gost 241814
Elita
- Poruka
- 22.957
лол а ти неког копираш
иначе то је турпија 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
cek smrtni greh je saznati apslolutnu istinu, jer bi tada postao bog, jedini koji poseduje znanje? a kazu da hriscanstvo ne ogranicava
![]()
Kip slobode na ulasku u New York je poklon francuskih masona i simbolizira plamen “prosvijetljenih” elita.
“Kip slobode” na ulazu u New York: stoji već preko 130 godina sa vječnim plamenom “slobode”. Da li je ona simbolom slobode u “zemlji sloboda”? Ili je, kako neki autori tvrde, poklon francuskih masona, i simbolizuje plamen “prosvjetljenih” koji kaže: “Mi kontroliramo ovu zemlju i to vam pokazujemo ovim kipom, ali vi ste suviše glupi da bi to shvatili!” (Navod iz Ickeove knjige “Največa tajna”).
http://razotkrivanje.net/2011/02/27/tajni-jezik-simbola/
Ne znam sto ste toliko protiv masona kad sve crkvene starjesine svih konfesija clanovi su masonerije.
Slazem se. Uzas kakvi su ti masoni.
Kip slobode na ulasku u New York je poklon francuskih masona i simbolizira plamen “prosvijetljenih” elita.
“Kip slobode” na ulazu u New York: stoji već preko 130 godina sa vječnim plamenom “slobode”. Da li je ona simbolom slobode u “zemlji sloboda”? Ili je, kako neki autori tvrde, poklon francuskih masona, i simbolizuje plamen “prosvjetljenih” koji kaže: “Mi kontroliramo ovu zemlju i to vam pokazujemo ovim kipom, ali vi ste suviše glupi da bi to shvatili!” (Navod iz Ickeove knjige “Največa tajna”).
http://razotkrivanje.net/2011/02/27/tajni-jezik-simbola/
Ја бих пре рекао да Kип слободе симболизује Светлоношу.
Иначе, о том језику симбола, опширно имаш овде: http://piksla.com/misterije/tajni-jezik-simbola-logotipi-novca-i-moci/?utm_source=linkeri.com&utm_medium=referral&utm_campaign=linkeri
Neverovatno.![]()
Шта је невероватно?
Pa što onda pišu sve najljepše o njima?O covece...stvari koje si napisao su stvari koje nemaju vezu sa vezom. Kao prvo i osnovno Masoni ili Slobodni Zidari ne sluze sotoni, Luciferu, Valu ili vec kojim paganskim bogovima!
Razlika je "samo" u tome što Ilija nije bog,tako da ti je povezivanje smiješno.Drugo - koristis poglesne, izmisljene ili lazne informacije u tekstu.Evo primera ako je, kako tvrdis, sotona = Tor = Perun(slovenski bog mulja isto kao i Tor i Zevs), Onda se pitam sta je i ko je Sv.Ilija? Cita logika.Nasi sveci su preslikavanja stare slovenske paganse religije. Tako da bi onda ispalo da je Sv. Ilija sotona, STO NIJE TACNO. Razmisli malo pre nego sto napises laz.
Kontradikcija 1:
Jim Shaw, klasicni materijalisticki mason koji nije shvatio poentu price.Pogledajte link ispod:
http://www.delusionresistance.org/christian/jim_shaw.html
Citao sam jos knjiga koje je pisao njegov majstor u kojima se navode i tekstovi iz predhodnih linkova. Pogledajte drugi link. Pogledajte deo gde postaje mason i kako magicno za godinu dana od prvog stepena preskace na 4-ti. Naravno to moze da je postigne tako sto platis da te unaprede ili postepeno ucis "tajnu svog zanata" i kroz godine postajes sve bolji covek.On je bio onaj koji se placao da ga unaprede. U knjizi cak ima i dokument kojim je placao velikom savetu(u njemu ne odlucuju masoni vec biznismeni i ekonomisti) ljudi kao on su otisli u masoneriju da bi stekli visoke polozaje placanjem za to nije shvatio onu misticnu stranu i pouku. Oko pokazuje da takvi kao on nikada ne smeju da kroce u masoneriju jer su prvenstveno nezainteresovani da postanu bolji ljudi kroz nju kao i da shvate poentu religija i verovanja u Boga. Pogledajte tekst:
citat:
Ex-33 degree Mason Jim Shaw says; "The Blue Lodge Mason is taught that the "G" in the
basic Masonic symbol represents God. Later on, he is told that it represents "deity".
