Nichelo94
Zainteresovan član
- Poruka
- 114
@Nichelo94
slazem se..xD...ali bolje da cutis...ako te neki spijun vidi kako to pises.....propistao si majcino mleko..xD
Није наше,нашли смо

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
@Nichelo94
slazem se..xD...ali bolje da cutis...ako te neki spijun vidi kako to pises.....propistao si majcino mleko..xD

Zato što ni oni sami ne znaju o čemu je reč,pa im je sramota da ljudi pričaju nešto što oni nemaju pojma šta je.Supersila ne sme da kaže kako ne zna o čemu je reč,zato radije zataškava i izvrće izjave očevidaca.zasto se onda americka vlada toliko trudila da zataskava razne price o nlo i bilo je zabranjeno ljudima koji su ih videli da pricaju o tome pedesetih godina. ako ste culi za roswel i glupe price o meteoroloskim balonima umesto nlo.
Ko kaže da su tu da plaše pilote.Šta mi radimo sa našim istraživačkim podmornicama u okeanima kada naiđemo na neku nepoznatu vrstu životinje.Zar ne kružimo oko nje što bliže možemo da bi je proučili što bolje?Šta ako su oko aviona leteli da proučavaju avion i ono što je unutra.Ko bi ozbiljan presao hiljade svetlosnih godina samo da bi tamo negde preplasio pilota nekog zastarelog aviona?
Tako da ja ne verujem da su u pitanju letelice sa drugih planeta. Osim ako ta rasa ima velikih problema sa alkoholizmom.
Oni ne prevaljuju razdaljine zato što su iz paralelne dimenzije gde nema materije stoga ni prostora sa udaljenostima i slično,gde vladaju sasvim drugi zakoni,stoga mogu da se pojave bilo gde u univerzumu.Mnogi su ih videli pa i ja uživo kako im se letelice kreću suprotno svim zakonima našeg univerzuma.Ok, to stoji. Ali ako vec imaju tehnologiju pomocu koje prelaze tolike razdaljine zasto ne bi imali i neki uredjaj koji bi skenirao ceo avion u delicu sekunde? Cak i da zele da snime avion iz svih uglova to bi mogli obaviti za tri sekundi i ne bi morali da ga prate i skakucu oko njega par minuta.
Oni ne prevaljuju razdaljine zato što su iz paralelne dimenzije gde nema materije stoga ni prostora sa udaljenostima i slično,gde vladaju sasvim drugi zakoni,stoga mogu da se pojave bilo gde u univerzumu.Mnogi su ih videli pa i ja uživo kako im se letelice kreću suprotno svim zakonima našeg univerzuma.
A što se tiče skeniranja,pa i mi možemo bilo koji oblik života na zemlji da stavimo na rengenski aparat,uradimo spektroanalizu,DNK i biološku analizu pa znamo sve.Zašto i mi moramo skakutati okolo, pratiti i snimati ponašanje životinja u njihovom prirodnom okruženju?
Mi kad proucavamo zivotinje trudimo se da ih ne uplasimo i ne skakucemo oko njih ko drogirana zaba. Ti manevri koje NLO-i izvode vise lice na nekakvu provokaciju. Kao kad dete trci oko babe i zeza je, a ova nesrecnica jedva stoji i jedino sto moze da uradi je da s vremena na vreme podigne stap i vikne: "Uf, ti mali!"
Jednostavno ne vidim poentu toga. Ako nas vec proucavaju nek se spuste lepo. I mi kad proucavamo zeceve s vremena na vreme se igramo s njima i damo im sargarepu.
Ali zasto bi to njih bilo briga ako su toliko inteligentniji od nas? Isto sto i nas nije briga sta zec misli i da li uopste misli. Mi njima ne bi mogli nista, jer cim su oni ovde znaci da su mnogo napredniji od nas.
Da,a to nikada ne uspeva,jeli tako?Životinje se plaše jer nisu pametni kao ljudi.Kada mi budemo pametni kao oni,nećemo se plašiti od njih.Mi kad proucavamo zivotinje trudimo se da ih ne uplasimo i ne skakucemo oko njih ko drogirana zaba.
Pa rekao sam.Kada se čovek plaši,na svaki susret sa nepoznatom gleda kao uznemiravanje,provokaciju i napad.Ti manevri koje NLO-i izvode vise lice na nekakvu provokaciju. Kao kad dete trci oko babe i zeza je, a ova nesrecnica jedva stoji i jedino sto moze da uradi je da s vremena na vreme podigne stap i vikne: "Uf, ti mali!"
Za njih nema nikakve koristi da se spuste,samo štete.Ako nas vec proucavaju nek se spuste lepo.
Pa mnogo šta mi ne vidimo niti razumemo.Jednostavno ne vidim poentu toga.
Oni su nekada bili među ljudima.I nisu igrali sa ljudima već su im pomagali i učili ljude koliko su mogli shvatiti i nisu morali da im daju šargarepu.Prouči drevne civilizacije,pogotovo one Američke pa će ti sve biti jasnije.I mi kad proucavamo zeceve s vremena na vreme se igramo s njima i damo im sargarepu.