Moze li satana biti pametnija od najpametnijeg coveka?

Ili isto pitanje samo u vezi inteligencije?
Сатана је мушки род, а не женски...

Интелигентнији је од свих грешних људи заједно (пута 100), али само у злу, лажима и небитноћама...

За збиљу, доброту и истину, глупљи је и од најгрешнијег човека на планети...

Интелигентнији је од свих грешних људи заједно (пута 100), али само у злу, лажима и небитноћама...

Jbt, al' ga ocrni!:eek:

Што се сад љутиш... Женско ти је име...

Ако можда Бог није реалан, тек колико сама можда и ти ниси?
Ne ljutim se, jednostavno te pitam. Je li to nešto učestalo kod tebe i u stvarnom životu?
Tvoju realnost preispitaj, za sebe znam da sam realan, bar ti potvrđuješ odgovarajući na moje poruke i potvrđujući moje postojanje. :mrgreen: :mrgreen:

Ne ljutim se, jednostavno te pitam. Je li to nešto učestalo kod tebe i u stvarnom životu?
Tvoju realnost preispitaj, za sebe znam da sam realan, bar ti potvrđuješ odgovarajući na moje poruke i potvrđujući moje postojanje. :mrgreen: :mrgreen:
Реалан јеси, али реално не размишљаш... На ту сам ти ареалност мислио, не личну, већ умну

Stvarno verujete (ti i ovi što su lajkovali) da zao čovek ne umi da glumi dobrotu?
A kamoli entitet koji je iznad čoveka.

P.S. Toliko je iznad ljudskih bića da je smešno da GA neko zamišlja kao muškarca, još ispravlja one koji TO ne doživljavaju tako.

Stvarno verujete (ti i ovi što su lajkovali) da zao čovek ne umi da glumi dobrotu?
A kamoli entitet koji je iznad čoveka.

P.S. Toliko je iznad ljudskih bića da je smešno da GA neko zamišlja kao muškarca, još ispravlja one koji TO ne doživljavaju tako.
Смањи доживљаје, не ради се о твојој памети, већ духовној

Истина није субјективна... Она ти суди да ли добро мислиш, осећаш и сл
Kapiram ja da zilot nalik tebi svakoga ko se ne slaže sa tvojim mišljenjem mora biti nerealnog razmišljanja, a takođe, isto tako tvoje mišljenje koje je inače subjektivno, odjednom postaje objektivna istina.

Back