medenjaci

Prelepi su Inka...Zasto ja imam osecaj da si ti VEEELIKI majstor na tajnom zadatku ,a nas zavlaci kao pocetnik...Sve sto dohvatis odradis...malo je reci profesionalno!Savrseno!
Hvala, draga:heart:, ali ja sam ove keksiće ovako uradila drugi ili treći put u životu. Nadam se da će ubuduće biti samo još bolji. Sad sam pronašla idealnu gustinu za rojal glezuru za ovo što sam ja htela, lepo se sasušila a ne kruni se. Zadovoljna sam što se toga tiče. Treba iskustva, a znaš i sama, vremena nikad...:dash:

Ijaooooooo, kako su super Inka, pa Mira je bas uradila svoj posao. Ja sam mislila da si ti narucila samo jedan ili dva, za lice!? Moram da joj pokazem kada bude dosla... Bas mi se svidjaju :D
Poslala sam Miri slike, da vidi, jer i ona je u tome učestvovala... Ja sam je zagnjavila i uspela je da mi napravi bas ono šta sam zamislila:ok:. Super ih je odradila. Hvala ti za kontakt s njom:super:! :heart::heart::heart:

w015.gif
,Kod nas pripreme već počinju
a022.gif

Mislila sam da ove godine nece biti kucica(lane su mi presele,koliko sam ih napravila,preko 30
b026.gif
),al nevredi curice hoce,njima to zanimljivo.....

hvala vam devojke ;)
vidi se iz prilozenog kolika mi je bila inspiracija.. svi su bijeli :D

Cime si ih ukrasavala? Ja planiram da pravim medenjake za Novogodisnji vasar u Vladinoj skoli, pa "kupim" fazone. Do sada se nesto nisam upustala u njihovo ukrasavanje, ali sad sam se bas nameracila da to budu neki sareni, djeciji medenjaci?

Back