Masonski Bog

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tiraž u Srbiji valjda. Ali ne znam kakve to veze ima. U nedostatku argumenata koristiš se posprdavanjem.Od tebe nisam mogao ni očekivati bolje.

Budaletina koja smatra organizaciju za pomoć alkoholičarima za satanističku sektu i ne zalužuje ništa do sprdnju. Laže, i kao izvor za svoje laži, citira drugog lažova, Džima Šoa, a ti, treći lažov, prenosiš te laži.

Poznato mi je da su masoni diskriminatori. Ne dozvoljavaju ni crncima da postanu clanovi. Isus je pozivao SVE LJUDE na spasenje,nezavisno od pola i boje kože.

Ne osudjujem ih ja. U sustini,briga me da li kade Bafometu ili ne. Samo upozoravam ljude da se ne prevare i ne udju u vrzino kolo.

Pazi ovo:

Sveta masonska reč je reč “avadon”. (na 17. stupnju - Vitez Istoka i Zapada) Ovo je zaniljivo zato što Otkrivenje 9,11 otkriva da demoni u paklu “...imaju cara nad sobom, anđela bezdana, kojem je ime na jevrejskom Avadon...”. Avadon je car demona, pa ipak masoni smatraju da je Avadon “sveta reč”.

Kako ovo objašnjavaš?

I za ovo si slagao. U Ritualu XVII Stepena nigde se ne pominje reč abbadon.

Tiraž u Srbiji valjda. Ali ne znam kakve to veze ima. U nedostatku argumenata koristiš se posprdavanjem.Od tebe nisam mogao ni očekivati bolje.

Zašto je posprdavanje ako sam precizno nazanačio da je tiraž od 1000 primeraka...
Pričali smo o toj knjižici iz koje si ti postavljao neke odlomke...zar ne...

Pokušaj da pročitaš onu knjigu Vatikanske ubice...zanimljiva je i vredi je pročitati...

Možda češ nešta koliko toliko i skapirati onako...uopšteno...

Zašto je posprdavanje ako sam precizno nazanačio da je tiraž od 1000 primeraka...
Pričali smo o toj knjižici iz koje si ti postavljao neke odlomke...zar ne...
Rekao si posprdno "cijelih 1000 primeraka"... kao da je bitno koliko ima primjeraka a ne ono što u njima piše.
Pokušaj da pročitaš onu knjigu Vatikanske ubice...zanimljiva je i vredi je pročitati...

Možda češ nešta koliko toliko i skapirati onako...uopšteno...
Pročitao sam je već.Šta ti misliš o njoj?

Hvala. :D

the philosophy and practice of Prince Hall Masonry today are of exemplary regularity.

RESOLUTION FOR GRAND LODGE

The Grand Registrar to move that, notwithstanding its unusual formation, the Prince Hall Grand Lodge of Massachusetts should now be accepted as regular, and be recognised.

Case closed.

edit: kad ćeš shvatiti da wikipediju može da piše svaka budala?

Poslednja izmena:
Tuga. Nego ne znam zašto se Gnev toliko trudi da ispadne smešan kad je do sada valjda shvatio da na forumu ima ljudi koji znaju...malo više...o onome o čemu on ...pokušava da priča.

Pazi kada sam malopre imao nameru da mu baš na to ukažem onako ljudski, dobronamerno. Za razliku od njega neki su u ranijem vremenu shvatitli da sa nekim pričama samo izblamiraju sebe jer kao što znaš ima nekih da kažem forumskih vukova kojima takve metaforično rečeno ovce ...dobro dodju...Možda će i shvatiti ...uskoro...

Pazi kada sam malopre imao nameru da mu baš na to ukažem onako ljudski, dobronamerno. Za razliku od njega neki su u ranijem vremenu shvatitli da sa nekim pričama samo izblamiraju sebe jer kao što znaš ima nekih da kažem forumskih vukova kojima takve metaforično rečeno ovce ...dobro dodju...Možda će i shvatiti ...uskoro...

S obzirom da mu nije problem bio da po verskim pitanjima citira osuđenog pedofila, ne verujem...

Napismeno, naravno.Imam to u arhivi, kao i ceo Ritual XVII Stepena za koji si slagao da sadrži reč abbadon, a nema je.
Tek sad videh ovo:
While no Grand Lodge of any kind is universally recognized, at present, Prince Hall Masonry is recognized by some UGLE-recognized Grand Lodges and not by others, but appears to be working its way toward further recognition.

Znači,još nije ništa sigurno.Neke lože su je priznale,neke nisu. Inače,i za ovu info se pozivaju na Bessel-a iz UGLE,navodno,neke info koje su njemu na raspolaganju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back