- Poruka
- 73.064
pa stvarno gde je taj satana?Pa jel mi ovde pričamo šta postoji u našim glavama ili zapravo?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa stvarno gde je taj satana?Pa jel mi ovde pričamo šta postoji u našim glavama ili zapravo?
Nisi ti bas učen
Baviti se sagovornikom a ne temom dokaz je sujete, a znamo da je ista prvi greh umetnut od strane...Твоја глава?
Бољи је солипсизам...
pa stvarno gde je taj satana?
Tu je negdeГде је тај ентитет?
nego da te onako usput pitam, šta to fali Antihejterovoj pametiСмањи доживљаје, не ради се о твојој памети, већ духовној
nije sujeta , jer sagovornik se bavi temom , apropo toga, dijalog sa sagovornikom je dijalog sa temomBaviti se sagovornikom a ne temom dokaz je sujete,
ko nevidljivi čovek?Tu je negde
de mi dokaži da postoji
Ti kažeš "da ne postoji!" kako moš biti siguran, nisi ni malo otvoren da možda postoji?
ko nevidljivi čovek?
de mi dokaži da postoji
ako je trik, znači to je iluzijaУ томе и јесте његов трик
ako je trik, znači to je iluzija
iluzija= ne postoji
tačnoДоказано је да постоји метафизичка стварност
Kako može biti dokazano da nešto ne postoji?tačno
ali ne i satana
ko nevidljivi čovek?
čekaj malo , ja tvrdim da , ne postojiKako može biti dokazano da nešto ne postoji?
Ljudi mešaju ono što nisu videli i spoznali sa nepostojanjem.
trenutno nije, zid je iza mene
Možda ti je iza leđa da i ne znaš
A što ja da dokazujem, dokaži ti meni da ne postojičekaj malo , ja tvrdim da , ne postoji
a tvoje je da mi dokažeš suprotno
oa jednostavno je _, ne postojiA što ja da dokazujem, dokaži ti meni da ne postoji
čekaj malo , ja tvrdim da , ne postoji
a tvoje je da mi dokažeš suprotno
A lepo se kaže "nemoj s đavolom tikve da sadiš" - iskipeće ti kafaoa jednostavno je _, ne postoji
ma prekipe mi kafa bre, sada treba još i ringlu da ribam
ako nije dokazivo, kako može da se dokaže da postojiНије доказиво, самим тим не значи да не постоји
daaa sada " satana" kriva što mi iskipe kafaA lepo se kaže "nemoj s đavolom tikve da sadiš" - iskipeće ti kafa
Uvredio si čika satanu s tim insistiranjem da ne postoji pa ti je priredio malu pakost u svom stilu
Теби излуделом од комедије, аман промакла прича о Адаму и Еви у рајском врту, са почетка Свете Књиге...?Satanu i sve te bajke oko toga su isprepletali popovi u srednjem vijeku