4. Novembar 2025. izabran Gradonacelnik New Yorka Mamadani, a istog dana pao UPS-ov avion na aerodromu Mohamed Ali u Luizijani

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
35.063
...

Cudni sinhroniziteti ne samo kod nas vec sirom sveta...pa tako i ovaj...

4. Novembar 2025. izabran Gradonacelnik New Yorka Mamadani, a istog dana pao UPS-ov avion na aerodromu Mohamed Ali u Luizijani

Na stranu sad sto vec 5. Novembra je pun Mesec, tako da ako uzmemo u obzir 24-casovno planetarno vreme...oba ova dogadjaja se desavaju na pun Mesec...(a o tome imam posebnu temu o desavanjima na pun ili pak mlad Mesec...)

Nego da se vratimo na ova dva istodnevna dogadjaja...

Pazi sinhroniziteta...

MAMADANI...
i
MOHAMED ALI...

Nadalje...ovaj novi NY Gradonacelnik Afro-Indijac poreklom se zove ZOHRAN znacenja "svetlost", "osvetljenje"...nesto slicno kao nas ZORAN = ZORA itd...

A upravo smo pri padu ovog aviona imali "veliko osvetljenje" jer je prenosio valjda naftu za Havaje tacnije Honolulu...pa je to sve planulo pri padu neposredno pri uzletanju sa piste...

E da...
Firma kojoj pripada avion...se bas nespretno sinhronizitetno zove "UPS"...
I bas je bilo UPS...

Ima tu jos sinhronizitetnih poveznica...ali...otom potom...

...

ups se na engleskom piše "oops" a UPS se izgovara jupies

Moje posmatranje sinhroniziteta je globalno...

Da zanemarimo sad i posebnu temu da skoro svi jezici sveta se svode na jedan...
Da zanemarimo sad i Sanskrit (iliti skriveni san u nasem...) itd ...

Kao sto pomenuh i pun Mesec 5. Novembra...
U Americi je jos bio 4. Novembar kad je padao avion na Mohamedu Aliju... i kad je izabran Mamadani u New Yorku...
Ali na dalekom istoku...i generalno istoku je vec nastupao 5. Novembar tj planeta je vec ulazila u pun Mesec...

Kao sto ne slucajno se i kod nas bas 5. Novembra bas na pun Mesec desavalo SNS okupljanje pred Skupstinom...koja je sagradjena na lokaciji negdasnje Batal dzamije...

A kad smo vec kod dzamije...i Mamadani kao i Mohamed Ali imaju "konekciju sa Islamom tj sa Mesecom"...

Mamadaniju je otac Musliman, majka ja Hindu
A Mohamed Ali je znamo presao na Islam...

Hindu
Sanskirt
Islam
Mamadani
Mohamed Ali
Pun Mesec
Batal dzamija
UPS...

NEW YORK MAMAdani
NOVI SAD
MAMA DIJANA Hrka...
Diana je boginja Meseca btw...

Sve je povezano sa svime...😉

...

Poslednja izmena:
Moje posmatranje sinhroniziteta je globalno...

Da zanemarimo sad i posebnu temu da skoro svi jezici sveta se svode na jedan...
Da zanemarimo sad i Sanskrit (iliti skriveni san u nasem...) itd ...

Kao sto pomenuh i pun Mesec 5. Novembra...
U Americi je jos bio 4. Novembar kad je padao avion na Mohamedu Aliju... i kad je izabran Mamadani u New Yorku...
Ali na dalekom istoku...i generalno istoku je vec nastupao 5. Novembar tj planeta je vec ulazila u pun Mesec...

Kao sto ne slucajno se i kod nas bas 5. Novembra bas na pun Mesec desavalo SNS okupljanje pred Skupstinom...koja je sagradjena na lokaciji negdasnje Batal dzamije...

A kad smo vec kod dzamije...i Mamadani kao i Mohamed Ali imaju "konekciju sa Islamom tj sa Mesecom"...

Mamadaniju je otac Musliman, majka ja Hindu
A Mohamed Ali je znamo presao na Islam...

Hindu
Sanskirt
Islam
Mamadani
Mohamed Ali
Pun Mesec
Batal dzamija
UPS...

NEW YORK MAMAdani
NOVI SAD
MAMA DIJANA Hrka...
Diana je boginja Meseca btw...

Sve je povezano sa svime...😉

...
Rodjen sam u znaku lava, podznak vodolija, dali mozes da mi kazes sta me ocekuje u ljubavi i finansijama u ovom mesecu
Hvala

Rodjen sam u znaku lava, podznak vodolija, dali mozes da mi kazes sta me ocekuje u ljubavi i finansijama u ovom mesecu
Hvala
Посао - звезде вам се смеше
Здравље - звезде вам се смеше
Љубав - звезде вам умиру од смеха
:mrgreen:

...

Cudni sinhroniziteti ne samo kod nas vec sirom sveta...pa tako i ovaj...

Na stranu sad sto vec 5. Novembra je pun Mesec, tako da ako uzmemo u obzir 24-casovno planetarno vreme...oba ova dogadjaja se desavaju na pun Mesec...(a o tome imam posebnu temu o desavanjima na pun ili pak mlad Mesec...)

Nego da se vratimo na ova dva istodnevna dogadjaja...

Pazi sinhroniziteta...

MAMADANI...
i
MOHAMED ALI...

Nadalje...ovaj novi NY Gradonacelnik Afro-Indijac poreklom se zove ZOHRAN znacenja "svetlost", "osvetljenje"...nesto slicno kao nas ZORAN = ZORA itd...

A upravo smo pri padu ovog aviona imali "veliko osvetljenje" jer je prenosio valjda naftu za Havaje tacnije Honolulu...pa je to sve planulo pri padu neposredno pri uzletanju sa piste...

E da...
Firma kojoj pripada avion...se bas nespretno sinhronizitetno zove "UPS"...
I bas je bilo UPS...

Ima tu jos sinhronizitetnih poveznica...ali...otom potom...

...
ko zna i dal je izabran gradonacelnik, i ko zna dal je bas taj Mamadani, i ko zna jel uopste pao neki avion, i ko zna jel bio Mohamedov, i ko zna jel pao u americi il na Maledive......................zivimo u vreme virtualne realnosti (zahvaljujuci tehnoloskom "napretku" covecanstva) I DANA SE DOGADJAJI, AKTERI, SCENOGRAFIJA, KULISE..........PROJEKTUJU U LONDONSKIM CENTRIMA ZA VESTACKU INTELIGENCIJU.................UZ POMOC PROGRAMERA KOJIMA JE VAZAN SAMO USPEH PA MAKAR TAJ "USPEH" IZBRISAO LJUDSKU CIVILIZACIJU...............i Openheimer je bio "vrhunski strucnjak" u svojoj profesiji.
Zato kazem, nema danas profesije u kojoj je zastupljen nizi IQ od programerstva.

Back