MISTERIJE I NLO OBJEKTI

ovo je bilo i u tvom interesu...da bi pisanje u temi teklo normalno i da se mogu razmenjivati mišljenja, onda bi trebalo uvažiti svačije mišljenje, ma koliko se razlikovalo od sopstvenog....a i način obraćanja drugima......
ovako........kako hoćeš.......

ne msm napisao sam normalno.....nisam nimalo ljut niti cu biti.....samo sam hteo da kazem da ne moras sad da se mesas u tudje rasprave i govore.......ako si htela da mi ukazes na gresku i da mi pomognes....molim te ne pomazi mi......

i da li da ti persiram posto imas 40 god....???

pitam ozbiljno...:):eek:

ovo je bilo i u tvom interesu...da bi pisanje u temi teklo normalno i da se mogu razmenjivati mišljenja, onda bi trebalo uvažiti svačije mišljenje, ma koliko se razlikovalo od sopstvenog....a i način obraćanja drugima......
ovako........kako hoćeš.......

ne...msm...samo normalno kazem......ako zelis da mi ukazes na gresku ili da mi pomognes nemoj molim te.....

inace ja se ne nerviram vec govorim onako kako treba i kako dolikuje visoj klasi ljudi....to sto je ovaj elita mene boli uvo...

ne msm napisao sam normalno.....nisam nimalo ljut niti cu biti.....samo sam hteo da kazem da ne moras sad da se mesas u tudje rasprave i govore.......ako si htela da mi ukazes na gresku i da mi pomognes....molim te ne pomazi mi......

i da li da ti persiram posto imas 40 god....???

pitam ozbiljno...:):eek:

ne...msm...samo normalno kazem......ako zelis da mi ukazes na gresku ili da mi pomognes nemoj molim te.....

inace ja se ne nerviram vec govorim onako kako treba i kako dolikuje visoj klasi ljudi....to sto je ovaj elita mene boli uvo...
ma ne, nebitno koliko godina imam i nemam nameru da te nešto vaspitavam ili slično, a ni da ti pomažem.... verujem da imaš dovoljno godina da sam odlučuješ šta ćeš i kako pisati....tvoja volja....
samo mislim ono što sam napisala....nije lepo govoriti drugima ono što ne želiš da i drugi tebi kažu...
e sad, tema je otvorena, i kao i u svakoj drugoj, pišu svi koji žele....a tvoja nastojanja da nekoga isključiš iz razgovora samo udaljavaju od teme, baš ovako kao što sad mi radimo..

e j.e.b.i.t.e. s.e. s.v.i

no no malisha, no no...nije lepo da zapocnes diskusiju o necemu sto ne poznajes.
A i ne kaze se j.bati, nego voditi ljubav ili upraznjavatri seks.

Posto ti to nisi nikad radio, a moguce da neces nikad ni raditi (s obzirom na tvoje nervno rastrojstvo i evidentnu neurozu) ponavljam ti da ne pricas o necemu o cemu pojma nemas. Bas kao i o NLO-ima ili misterijama.

Evo ti par za smirenje, popij pola doze (decije) i idi na spavanje. Isplaci se i zaspi.

Bice ti bolje.

http://3.***************/_NYrwodRDioo/SZyydOjwpkI/AAAAAAAAA9o/1s1t-_k6Q7I/s200/bensedin.jpg

:hahaha::hahaha::hahaha:

Mada sam vec pisao, koga zanimaju ove teme neka procita Ernst Muldasev: Od koga smo postali?

Neke stvari ce mu biti mnogo jasnije - recimo ko je zaista pravio piramide i zasto, kao i ko letucka naokolo. Ali - nece dobiti odgovor i pitanje da li su vanzemaljci tu oko nas ili ne.

P.S. Verovati u odsjaj sijalice da je NLO je krajnje... Necu upotrebiti to sto sam hteo...

A ako zelis oko piramida da solis pamet. Imamo jednog egiptologa na forumu sa kojim jako dobro stojim pa cu ga rado ovamo dovesti. ;)

P.S. Ni ja nisam siguran da su ih bas Keops, Kefren i Mikerinos (Khufu, Khafre, Menkhase) sagradili, ali da su to mogli da izgrade ljudi (sto i jesu) je svakako moguce...

P.S. Verovati u odsjaj sijalice da je NLO je krajnje... Necu upotrebiti to sto sam hteo...

A ako zelis oko piramida da solis pamet. Imamo jednog egiptologa na forumu sa kojim jako dobro stojim pa cu ga rado ovamo dovesti. ;)

P.S. Ni ja nisam siguran da su ih bas Keops, Kefren i Mikerinos (Khufu, Khafre, Menkhase) sagradili, ali da su to mogli da izgrade ljudi (sto i jesu) je svakako moguce...

Slazem se.To je vrlo moguce, jer su faraoni angazovali celokupno stanovnistvo Egipta da vuce one kamene blokove...Ali ipak, kako su oni to projektovali. to se pitam?Zemlja tek sto je otkrila tocak, a oni vec grade piramide?

Slazem se.To je vrlo moguce, jer su faraoni angazovali celokupno stanovnistvo Egipta da vuce one kamene blokove...Ali ipak, kako su oni to projektovali. to se pitam?Zemlja tek sto je otkrila tocak, a oni vec grade piramide?

Ne tvrdim da su faraoni uspeli da organizuju, bas naprotiv.

Cuo si verovatno za hipoteticke civilizacije za koje se smatra da su postojale pre Egipta i Sumera...

Jako je moguce da je nasa istorija isla ovim tokom (po mom misljenju i misljenju mnogih drugih)

Hipoteticke civilizacije ---> Potop (katastrofa enormnih razmera koja je desetkovala covecanstvo) ---> Istorija covecanstva kakvu danas poznajemo

Koji vam je krac? Šta se svađate? Ovo je lepa tema kojoj ne trebaju svađe. Hteo sam da dam moje mišljenje:
1.Vanzemaljci postoje
2.NLO znači neidentifikovani leteći objekat, a ne vanzemaljci
3.Postoji nešto što se zove PROSTA MASINA ( ne znam da li si učio iz fizike ) a tu spadaju strma ravan i poluga
4.To što fzičari nisu verovali da je ljudska ruka napravila piramide ne znači da je to tačno. Imam više teorija o nastanku piramida
5.Ovo nije forum za svađu već za diskusije. Ukusi su različiti...

a ako je u pitanju sex onda često i kažemo : "...ali zadovoljstvo je isto" ;)

Koji vam je krac? Šta se svađate? Ovo je lepa tema kojoj ne trebaju svađe. Hteo sam da dam moje mišljenje:
1.Vanzemaljci postoje
2.NLO znači neidentifikovani leteći objekat, a ne vanzemaljci
3.Postoji nešto što se zove PROSTA MASINA ( ne znam da li si učio iz fizike ) a tu spadaju strma ravan i poluga
4.To što fzičari nisu verovali da je ljudska ruka napravila piramide ne znači da je to tačno. Imam više teorija o nastanku piramida
5.Ovo nije forum za svađu već za diskusije. Ukusi su različiti...

a ako je u pitanju sex onda često i kažemo : "...ali zadovoljstvo je isto" ;)

hvala ponude...inace ja sam kreirao ovu temu ali sad sam ovaj.......:hvala::hvala::hvala:

kopiram? :):)
Ti nesto ljut na mene, derle?

Ma oni su mene kopirali, malisha....

A tema ti je bezvz... cirkus colorado.. :)

Elem, evo ga jedan NLO, pun malih zelenih zeljni humanoidne dece za veceru..... :):):)

fake_ufo.jpg

Back