Kako je Bog stvarao svijet? Ajde znalci, pokažite se !

Biblija kaze da je stvarao svojim Svetim duhom,ili duhom Bozjim koje je sredstvo kojima se nesto stvara.

Eto vidiš da nešto znaš. A ja ne grizem. Sad se potrudi da doznaš kakva je struktura Duha Svetog i koji dijelovi Duha su što radili -kakva je podjela posla unutar Duha Svetog ? Nemoj opet reći da to ne znadu ni anđeli a kamoli mi.

Nisam mislio na gašenje u smislu da struja nestane, nego na one trenutke prolaza kroz nulu u sinusnom talasu. To su kao mikro-pauze – u tom deliću sekunde napon i struja stvarno jesu jednaki nuli, ali odmah posle toga talas ide u suprotnom smeru.

Dakle, kada sam rekao „pali se i gasi“, mislio sam na to da sinusoid stalno ide od maksimuma do nule, pa u drugi smer. To nije bukvalno gašenje sistema, nego prirodna oscilacija, vibracija, frekvencija.
Dakle, kao oko, mora da napravi treptaj da bi se ponovo otvorilo odnosno da sa obnovi kroz zatvaranje. Znači inverzija.

Nije valjda da ne razumeš princip svega u životu. Jedi, jebi, spavaj, trči, da bi živeo i postojao. Ne možeš prazno i ništa a da opstaneš. Da bi bio budan, moraš da spavaš, da bi bio zdrav, moraš da jedeš. Moraš da udahneš...ako hoćeš da šutneš loptu, moraš da "repetiraš" (zamahneš) nogu, ruku. Tako i struja menja smer da bi bila održiva. Oscilacija kao balans. Ravnoteža.

Izvrsno. Ti bi lako razumio kad bi ti objašnjavao Božije disanje unutar Duha Svetog. Jer Bog diše, jer život diše.

Ti bi lako razumio kad bi ti objašnjavao kako/na koji način je Bog alfa i omega. Biblija kaže da je Bog alfa i omega. Biblija kaže da je i Krist također alfa i omega. Ja u tom smislu objašnjavam; kad je Otac alfa Sin je omega i obrnuto naravno. Zato jer sam najmudriji teolog na svijetu.

Back