina nas je ubila..jednostavno zivite dva razlicita zivota i nema tu sta vise...

jako teško.
pogotovu takva razdaljina, pa vize:roll:
ja sam dve godine bila na relaciji solun -bgd i to pre svih komplikacija za vizu (bilo je samo platiš vizu i ok)
prvo ti se smuči što niste zajedno kada bi trebalo (rođendan,neki party,neki bitan datum za nekoga)
onda ti se smuči taj put,
pa ti se smuči neka daljina među vama kada se ponovo vidite...
pa polako počnu da te muče sumnje,
pa se smoriš...
i završiš priču,kojoj se jedva sećaš početka i zbog čega je došlo do nje...
ma jok. od te veze...dok smo zajedno, zajedno smo, čim prođe sezona,krenem kući....
ciao.
i udala sam se za komšiju :p

xpajamacax:
jako teško.
pogotovu takva razdaljina, pa vize:roll:
ja sam dve godine bila na relaciji solun -bgd i to pre svih komplikacija za vizu (bilo je samo platiš vizu i ok)
prvo ti se smuči što niste zajedno kada bi trebalo (rođendan,neki party,neki bitan datum za nekoga)
onda ti se smuči taj put,
pa ti se smuči neka daljina među vama kada se ponovo vidite...
pa polako počnu da te muče sumnje,
pa se smoriš...
i završiš priču,kojoj se jedva sećaš početka i zbog čega je došlo do nje...
ma jok. od te veze...dok smo zajedno, zajedno smo, čim prođe sezona,krenem kući....
ciao.
i udala sam se za komšiju :p
Sve mi je ovo nesto poznato :?
samo ja nisam za komsiju :-)

Evo da i ja dam mišljenje i iskustvo na ovu temu i ako je poprilično stara već.

Upoznao sam devojku kad sam bio jednom na raspust u Srbiji. Stvarno devojka je veoma uredu i odmah smo se svideli jedno drugome. Ona je znala da sam ja inače iz Austrije ali ji nije to nimalo smetalo. Na početku smo se viđali jednom mesečno i tako smo gradili svoju vezu...čuli smo se svaki dan, po pet-šest puta dnevno... Varali se nismo, bili smo fer jedno do drugoga. U TO SAM UBEĐEN I DAJEM ŽIVOT ZA TO !!! Onda naravno jednom kad je veza postala tako čvrsta, malo smo razgovarali o budućost šta i kako dalje i naravno ona nije htela da me izgubi nizašta na svetu niti ja nju. Mada ona nije bila za to da bi živela u Austriji i to mi uopšte nije smetalo, ja sam se preselio u Srbiju gde smo započeli svoj život baš ono pravo što kažu. Sada smo oženjeni, imamo dvoje dece, brak nam je super... šta da kažem. Sve se može ako ima interesovanja. Mada nas dvoje moram da kažem da smo se baš našli. Tek tad sam počeo da verujem u sudbinu. Ona je stvarno moja druga polovina, nemam šta da kažem. Sve do tad sam mislio da samo u filmovima može da postoji nešto takvo. Moram da kažem da nigde si ni brat ni sestra ne liče tako u osobini i u karakteru, ukusu... kao nas dvoje...

ZAR NISAM JA DOKAZ DA MOŽE I LJUBAV NA DALJINU? ;-)

Nemam vremena da citam sve postove, ali mislim da je to pravi test. Ni jedna moja veza nije uspjela na daljinu ali to je zato sto nije bila dovoljno jaka. Ima milion faktora ali upoznala sam ljude koji posle 5 godina i dalje vole neke osobe istim intenzitetom, tako da...

Kazem ja Nemanji Vidic kad je trebalo prvi put da ide u Rusiju: "Kad idemo u Rusiju?", a on kaze "Isla bi?!", iznenadio se, ja kazem "To sam onako rekla", a on kaze "Kad bi isla..." ja cekam da cujem sta bi bilo kad bih isla "...polozila bi sve ispite". Ha ha ha ha ha ha...

Moze li veza na daljinu da opstane? Koliko verujete? Jel ste imali nekad nesto slicno...
Koliko je tu potrebno poverenja sa vase ili njene/njegove strane? A osoba vam se recimo svidja, mozda je i volite, a jednostavno vidjate se samo dva puta godisnje... :shock: :-?

Back