Moze ljubav na daljinu?

• Začetnik teme Začetnik teme grk
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
webhanuma:
U sustini jedino kad je moguce je ako postoji realan plan i cilj kada ce prestati to mucenje na daljinu. Ako je to fixno tako jer je ovaj tek poceo fakultet u Americi a ona tek dobila ugovor na pet godina u Evropi... putuj igumane i ne brini za manastir.

Kao sto rece - obicno mucenje - i ako ne znas kad ce tome konkretno doci kraj, bez` sto pre mozes!

Dana2503:
Veza na daljinu je moguca samo ako si Gumi-Men. :D
Ja bih volela da sam Gumi-Men. :D
Ochas posla uzmem vodu iz kuhinje. :D
Gumi-men :?
mislis Gumiflex iz Alan Forda :)

gumiflex.jpg

Nevernik u to:
Moze li veza na daljinu da opstane? Koliko verujete? Jel ste imali nekad nesto slicno...
Koliko je tu potrebno poverenja sa vase ili njene/njegove strane? A osoba vam se recimo svidja, mozda je i volite, a jednostavno vidjate se samo dva puta godisnje... :shock: :-?
Ne može! :evil: Ja sam bio na daljini i uopšte nisam ulivao poverenje... :roll:

Original postavio NovaIsta
moze sve da uspe. na daljinu ili ne, ili ce uspeti ili nece. a ko garantuje uspeh vezama sa blizine?

U principu bih se slozila sa ovim, s tim shto mi veza na daljinu i nije veza, osim ako njih dvoje vec nisu utabali svoj put u RL, pa se rastali na pola godine, godinu dana, recimo. Ali graditi od nule vezu da daljinu - ma to je Sizifov posao i Tantalove muke. Mada, ima nas raznih, nekome seks i bliskost i nisu mnogo vazni vec imaju neke svoje vizije i iluzije od kojih zive.

Nevernik u to:
Moze li veza na daljinu da opstane? Koliko verujete? Jel ste imali nekad nesto slicno...
Koliko je tu potrebno poverenja sa vase ili njene/njegove strane? A osoba vam se recimo svidja, mozda je i volite, a jednostavno vidjate se samo dva puta godisnje... :shock: :-?

Hmmm, .... takve veze bas tesko opstaju,.... mislim da one imaju smisla samo ukoliko je ta odvojenost trenutna. Sve ostalo je natopljeno patnjom, ceznjom, iluzijama i , nazalost, razocaranjem....:roll:

Back