medenjaci

picture.php
Posto ste me zarazili sa medenjacima moji klinci i ja smo bili malo vredni.

Pota je trazila kako se pravi mesavina zacina za medenjake,evo sad sam nasla recept koji je dala zlatna koka

Mešavinu začina pravim sama, po ukusu. Stavljam najkvirc, anis, karanfilić, cimet, morski oraščić

Divno, dilinkuca...divno- i medenjaci i gest.

I emina kućica je prelepa, i vlasnici :) ma sve.

i ja upravo spremam nešto za jednu humanitarnu akciju za sutra. Pravim kućicu i puuuno medenjaka, i nadam se cupcakes i sendvičiće.

Ovo su kućice koje su pravljene po uzoru na vaše i poklonjene nekim dragim osobama...

Mamamajo tebi isto skidam kapu za prelepe kreacije i nagrade koje osvajaš.
Teta Iro, Neela i rzorice, hvala vam. Možda bismo i mi (domaćice sa kulinarstva) mogle nekada da organizujemo neko lepo druženje humanitarnog karaktera.

Ooo da,kucice su fantasticne!Zaista svaka cast.Mada...nisam ni sumnjala!
Sto se tice humanitarnih akcija,mislim da si mi funkcinisemo po tom pitanju samo na lokalnom nivou.S vremena na vreme se mi okupimo negde i odradimo to iako nismo na svom terenu,a to sve zavisi od posla kod kuce i naravno ,u danasnje vreme,mogucnosti,finansija.Nadam se da ce u skorije vreme situacija biti mnogo bolja ,pa cemo moci cesce da ucestvujemo u hum.akcijama van naseg mesta a ujedno ce nam to biti idealne prilike da se cesce i vidjamo!

Back