slogi
Aktivan član
- Poruka
- 1.007
BRAVO INKA!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Hvala, dragaPrelepi su Inka...Zasto ja imam osecaj da si ti VEEELIKI majstor na tajnom zadatku ,a nas zavlaci kao pocetnik...Sve sto dohvatis odradis...malo je reci profesionalno!Savrseno!
 , ali ja sam ove keksiće ovako uradila drugi ili treći put u životu. Nadam se da će ubuduće biti samo još bolji. Sad sam pronašla idealnu gustinu za rojal glezuru za ovo što sam ja htela, lepo se sasušila a ne kruni se. Zadovoljna sam što se toga tiče. Treba iskustva, a znaš i sama, vremena nikad...
, ali ja sam ove keksiće ovako uradila drugi ili treći put u životu. Nadam se da će ubuduće biti samo još bolji. Sad sam pronašla idealnu gustinu za rojal glezuru za ovo što sam ja htela, lepo se sasušila a ne kruni se. Zadovoljna sam što se toga tiče. Treba iskustva, a znaš i sama, vremena nikad...
Poslala sam Miri slike, da vidi, jer i ona je u tome učestvovala... Ja sam je zagnjavila i uspela je da mi napravi bas ono šta sam zamislilaIjaooooooo, kako su super Inka, pa Mira je bas uradila svoj posao. Ja sam mislila da si ti narucila samo jedan ili dva, za lice!? Moram da joj pokazem kada bude dosla... Bas mi se svidjaju
 . Super ih je odradila. Hvala ti za kontakt s njom
. Super ih je odradila. Hvala ti za kontakt s njom !
! 

,a procitala da je Stana pominjala medenjake
,a procitala da je Stana pominjala medenjake 

hvala vam devojke
vidi se iz prilozenog kolika mi je bila inspiracija.. svi su bijeli