gost 268930
Poznat
- Poruka
- 8.832
“Teško onima koji zlo zovu dobro, a dobro zlo, koji prave od mraka svetlost, a od svetlosti mrak, koji prave od gorkog slatko a od slatkog gorko.”
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Кажу да је Андерс Бехринг Бреивик, који је наводно починио онај злочин на Норвешком острву Утоја,члан масона. Да ли је ово истина или само пропаганда?
Mogao je da bude i član akademije nauka i umetnosti, i šta sa time?
Konačno nešto od tebe da je protiv generaliziranja.
Mogao je da bude i član akademije nauka i umetnosti, i šta sa time?
Neobicno mi je to,mislio sam da su masoni neki mirni ljudi.![]()
Hm, a onda se čudiš, kada Ti neko kaže, kako je mislio da su Hrišćani mirni ljudi.
Ja sam čuo da je član Kršćanske organizacije..
Aha.Mason i hriscanin,to bas ide zajedno.
Neki kažu da je Hrišćanin, ali ne kažu da je deklarisani Hrišćanin, a razlika je kao nebo i zemlja.
Prva slika: njegova strana kakvom je vide nelogovani korisnici.
Druga slika: njegova strana kakvom je vide logovani korisnici.
Treće: izjaviti na osnovu ovog primera "mislio sam da su masoni mirni ljudi" isto je kao i izjaviti na osnovu Ratka Mladića "mislio sam da su Srbi mirni ljudi".
ISto to i ti radis cijelo vrijeme kad su u pitanju hriscani.
Hrišćanskim crkvama su ruke krvave do ramena, dokazano i dokumentovano.
Eto vidis. Navedes primjer nekih manijaka iz srednjeg vijeka koji su ljude spaljivali zive na lomacama i kazes-eto vidis kakvi su hriscani i hriscanstvo.
Evo i ovaj Breivik je mason,a masakrirao skoro 90 ljudi. Dokumentovano i dokazano. Ruke su vam krvave do ramena.
Organizovano spaljivanje ljudi, verski ratovi? Ko je spaljivao, ubijao i mučio ako ne hrišćani po naređenju hrišćanske crkve?
Organizovano spaljivanje ljudi, verski ratovi? Ko je spaljivao, ubijao i mučio ako ne hrišćani po naređenju hrišćanske crkve?
Ko je organizovao Francusku revoluciju i prouzrokovao smrt miliona ljudi?Ko je pio krv iz lobanja pobijenih neistomisljenika u Parizu? Ko ustolicava kraljeve,te samim tim utice na politiku,samim tim i na ratove?
Masoni po naredjenju dobijenim iz vrha.
Ko je organizovao Francusku revoluciju i prouzrokovao smrt miliona ljudi?Ko je pio krv iz lobanja pobijenih neistomisljenika u Parizu? Ko ustolicava kraljeve,te samim tim utice na politiku,samim tim i na ratove?
Masoni po naredjenju dobijenim iz vrha.