Masonski Bog

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kako bivsi mag, mason, mormon i satanista, Bil Snobelen podvlaci: “ZA JEDNOG MAGA, NAOPAKI PENTAGRAM IMA SAMO JEDNU UPOTREBU, a to je da PRIZOVE SILU SOTONE i manifestuje kraljevstvo Djavola na zemlji.”

Кажу да је Андерс Бехринг Бреивик, који је наводно починио онај злочин на Норвешком острву Утоја,члан масона. Да ли је ово истина или само пропаганда?

Кажу да је Андерс Бехринг Бреивик, који је наводно починио онај злочин на Норвешком острву Утоја,члан масона. Да ли је ово истина или само пропаганда?

Mogao je da bude i član akademije nauka i umetnosti, i šta sa time?

Mogao je da bude i član akademije nauka i umetnosti, i šta sa time?

Neobicno mi je to,mislio sam da su masoni neki mirni ljudi.
005.gif

Prva slika: njegova strana kakvom je vide nelogovani korisnici.

Druga slika: njegova strana kakvom je vide logovani korisnici.

Treće: izjaviti na osnovu ovog primera "mislio sam da su masoni mirni ljudi" isto je kao i izjaviti na osnovu Ratka Mladića "mislio sam da su Srbi mirni ljudi".

ISto to i ti radis cijelo vrijeme kad su u pitanju hriscani.

Hrišćanskim crkvama su ruke krvave do ramena, dokazano i dokumentovano.

Eto vidis. Navedes primjer nekih manijaka iz srednjeg vijeka koji su ljude spaljivali zive na lomacama i kazes-eto vidis kakvi su hriscani i hriscanstvo.

Evo i ovaj Breivik je mason,a masakrirao skoro 90 ljudi. Dokumentovano i dokazano. Ruke su vam krvave do ramena.

Eto vidis. Navedes primjer nekih manijaka iz srednjeg vijeka koji su ljude spaljivali zive na lomacama i kazes-eto vidis kakvi su hriscani i hriscanstvo.

Evo i ovaj Breivik je mason,a masakrirao skoro 90 ljudi. Dokumentovano i dokazano. Ruke su vam krvave do ramena.

Organizovano spaljivanje ljudi, verski ratovi? Ko je spaljivao, ubijao i mučio ako ne hrišćani po naređenju hrišćanske crkve?

Organizovano spaljivanje ljudi, verski ratovi? Ko je spaljivao, ubijao i mučio ako ne hrišćani po naređenju hrišćanske crkve?

Ko je organizovao Francusku revoluciju i prouzrokovao smrt miliona ljudi?Ko je pio krv iz lobanja pobijenih neistomisljenika u Parizu? Ko ustolicava kraljeve,te samim tim utice na politiku,samim tim i na ratove?
Masoni po naredjenju dobijenim iz vrha.

Ko je organizovao Francusku revoluciju i prouzrokovao smrt miliona ljudi?Ko je pio krv iz lobanja pobijenih neistomisljenika u Parizu? Ko ustolicava kraljeve,te samim tim utice na politiku,samim tim i na ratove?
Masoni po naredjenju dobijenim iz vrha.

Rekla-kazala i tupave teorije zavJere nisu nikakv dokaz, kao ni zamena teza u nedostatku argumenata.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back