• "Po delima njihovim prepoznaćete ih". Ne po tome kako se deklarišu već kako žive, na šta pozivaju.
  Budi malo strpljiv pa ćeš videti kako se "Isusova crkva" stavlja skroz pod kontrolu pape, danas je u većem delu pod kontrolom ali nije skroz, ima tendenciju da bude skroz okupirana tj ovo malo što je ostalo, i to će vrlo brzo da usledi, to se lako da videti.
  Nije to nikakva "Isusova crkva".
  Već sam ovaj članak postavljao, ali evo opet da ga postavim: http://www.cps.org.rs/crkva.pdf
  Ekumenizam menja savremeno pravoslavlje na naše oči, samo je pitanje vremena kada će se skroz ugušiti i ovo malo dobara što je ostalo u njemu.
  Isus kaže: "Po delima njihovim prepoznaćete ih."
  Na šta pozivaju crkveni poglavari kojima se pojavljuje oganj? Isto što i svi moderni pravoslavci. Da prisustvuješ liturgijama, da ljubiš razne "svetinje" - Isusov navodni grob, ikone, stene gde je Isus navodno dohvatio rukom, pa mesto odakle se navodno vazneo, i td, i td. Moralan život ni ne pominju, ljudi i dalje ostaju isti - nemoralni, s tim što još postaju veći fanatici. I onda dopuštaju demonima da izvedu par čuda koja će utemeljiti njihov fanatizam. Pa onda kreću sa ognjem, isti onaj oganj sa snimka koji sam postavio gde se otvoreno klanja demonima, pa onda ikone počinju da krvare, pa plaču, da se same od sebe čiste, i td.

  Imaš takođe u otkrovenju opisan jedan od scenarija gde će demoni da manipulišu sa masom upravo preko spuštanja ognja sa neba.
  "I učini čudesa velika, i učini da i oganj silazi s neba na zemlju pred ljudima." (Otkovenje 13;13)
  Sad sam na ''raspustu'' pa sam malo svratio...
  Ucim samo kad treba, inace ceo dan sam na faxu i kad dodjem kuci nemam vremena za krstaricu :I
  Sta ima kod tebe?
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.