Umri_muski
Legenda
- Poruka
- 64.661
Ili isto pitanje samo u vezi inteligencije?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ili isto pitanje samo u vezi inteligencije?
Сатана је мушки род, а не женски...Ili isto pitanje samo u vezi inteligencije?
Jbt, al' ga ocrni!Сатана је мушки род, а не женски...
Интелигентнији је од свих грешних људи заједно (пута 100), али само у злу, лажима и небитноћама...
За збиљу, доброту и истину, глупљи је и од најгрешнијег човека на планети...
Још је горе...al' ga ocrni!
А и под условом да си и ти реална...Da. Pod uslovom da je realna.
Kakva agresija vernika. Umeš li da preživiš mišljenje nekoga ko se ne slaže sa tobom, a da ne kažeš nešto uvredljivo?А и под условом да си и ти реална...
Што се сад љутиш... Женско ти је име...Kakva agresija vernika. Umeš li da preživiš mišljenje nekoga ko se ne slaže sa tobom, a da ne kažeš nešto uvredljivo?
Ja sam muško.
Ne ljutim se, jednostavno te pitam. Je li to nešto učestalo kod tebe i u stvarnom životu?Што се сад љутиш... Женско ти је име...
Ако можда Бог није реалан, тек колико сама можда и ти ниси?
Реалан јеси, али реално не размишљаш... На ту сам ти ареалност мислио, не личну, већ умнуNe ljutim se, jednostavno te pitam. Je li to nešto učestalo kod tebe i u stvarnom životu?
Tvoju realnost preispitaj, za sebe znam da sam realan, bar ti potvrđuješ odgovarajući na moje poruke i potvrđujući moje postojanje.
satana ne postoji
Stvarno verujete (ti i ovi što su lajkovali) da zao čovek ne umi da glumi dobrotu?Сатана је мушки род, а не женски...
Интелигентнији је од свих грешних људи заједно (пута 100), али само у злу, лажима и небитноћама...
За збиљу, доброту и истину, глупљи је и од најгрешнијег човека на планети...
Смањи доживљаје, не ради се о твојој памети, већ духовнојStvarno verujete (ti i ovi što su lajkovali) da zao čovek ne umi da glumi dobrotu?
A kamoli entitet koji je iznad čoveka.
P.S. Toliko je iznad ljudskih bića da je smešno da GA neko zamišlja kao muškarca, još ispravlja one koji TO ne doživljavaju tako.
Svaka žena je pametnija od najpametnijeg muškarca, da.Ili isto pitanje samo u vezi inteligencije?
To je već subjektivno.Реалан јеси, али реално не размишљаш... На ту сам ти ареалност мислио, не личну, већ умну
Истина није субјективна... Она ти суди да ли добро мислиш, осећаш и слTo je već subjektivno.
Kapiram ja da zilot nalik tebi svakoga ko se ne slaže sa tvojim mišljenjem mora biti nerealnog razmišljanja, a takođe, isto tako tvoje mišljenje koje je inače subjektivno, odjednom postaje objektivna istina.Истина није субјективна... Она ти суди да ли добро мислиш, осећаш и сл