Later still, he is told that it represents "geometry". In reality, this letter represents the
"generative principle," the Sun-god and, thus, the worshipped phallus, the male
"generative principle..." In its position (along with the square and compass) on the east
wall over the chair (throne) of the Worshipful Master, it is the representation of the Sun,
thus of the Sun-god, Osiris. Its earthly meaning, then, is of the sacred phallus; its cosmic
meaning is of the Sun, worshipped since antiquity by pagans while facing the East.
Reference, book: The Deadly Deception", page 144
Prica kako mu govore o znacenju "G" i on na kraju zakljucuje da je u pitanju paganstvo kao i sotona. Ovo dobro govori o nezainteresovanosti za otkrivanje "kraljevse umetnosti" u svom srcu, vec cim mu nije bilo dobro(u testamentu prica da je imao infekciju na oku) okrece se Isisu, samo ne znam cemu je pre bio okrenut.
Posle u testamentu prica kako je preskocio opet nekoliko koraka i pozvali su ga u 33-ci. Velika kontadikcija. PRAVI MASON mora da zasluzi i da se sam kandiduje na listu sa koje ce veoma veoma mali broj biti izabran da udje u poslednji stepen masonerije.On je ocigledno glupan, i lazov i covek koji nije sposoban da sam resi proble, vec kada zakipi odmah se okrece Isusu i moji za pomoc, ovakvi ne zasluzuju ni da cuju za Masoneriju a KAMOLI na budu "pozvani" u 33-ci stepen, na nekim mestima sam nalazio i da nije uspeo da udje u 33 ali nije vazno. Poenta je da je preskako stepene Masonerije placanjem i da je IZDAO SVOJU BRACU otkrivanjem tajne umetnosti u svojim tekstovima i knjigama. Ovakvo delo je klasika onih koji su LOSI LJUDI.
Dakle,onaj ko se obrati Isusu za pomoć (ko želi da postane hrišćanin) odmah je glupan,lažov i loš čovjek. I ne zaslužuje da uđe u masoneriju što znači da je biti hrišćanin veoma nepopularno kod masona, iako lažunjate da ste otvoreni prema svim religijama i da su nekakvi "hrišćanski" masoni najpopularniji.On je ocigledno glupan, i lazov i covek koji nije sposoban da sam resi problem, vec kada zakipi odmah se okrece Isusu i moji za pomoc, ovakvi ne zasluzuju ni da cuju za Masoneriju a KAMOLI na budu "pozvani" u 33-ci stepen
Na kakve debilne "izvore" se pozivate vi pravovJerni.![]()
Pa što onda pišu sve najljepše o njima?
Razlika je "samo" u tome što Ilija nije bog,tako da ti je povezivanje smiješno.
Uglavno su skoro svi kao i on. Samo materijalni interes pod maskom "duhovnog napredovanja".
Ovom rečenicom si jasno oslikao masonski stav prema hrišćanstvu i hrišćanima:
Dakle,onaj ko se obrati Isusu za pomoć (ko želi da postane hrišćanin) odmah je glupan,lažov i loš čovjek. I ne zaslužuje da uđe u masoneriju što znači da je biti hrišćanin veoma nepopularno kod masona, iako lažunjate da ste otvoreni prema svim religijama i da su nekakvi "hrišćanski" masoni najpopularniji.
О Боже. И ти мислиш да је верујем у такве глупости? Ја сам му само дао, пошто видим да се интересује за те симболе, а за извор ме заболе и не гледам одакле је.
За мене нешто без доказа не важи, па ни ово.![]()
Ovaj razmišlja ko dete od pet godina, čim neko pomene masone u pozitivnom kontekstu, odma' je mason.![]()
Al' de nađe pikslu...