crveni oblak
Elita
- Poruka
- 19.115
(А ставрно сам спамерка, нећу више!)
Ima vas vise takvih medju modovima i adminima

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
(А ставрно сам спамерка, нећу више!)

Sa ovim postom se slažem 100%!Бес је БЕС, а не љубомора....
Нити бес мора да има везе са љубомором, нити љубомора са бесом.
А понављам - има људи који сматрају да не полажу право ни на кога, па тако и не реже и ништа не чувају шапом, као што сматрају да су њихови парнери одрасле и зреле особе које нико не може ''отети'' без њихове личне воље и пристанка....
Можеш ти да режиш и кезиш се колико хоћеш - ако она хоће да оде са другим - отићи ће! Само од ње све зависи, а не од твог режања!![]()

Nisi nikad cula da se otima partner?
Nikad se ni jedna nije muvala oko tvog momka ili muza?
I sta si ti tada cinila?
Skrstila ruke i rekla: "Neka samo ide i meni ce biti lepo ako i njemu bude lepo?"
Nisi pokusala da se boris za TVOG decka ili TVOG muza?
(Zasto se uopste kaze "Moj muz!"? )

Što kaže jedan pametan čovek: ''Najljubomorniji su oni koji nisu u stanju da vole, a kojima je neophodno da osećaju da su voljeni.''Ma ti nikada nikoga nisi VOLELA!
Da si nekoga nekada volela, pa kada mu se priblizi druga - imala bi zelju da joj kose pocupas, oci iskopas, vrat polomis...!
Kada se jednom istinski zaljubis, shvatices kako je to fino osecanje....
E to!jer ako on zaista zeli da ode, uopste nije vredan toga da se borim

I ovo mi zvuči skroz smisleno....Što kaže jedan pametan čovek: ''Najljubomorniji su oni koji nisu u stanju da vole, a kojima je neophodno da osećaju da su voljeni.''
To sto sam po nekada mali ljubomorko bas mi lepo stoji..
to znaci da volim..da sam ziva..i da zelim..sve i samo za mene..
u suprotnom znaci da me ne bi bilo briga i da ne volim.
pricam o ljubomori u emotivnom smislu..
ostale ljubomore me ne doticu..nisam ljubomorna ni zavidna ni na koga i ni na sta..
prava si kuČka...

Razni ljudi istu boju doživljavaju drugačije.
A mi sad treba da se složimo oko tačne definicije toliko kompleksnog (tuga+strah+ljutnja+nesigurnost) osećanja kao što je ljubomora?
Pa pre toga da definišemo šta je kome tuga, a šta je kome strah itd. ...
Nema takve definicije.
Svako oseća za sebe.
A kako bi se osecala da ti se lepotan ne smeska nego da se smeska nekoj drugoj cica mici, bila bi srecna sto je on nasmejan?

Bogami, Hellen, TTTT i ne znam jos ako ima tih sto ih "ne zanima" tema ljubomore , bogami ste ucestvovali dobrano u temi koja vas ne zanima
Ono, mene ako nesto ne zanima nesto se ne unosim u toliku raspravu, prosto nisam zainteresovana, logicno ne? Qq...Sad cu se prevrnem.....
Tesko da to imam....
Ljubomora je znak tog kompleksa.![]()
, nisam to mislila, prosto moj muz je moj muz a ne tvoj niti Persin niti ce to ikada biti dok sam ja alive and kicking
Naravno, dok to ima smisla, ako dodje do takvih situacija eto boricemo se jedno za drugo.Ti bi zaista dozvolila da ti muz flertuje s drugom cicom i ti ono kao...nista...On je srecan i ja sam srecna i cica je srecna...I sta ja tu mogu??O my god!!!Ja ilisam kanda bas vestica sto moj boyfriend kaze ili ovde nes' nije u redu 
Nije.Pretarana jeste.A po tvojim stavovima nemam utisak da si ikada spremna da se boris za nesto sto mislis da je tvoje!I ne, partneri nisu nasa svojina, garant ces to reci, nisam to mislila, prosto moj muz je moj muz a ne tvoj niti Persin niti ce to ikada biti dok sam ja alive and kicking
Naravno, dok to ima smisla, ako dodje do takvih situacija eto boricemo se jedno za drugo.Ti bi zaista dozvolila da ti muz flertuje s drugom cicom i ti ono kao...nista...On je srecan i ja sam srecna i cica je srecna...I sta ja tu mogu??O my god!!!Ja ilisam kanda bas vestica sto moj boyfriend kaze ili ovde nes' nije u redu
![]()
nikad ljubomorne, najpametnije, najlepse...itd....

