Moze li satana biti pametnija od najpametnijeg coveka?

ako nije dokazivo, kako može da se dokaže da postoji
Fora je da čak i ako ne dokažeš da postoji nemožeš reći da ne postoji jel nisi ni to dokazao. Zapravo samo tim pretenciozno-sujetno-nepotrebnim zaključkom navodiš vodu na vodenicu da postoji, kapiraš ? :aha:

Bolje onda reći da postoji, protiv uroka da ne bi postojao :tajna:
Ovako ti samo prolije kafu :twisted: ... :tajna:

Fora je da čak i ako ne dokažeš da postoji nemožeš reći da ne postoji jel nisi ni to dokazao. Zapravo samo tim pretenciozno-sujetno-nepotrebnim zaključkom navodiš vodu na vodenicu da postoji, kapiraš ? :aha:

Bolje onda reći da postoji, protiv uroka da ne bi postojao :tajna:
Ovako ti samo prolije kafu :twisted: ... :tajna:
ma kapiram , samo da ne postoji
i da se ne može dokazati postojanje

Не може у физичком свету, али може у метафизичком

Јер да се може доказати да Ђаво постоји онда може да се докаже и постојање Бога.

Тада не би било неверника.
misliš na onaj zakon +/- , i sinusoide iznad linije i ispod linije

sam si dao odgovor , na tvoje pitanje
u tekstu što si ga ti napisao :whistling:

Субјект, не можеш сецирати и издвојити из мозга.

Субјект је метафизичка ствар, а тело је физичка иако субјект живи метафизички и неодвојиво од објекта физички.

Теби излуделом од комедије, аман промакла прича о Адаму и Еви у рајском врту, са почетка Свете Књиге...?

Да нису тад попови проповедали... Мојсије био поп?
Mojsije jeste bio pop i to egipatski

a druga najveca laz da satana i dalje vlada, i pored toga sto Hristos rece da je njemu predata sva vlast i na nebu i na zemlji, i jos ranije da vide kako satana pade kao munja
У том контексту би питање било, а кад је владао и кад је престао да влада, гдје је то пао?
Зашто се каже да овај свијет у гријеху лежи? Нема он власт у правном смислу, његова је власт страст.

У том контексту би питање било, а кад је владао и кад је престао да влада, гдје је то пао?
pa' de ja da znam gde je tacno upao, ako misli da kojima pade njih ce da zgnjeci?
Зашто се каже да овај свијет у гријеху лежи? Нема он власт у правном смислу, његова је власт страст.
neki gresimo slucajno, al men se cini mnogi namerno, ovo pravno ili foramalno, ne bih ja to tako

ma razvodnjavas sto sam preneo
Matej 28,18I pristupivši Isus reče im govoreći: dade mi se svaka vlast na nebu i na zemlji.

sta je problem? kakav satana, kakvi bakraci? ljudi bre, ili su slagani, ili jos i posle oni sami lazu, a lepo pise
dakle,. kad neko zausti satana ovo ili ono, kao da je protagonista posle ovoij reci, ti ljudi lazu, pa da se vezuje, odvezuje, pakosti, bilo sta, jel shvatas? LAZU! Hristova je sva vlast, a ljudi zlotvote i onda se vade na satanu,. lazu da je ona, prosto im alibi, prebacuju na satanu ono sto sami cine ili zagovaraju ili veruju, a ja tvrdim da se varaju i varaju i druge onda..
LUKA 10,17 Vratiše se pak Sedamdesetorica sa radošću govoreći: Gospode, i demoni nam se pokoravaju u ime tvoje
10,18 A on im reče: Videh satanu gde pade sa neba kao munja [OTK. 16,17 i 18; 11,19; 8,5: 4,5]

i jos rece ako se razdeli ne moze opstati? razdelila se i sada se tranzira upravo, eto Hristova je sva vlast ko negira lazel ko kaze satana se dize, satana ovo, ili ono, LAZE, to su neki drugi demoni, ali satana je sredjena za svagda! nemate alibi vise, i kraj price.

Sad lepo da verujete samo u Hrista jer njegova je sva vlast i na nebu, i na zemlji, satana je oitisla u paramparcad, sredjena ZAUVEK.

Poslednja izmena:

Back