AleksBGD
Aktivan član
- Poruka
- 1.377
Ako je to ceo tvoj odgovor onda ti moram reci da su ti je misljenje potpuno neargumentovano, sto ti ne sluzi na cast.Ostali se povezuju s svetloscu i gromom.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako je to ceo tvoj odgovor onda ti moram reci da su ti je misljenje potpuno neargumentovano, sto ti ne sluzi na cast.Ostali se povezuju s svetloscu i gromom.
Ostali se povezuju s svetloscu i gromom.
Ako je to ceo tvoj odgovor onda ti moram reci da su ti je misljenje potpuno neargumentovano, sto ti ne sluzi na cast.![]()
Ko te je za to pitao? Ja te pitam u vezi teksta koji si naveo (tvog, ili cijeg god) i veze izmedju raznih paganskih bozanstava napravljena.Misljenje u vezi masona? Pa oni sami priznaju ko im je Bog.
Misljenje u vezi masona? Pa oni sami priznaju ko im je Bog.
Kako očekuješ da neko ozbiljno razgovara s tobom kad iznosiš samo laži i netačne informacije?
Citaj i neke druge autore(npr.Hislopa),a ne samo ono sto ti centrala servira.
Toliko ti je trebalo da proguglas?
Stotinak godina arheoloških istraživanja na terenu, postojeći sveti spisi drevnih civilizacija su ono što centrala servira?
Alexander Hislop, onaj što tvrdi da je masonerija osnovana u drevnom Egiptu a da je katolička crkva u suštini kult obožavanja Nimroda?![]()
Toliko ti je trebalo da proguglas?
Santana
"Луцифер, Лучоноша.
Луцифер, син Јутра!
Је ли он тај који носи Светло?
Не сумњајте у то!"
(Алберт Пајк)
Нема ту шта да се филозофира и разматра ко је вођа масонерије, шта је циљ и ко стоји иза тог, као и сваког другог сличног тајног друштва.
Сатанистичко друштво које је створило глобално безакоње и побуну против Створитеља. Зато свет улази у процес све већих страдања.
Ostali se povezuju s svetloscu i gromom.
Satana i Lucifer nisu isto...
"Луцифер, Лучоноша.
Луцифер, син Јутра!
Је ли он тај који носи Светло?
Не сумњајте у то!"
(Алберт Пајк)
Нема ту шта да се филозофира и разматра ко је вођа масонерије, шта је циљ и ко стоји иза тог, као и сваког другог сличног тајног друштва.
Сатанистичко друштво које је створило глобално безакоње и побуну против Створитеља. Зато свет улази у процес све већих страдања.
Ocistice Bog cijeli svijet od sotoninih sljedbenika,ne sumnjajte u to,sto bi rekao Pajk.
![]()
Kad? 2014? 2376? 3789. godine?![]()
Ne sjekiraj se ti.
Nisam, ja sam ogledalo o koje se odbija tvoja paranoja, laži, verski fanatizam, besmislice i ordinarne gluposti.
Ali ogledalo je lomljivo.
A sto toliko kvalifikacija?
Meni ste vi masoni samo kao zavedena braca. Treba vas izvesti na put.