Supertajni
Poznat
- Poruka
- 7.329
Mislim da na žalost nikada ne uspeva.......skoro uvek na kraju pobedi daljina........
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moguće je, ako ste oboje mazohisti! Drugo nemate vremena da se dobro upoznate, pa ljubav trajeeeee, ali postoji šansa da kada daljina nestane kao faktor, shvatite da niste jedno za drugo. Možete biti verni, ali vremenom, sve manje.grk:Koliko je moguce veza da ima uspeh ako oni su ma daljinu ? Moze on ili ona da bude verni i da imaju psihicnu snagu? Kazu da ljubav se proba kad budemo u daljini ! Sta vi mislite? Imate takve iskustva i neku savetu da predlazite?
grk:Koliko je moguce veza da ima uspeh ako oni su ma daljinu ? Moze on ili ona da bude verni i da imaju psihicnu snagu? Kazu da ljubav se proba kad budemo u daljini ! Sta vi mislite? Imate takve iskustva i neku savetu da predlazite?
peach:veza na daljinu po meni nema neke veze s vernoscu.vise sa osecajem frustriranosti i nezadovoljstva zbog nedostupnosti partnera...a iz toga moz' da nastane stosta,pa i prevara.
elem,mogla bi da uspe i na ne normalnu daljinu ako je 100% sigurno da je ta geografska prepreka privremenog karaktera i ako je taj par imao stabilnu vezu pre razdvajanja.
a postavlja se pitanje i sta je "daljina"?! nekom je i 20km daleko,a drugima ni svetlosna godina ne predstavlja problem...pitanje koncepta veze...blah...
Selena:Što mi ovo 20 km poznato!:-D
Nego ja ipak mislim da to ima veze sa osobom,a ne sa daljinom.
Ako neko ima taj "švalerski" gen,ma prevariće te kad ode u dućan!:-D
niko kao ja:Ziveli ducani.......................
Lutko tebi kiss....................a ono juce nisam skapirao...........
Selena:Nema šta da se skapira!
Pitanje je bilo jednostavno,a ja ipak nekako mislim da to ima neku drugu stranu.
U koliko je služilo za provokaciju,onda je baš bez veze!
Poz...
grk:Koliko je moguce veza da ima uspeh ako oni su ma daljinu ? Moze on ili ona da bude verni i da imaju psihicnu snagu? Kazu da ljubav se proba kad budemo u daljini ! Sta vi mislite? Imate takve iskustva i neku savetu da predlazite?
volim da volim:U svim jezicima na svetu postoji poslovica : " daleko od ociju, daleko od srca" . Ali ja vam ovde tvrdim da nista nije pogresnije od toga , sto smo udaljeniji , blize su nam srcu ona osecanja koja pokusavamo da ugusimo i zaboravimo. Ako smo u izbeglistvu (npr.) zelimo da sacuvamo svako i najmanje secanje na nase korene, a ukoliko smo daleko od voljene osobe svako ko prodje pored nas na ulici podseca nas na nju.
gurmanci:Zavisi od ljubavi...
Zavisi od daljine...
mammy:Jeste, vazi to daleko od ociju-daleko od srca....za prijatelje, poznanike, komsije...za ljubav tvog zivota NE
Ako ti je u srcu, ni jedna daljina ga nece udaljiti
Iz mog iskustva mogu da ti kazem da jedno vreme moze da funkcionise i onda se neko smori i bude kraj filma.U to vise ne verujem!grk:Koliko je moguce veza da ima uspeh ako oni su ma daljinu ? Moze on ili ona da bude verni i da imaju psihicnu snagu? Kazu da ljubav se proba kad budemo u daljini ! Sta vi mislite? Imate takve iskustva i neku savetu da predlazite?
SINDI:od vremenske prognoze...
od medjunarodne situacije...
od lige sampiona...
i ako se sve kockice sloze, ostaje najvaznije pitanje...
cemu sve to![]()
volim da volim:Cemu zivot uopste ?!?