Vanzemaljci i kraj čovečanstva?

U to ime evo jednog recepta iz Srpskih krajeva....

Obrada trulog mesa...
Odvojiti crve , deo sa crvima odvojiti posebno posto tamo je miris trulezi manji i sve sto je mnogo bakterijski razoreno i puno toksina je ocisceno crvima..

Uzeti komad i malo ga vise zapeci , ali ne da totalno izgori....
Zatim sve to ubaciti u smesu 90% vode, 10% ulja ili masti i kuvati na laganoj vatri , u nekim krajevima se menja ta smesa vode i masti , prosipa se kao kod kuvanja pasulja..

Posle jedne ili dve izmene, obicno je jedna dovoljna, dugo dinstati takvu smesu i prestati kad bude kao djuvec, znaci mrka boja je tu odavno zbog onog prepecenog komada koji je ubacen da ubije miris trulezi ,ako se dovoljno dugo kuva, meso izgubi sve arome, ostane tekstura i moze da se jede...
Jesti na gladan zeludac, naravno , to je i namenjeno kad je glad veca..

Ne znam svaki put izlaze drugačiji podaci a Elon Mask je poslednji put rekao ovako kako sam napisao...

Neko laže ovde a ako su lagali mene i ja lažem vas...
То је тачно што си написао. Ипак, тачно је за цивилизоване земље запада, попут Србије.

Погледај овај графикон живорођене деце од 1947. до 2023.

images

Огроман пик у периоду рађања бејбибумера од 1947. до 1959. а затим следи велики пад. Е, ти бејбибумери (првобитни врх на почетку графикона) сада имају 68-78 година. Следи им масовно умирање у наредној деценији. Већ је почело.

Ипак, може да нас теши то што су они, углавном, бирачи Српске напредне странке.

Ослободиће се и много квадрата у наредном периоду.

Ne znam da li su vanzemaljci ili šaka moćnika kojima je cilj isti - da čovek nestane sa Zemlje.

Ova luda teorija mi je pala na pamet...prvo su počeli da razaraju porodice, polako ali sigurno, od 6 dece na 2, pa na sve veće ubeđivanje da je brak bolji bez dece.

I zaista, danas se ljudi sve više odlučuju da nemaju potomstvo, a izgovor je "u ovakvom svetu" , i sve više ratova i psihičkih bolesti i sve vodi ka tome da nestanemo (eventualno da se vratimo u pećine i džungle).

Setila sam se one knjige "Muškarci su sa Marsa, žene su sa Venere", pa zbog toga mi padoše na pamet vanzemaljci.

Neko hoće da nas istrebi, ispiranje mozga vidim da deluje (uspešno ljudi odustaju od braka i dece, a ako ne bude dece, gotovo je).
Ni vanzemaljci ni šaka moćnika već konzumeristički mentalitet i sistem vrednosti.

Back