Koliko je moguce veza da ima uspeh ako oni su ma daljinu ? Moze on ili ona da bude verni i da imaju psihicnu snagu? Kazu da ljubav se proba kad budemo u daljini ! Sta vi mislite? Imate takve iskustva i neku savetu da predlazite?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
grk:Ako imao sam neku devojku kao tebi Samantha bih mogao sam sve.....
grk:Koliko je moguce veza da ima uspeh ako oni su ma daljinu ? Moze on ili ona da bude verni i da imaju psihicnu snagu? Kazu da ljubav se proba kad budemo u daljini ! Sta vi mislite? Imate takve iskustva i neku savetu da predlazite?
smoki 2004:imam puno na ovu temu da kazem .moja veza na daljinu trajala je tri god bez i jednog prekida .
a bilo je najvaznije poverenje koje smo imali jedno prema drugom .one licne fizicke potrebe su normalne da ti nedostaju kad je veza na daljinu u pitanju ali jedna prevara ako mogu tako da je nazovem nije nista strashno ,po meni je to normalno !!!!
ja sam mu verovala naravno da cemo uspeti jednoga dana kao sto i jesmo .uspeli smo da se napokon spojimo i pocnemo zivot u dvoje.
pitanja :da li me vara sa nekom tamo ? ili sta ja znam tome slicna nisam postavljala cesto ..jednostavno sam samo verovala u nas
eee vidis sta znaci biti uspesan covek.Pa,ti si moj idol.Najiskrenije!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mucno je i nije svako spreman na to. Ako si toliki srecnik da nadjes neku koja ima snage da istraje do kraja, onda je naravno moguce.grk:Koliko je moguce veza da ima uspeh ako oni su ma daljinu ? Moze on ili ona da bude verni i da imaju psihicnu snagu? Kazu da ljubav se proba kad budemo u daljini ! Sta vi mislite? Imate takve iskustva i neku savetu da predlazite?
CaLiMeRo:Veza ne može.
Ljubav ne pita. :?
grk:Ti si zadovoljna kad neki volis i on je mnogo daleko od tebe?
sad mi je lepo ,,,i udajem se cak sta vishe uspela je veza na daljinu sad smo skupa
lara#1:Ne verujem da takva veza moze uspeti. Uspesnom vezom smatram onu koja pored podrazumevane ljubavi i postovanja, ukljucuje i uzajamnu vernost.
iluzionista:I u vezama na daljinu partneri mogu biti verni. Ne treba po difoltu pretpostavljati da jedno drugoga varaju. Štaviše, znam nekoliko uspešnih primera takve ljubavi. Ako ti je to jedini argument protiv, onda nije dovoljno jak da podrži taj tvoj stav.