Ljubomora, e pa sta?

Nisi nikad cula da se otima partner?

Nikad se ni jedna nije muvala oko tvog momka ili muza?

I sta si ti tada cinila?

Skrstila ruke i rekla: "Neka samo ide i meni ce biti lepo ako i njemu bude lepo?"

Nisi pokusala da se boris za TVOG decka ili TVOG muza?

(Zasto se uopste kaze "Moj muz!"? )

Нисам чула за отимање партнера. Само читала у романима Мир Јам својевремено и овде на форуму.

Да, мувале су се многе.
Али, на кога да будем љубоморна?
На рибе што га мувају?
Па шта ћу им ја, то је њихова ствар.

Како да се борим за мог дечка?
Тако што ћу њему правити сцене?
Тако што ћу черупати неке девојке?

Не знам како је на Карибима, али ја сам овако одрасла. Између мојих није било љубоморе, ја нисам љубоморна особа...
Просто је тако.
Жао ми је што сам касно стигла на тему, написала бих многе ствари које неки људи већ написаше.

Elaborilali smo vec da je ljubomora jedno VALIDNO OSECANJE koje covek NE MOZE DA NEMA.

Moze da ga kontrolise ali da ne bude ljubomoran - to vec nije istina!

Reci da nisi ljubomorna je isto kao da kazes "Ja nikad ne volim, nisam besna, nisam zavidna, nisam nervozna, nisam napregnuta, nisam oprezna...." i jos more toga...

NE MOZE BITI DA NISI NIKAD LJUBOMORNA AKO SI LJUDSKO BICE!.

Cak i Banacani su ljubomorni, eto ja znam jer sam odande.

Нисам чула за отимање партнера. Само читала у романима Мир Јам својевремено и овде на форуму.

Да, мувале су се многе.
Али, на кога да будем љубоморна?
На рибе што га мувају?
Па шта ћу им ја, то је њихова ствар.

Како да се борим за мог дечка?
Тако што ћу њему правити сцене?
Тако што ћу черупати неке девојке?

Izvinjavam se, iako smo zemljaci slabo se razumemo.....z:poz:

Elaborilali smo vec da je ljubomora jedno VALIDNO OSECANJE koje covek NE MOZE DA NEMA.

Moze da ga kontrolise ali da ne bude ljubomoran - to vec nije istina!

Reci da nisi ljubomorna je isto kao da kazes "Ja nikad ne volim, nisam besna, nisam zavidna, nisam nervozna, nisam napregnuta, nisam oprezna...." i jos more toga...

NE MOZE BITI DA NISI NIKAD LJUBOMORNA AKO SI LJUDSKO BICE!.

Cak i Banacani su ljubomorni, eto ja znam jer sam odande.

Могу да рихватим да нисам људско биће, али стварно нисам љубоморна.
Много сам пута већ то писала, по разним темама.

( А немам ни стрије, изеш га! z:cry:)

Јесам и бесна некад, и нервозна, и љута, и напрегнута...само, што рече Хелен, љубомора је неко размишљање ,,унапред'' и страх од нечег што би могло да се догоди. Немам тај страх. Нисам имала никад. Ето.

Али, Јеко, ако он мува неку, не могу ја бити на њу љубоморна!
Могу бити бесна на њега, или повређена, или већ...шта знам...

Ma ti nikada nikoga nisi VOLELA!

Da si nekoga nekada volela, pa kada mu se priblizi druga - imala bi zelju da joj kose pocupas, oci iskopas, vrat polomis...!

Kada se jednom istinski zaljubis, shvatices kako je to fino osecanje....

Ma ti nikada nikoga nisi VOLELA!

Da si nekoga nekada volela, pa kada mu se priblizi druga - imala bi zelju da joj kose pocupas, oci iskopas, vrat polomis...!

Kada se jednom istinski zaljubis, shvatices kako je to fino osecanje....

Ово је твоја пројекција љубави.
Била сам заљубљена много пута, а волим. баш волим.
И не чупам ни косе, не заривам нокте... не ломим вратове, нити копам очи.
И не сузбијам ниједно осећање у себи, никад. Али никад.
Само нисам љубоморна.

Али, Јеко, ако он мува неку, не могу ја бити на њу љубоморна!
Могу бити бесна на њега, или повређена, или већ...шта знам...

Ne, njoj mozes zavideti, ali je jako glupo da budes besna na njega, osim ako laze, tad je normalno biti besan zbog lazhi. Mozes biti razocarana razvojem situacije. Tuzna i ostalo sto je Helen nabrojala na prvoj strani...a sve to kad se sabere, tu i tamo u raznim kombinacijama blicne osecanje ljubomore.

Ne, njoj mozes zavideti, ali je jako glupo da budes besna na njega, osim ako laze, tad je normalno biti besan zbog lazhi. Mozes biti razocarana razvojem situacije. Tuzna i ostalo sto je Helen nabrojala na prvoj strani...a sve to kad se sabere, tu i tamo u raznim kombinacijama blicne osecanje ljubomore.

Па, нисам ни мислила да могу да бесним ако се заљубио или пожелео другу, него због лажи, на пример.
И да, слажем се са Хелен, у потпуности. И слажем се са њеним дефиницијама љубоморе и примерима које је дала.
И нисам љубоморна, нисам па нисам. z:)

Јесте, чика Блајбингер рече ,,Елаборирали СМО...''
Па, ја по елаборату упадам у статистичку грешку! И на овој теми! z:cry:
Чек мало, идем да субијем!

nemo subijate.. vidite da s teta elenom i vama genetski nesto nije u redu.. verovatno ste rodjene bez centra za ljubomoru.. samo nadjite dobrovoljnog davaoca da vam presade

sumnjive ste vi meni jos od one jekavice

Сте Ви то љубоморни, чика Буки, што се ми тако лепо слажемо? z:mrgreen:

Мени је жао што не могу да развијем ову тему, волим да расправљам са постављачем, али мислим да се нас двоје уствари слажемо, тако да му само спамујем теме, а то није лепо...

Back