Kakve veze ima prisila sa ovim sto sam napisala?
Ali ako niko nikad nije osetio potrebu da se bori za onoga koga voli, da bude sje.ban, ljubomoran, da se ponasa bezveze, da pravi poteze nedostojne jedne dame, taj nikad nije osetio strast.
Sto je u redu, razni su ljudi. Samo primecujem.
Aj lav ju
To sam htela da kazem, da sam takav utisak stekla o Hellen i TTTT ali mi je falilo rechi 
Нисам рекла да ме не занима ова тема.
Au sto se tema razvila bogte, od juce do danas 3,4 straneBogami, Hellen, TTTT i ne znam jos ako ima tih sto ih "ne zanima" tema ljubomore , bogami ste ucestvovali dobrano u temi koja vas ne zanima
Ono, mene ako nesto ne zanima nesto se ne unosim u toliku raspravu, prosto nisam zainteresovana, logicno ne? Qq...

Nije.Pretarana jeste.A po tvojim stavovima nemam utisak da si ikada spremna da se boris za nesto sto mislis da je tvoje!I ne, partneri nisu nasa svojina, garant ces to reci, nisam to mislila, prosto moj muz je moj muz a ne tvoj niti Persin niti ce to ikada biti dok sam ja alive and kicking
![]()

А ја бих воолела да чујем - како се то ''бориш'' за некога?
Дође нека риба и насмеши му се и започне кокетан разговор...а ти онда - шта?
Почнеш да плачеш и хистеришеш? Проспеш му сок у лице? Кренеш да копаш очи супарници? Дођеш, унесеш јој се у лице и кажеш - ''Он је МОЈ, даље шапе од њега!'' Сачекаш да дођете кући па онда плачеш и емотивно га уцењујеш? Сачекаш да дођете кући па га онда нападнеш како је курвар и швалерчина? Дођете кући па обучеш костим зечице и изведеш стрииптиз а сутра му умесиш омиљену торту?
Немој да се смејеш....али ја заиста не знам како се то ради и шта подразумева та ''борба'' за некога?
И да ли значи да ће он подлећи чарима те кокете ако не предузимаш ништа од тога?
А ако то радиш - онда неће?
Могу да рихватим да нисам људско биће, али стварно нисам љубоморна.
Много сам пута већ то писала, по разним темама.
( А немам ни стрије, изеш га!)
Јесам и бесна некад, и нервозна, и љута, и напрегнута...само, што рече Хелен, љубомора је неко размишљање ,,унапред'' и страх од нечег што би могло да се догоди. Немам тај страх. Нисам имала никад. Ето.

Ne.To o cemu Hellen prica, razmisljanje unapred je paranoja.
Ta osecanja koje je ona, i ti sad spomenula cine ljubomoru...Vi izbegavate da je imenujete, prosto.Ali, vec sam to pisala...
To sto kazes, kako da ispoljis ljubomoru, cerupanje i sta ti ja znam...Kao sto Jeka kaze, bitno je razgraniciti NORMALNU od PRETERANE ljubomore...I kao sto autor teme kaze (komplik.nick, nikako da upamtim) - samokontrola je keva, sto bi Zemunci rekli![]()
Salu na stranu, ko kaze da bi ikada dozvolio sebi da tako plane??O tome niko ni ne prica, vec samo o osecanju ljubomore, i da, eto, nabrojala si te osobine koje je cine![]()
Ne.To o cemu Hellen prica, razmisljanje unapred je paranoja.
Ta osecanja koje je ona, i ti sad spomenula cine ljubomoru...Vi izbegavate da je imenujete, prosto.Ali, vec sam to pisala...
To sto kazes, kako da ispoljis ljubomoru, cerupanje i sta ti ja znam...Kao sto Jeka kaze, bitno je razgraniciti NORMALNU od PRETERANE ljubomore...I kao sto autor teme kaze (komplik.nick, nikako da upamtim) - samokontrola je keva, sto bi Zemunci rekli![]()
Salu na stranu, ko kaze da bi ikada dozvolio sebi da tako plane??O tome niko ni ne prica, vec samo o osecanju ljubomore, i da, eto, nabrojala si te osobine koje je cine![]()