Drag00n
Obećava
- Poruka
- 97
Tekst je izbrisan zbog ljudi koji nikada nece shvatiti i koji nisu dostojni na ga citaju.
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rimljanima 14,17. Јер царство Божије није јело и пиће, него правда и мир и радост у Духу Светоме.
1.Korincanima 3,
16. Не знате ли да сте ви црква Божија, и Дух Божји живи у вама?
17. Ако поквари ко цркву Божију, поквариће њега Бог: јер је црква Божија света, а то сте ви.
Poznato mi je da su masoni diskriminatori. Ne dozvoljavaju ni crncima da postanu clanovi. Isus je pozivao SVE LJUDE na spasenje,nezavisno od pola i boje kože.(Retke zene mogu shvatiti Isusa.Eto zasto samo muskarci(obico) postaju masoni.)
Ne osudjujem ih ja. U sustini,briga me da li kade Bafometu ili ne. Samo upozoravam ljude da se ne prevare i ne udju u vrzino kolo.A ti Gnev Božji razmisli malo o svetu, sebi, religiji, veri, zivotnoj filozofiji Isusa pa onda osudjus Templare i Masoneriju.
Poznato mi je da su masoni diskriminatori. Ne dozvoljavaju ni crncima da postanu clanovi. Isus je pozivao SVE LJUDE na spasenje,nezavisno od pola i boje kože.
Ma bio bi stvarno užas da voze...automobile...
Sva sreća je da voze...drumske krstarice...
![]()
o kojima njihovo stado može samo da mašta...
![]()
Već sam pokazao ljudima da lažeš ko pas, ali nije naodmet još jednom:
Crnci primljeni u Edinburšku Ložu još 1904.:
![]()
Ova prva slika mi lici na fotomontažu.
No,nebitno. Zar ti misliš da je nemoguće da čovjek pošteno zaradi novac i kupi sebi automobil,pa čak i ako je sveštenik?
Recimo,moj ujak vozi skupocjenog mercedesa, a nije lopov,nego je digao kredit u banci.
Jeste.Nažalost ima svakakvih. Ali ne znam šta je to neskromno što sveštenici u 21. vijeku voze automobile.Jos nesto.
Zar nije jedan od popovskih zaveta, da zive skromnim zivotom i da ceo posvete pomaganju ljudima i bogu.
Vjerovatno čeka da masoni vrate pare koje su pokrali od naroda.KAKO ONDA objasnjavas automobile od 70000 evra ?! Zar nije mogao da kupi npr. Golfa ili Passata. Mora bas Audi A6 i slicna bagra.
....a masoni broje milione i milijarde na svojim bankovnim računima i brčkaju se u bazenima svojih vila širom svijeta. Strašno,zaista.Da narod ne gladuje i da ima novca za normalan zivot, nista ja tu ne bi rekao.
Ali kad 40% radno sposobnih stanovnika srbije nema posao. Kad pola miliona stanovnika gladuje,
Sveštenik nema platu, nema firmu. Odakle im pare?
Postoji jedna masonska grupa Crnaca pod imenom Masoni Princa Hola, ali Džim Šo za njih kaže:
“Postoji jedan crnački masonski sistem pod imenom Loža Princa Hola”, ali Džim Šo ističe da “ona nema nikakve veze sa ‘belačkom’ masonerijom.
Označena je kao ‘nedozvoljena’ i ostali masoni je smatraju lažnom i nezakonitom imitacijom”..
![]()
Živ je. Odakle mu pare za hranu?
Navedi mi izvor ove tvrdnje, cak i da je tacna reci cu ti sta znaci, mozes li da li navedes neki sajt cisto sa primerom ili tako nesto?
Ne nalazi se.1. Ono sto si napisao da je Pajk rekao nije istina - to se nalazi u clipu.
Tačno. Samim tim što Ilija nije bog,ne možeš da ga povezuješ u "bogovskom smislu" sa bilo kojim paganskim bogom.2.Nisam ni rekao da je Sv. Ilija nas BOG VEC SVETAC, ali pre je bio Bog Perun, pre Hriscanstva, sada je Sv. Ilija gromovnik i gotovo.I ovim ne osudjujem Hriscanstvo, vec tebe jer si u temi na pocetku stavio to sto si stavio i sto skoro nista nije tacno.
Na mojoj diplomi LUČA iz gimnazije (bio sam lučonoša3.Pogledaj sliku, saljem muzeju email da mi posalju bolju sliku, gledaj:
Pogledajte prilog 218579
evo i uvelicana
Pogledajte prilog 218582
evo i sa vecim kontrastom, da se bolje vidi
Pogledajte prilog 218583
Svevidece oko iznad, pri vrhu!
Izvor: http://www.ppnjegos.org/biografija.htm
Vidim i da zna i za Velikog majstora, kreatora svega, kao iz Tominog jevandjelja!!!!!!
Da li si sada zadovoljan???
Sada kada vidis da na vladičanskoj diplomi stoji svevidece oko ???Je li, jesi zadovoljan sada???
Nemas vise nista reci, zar ne???
Njegos(zadnje pismo):
„Ја сам за границом просвештенога свијета. На мом узаном поднебљу свагда се ломе тирјански громови. Стога је мој мали крај тамом дивљине обезображен. За човјека здравомислећега нити је муке ни увеселенија на свијету, јербо су све људске посластице са отровом приправљене, а све печали имају неко своје удовољствије. Човјеку је готово, кад му дође, слатко плакати као пјевати. Ја овако нашу пјесну разумијем. Свијет је сад Божји, стога у свакојем његовом нуглу виде се дјела великога мајстора. Трудољубије и искуство мрава и пчеле, и уредно летење ждраљевах ја радије гледам но све параде европејских столицах. Збогом, [...] изволите ме задржати у Вашем драгоцјеном успомену.“ (писмо Л. А. Франклу од 12. октобра 1851)
"Molim vas da moje iskrene čestitke za dobro obavljen posao prenesete i građevinarima, koji su i ovom prilikom pokazali da su veliki majstori svog zanata", poručio je Mrkonjić.
http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbija/191640/Mrkonjic-cestitao-Dilasu-Most-na-Adi
Navedi mi izvor ove tvrdnje, cak i da je tacna reci cu ti sta znaci, mozes li da li navedes neki sajt cisto sa primerom ili tako nesto?
Hidden Secrets of Masonry, by Dr. Cathy Burns, stranica 20.
Zanimljivo pitanje, pošto nema nikakvih službenih i prijavljenih prihoda.
Crnci primljeni u Edinburšku Ložu još 1904.:
Da im čiste WC?
Diskriminatori su samo takvi....
Ma ti ništa ne razumeš...
Sveštenik se samo pomoli i kaže ono...Bože daj tvom radniku malo novca...
i uplatnica sa neba stiže ekspresno...![]()
Verovatno zato na slici imaju lentu XXIII stepena.