Vanzemaljci i kraj čovečanstva?

Ortak2

Aktivan član
Poruka
1.373
Ne znam da li su vanzemaljci ili šaka moćnika kojima je cilj isti - da čovek nestane sa Zemlje.

Ova luda teorija mi je pala na pamet...prvo su počeli da razaraju porodice, polako ali sigurno, od 6 dece na 2, pa na sve veće ubeđivanje da je brak bolji bez dece.

I zaista, danas se ljudi sve više odlučuju da nemaju potomstvo, a izgovor je "u ovakvom svetu" , i sve više ratova i psihičkih bolesti i sve vodi ka tome da nestanemo (eventualno da se vratimo u pećine i džungle).

Setila sam se one knjige "Muškarci su sa Marsa, žene su sa Venere", pa zbog toga mi padoše na pamet vanzemaljci.

Neko hoće da nas istrebi, ispiranje mozga vidim da deluje (uspešno ljudi odustaju od braka i dece, a ako ne bude dece, gotovo je).

Ne znam da li su vanzemaljci ili šaka moćnika kojima je cilj isti - da čovek nestane sa Zemlje.

Ova luda teorija mi je pala na pamet...prvo su počeli da razaraju porodice, polako ali sigurno, od 6 dece na 2, pa na sve veće ubeđivanje da je brak bolji bez dece.

I zaista, danas se ljudi sve više odlučuju da nemaju potomstvo, a izgovor je "u ovakvom svetu" , i sve više ratova i psihičkih bolesti i sve vodi ka tome da nestanemo (eventualno da se vratimo u pećine i džungle).

Setila sam se one knjige "Muškarci su sa Marsa, žene su sa Venere", pa zbog toga mi padoše na pamet vanzemaljci.

Neko hoće da nas istrebi, ispiranje mozga vidim da deluje (uspešno ljudi odustaju od braka i dece, a ako ne bude dece, gotovo je).
Odakle zaključak da smo na ivici istrebljenja? 🤨 Trenutno nas je 8+ milijardi sa tendencijom daljeg rasta. Pre bih rekao da smo u outbreak-u vrste.

Mislim da neće ni povećanje ili smanjenje broja stanovnika da nas ubije ni asteroid, ni klimatske promene niti vanzemaljci vec ljutska pohlepa i glad za moć i kontrlu, prevelik ljutski ego, sve to uz pomoć razvitka AI tehnologije i petljanje sa virusima po laboratorijama...

Dok stignemo do tog scenarija ljutska vrsta ce uništiti samu sebe bezbroj puta a možda i planetu.

Biće dobro ako to već ne doživimo za vreme našeg života...

Poslednja izmena:
Ufo Landing GIF by Lonely Aliens

Back