crveni oblak
Elita
- Poruka
- 19.115
Opet ne pravite razliku izmedju neosnovane i osnovane ljubomore, a razlike je deeerasticna!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisi nikad cula da se otima partner?
Nikad se ni jedna nije muvala oko tvog momka ili muza?
I sta si ti tada cinila?
Skrstila ruke i rekla: "Neka samo ide i meni ce biti lepo ako i njemu bude lepo?"
Nisi pokusala da se boris za TVOG decka ili TVOG muza?
(Zasto se uopste kaze "Moj muz!"? )
Не знам како је на Карибима, али ја сам овако одрасла. Између мојих није било љубоморе, ја нисам љубоморна особа...
Просто је тако.
Жао ми је што сам касно стигла на тему, написала бих многе ствари које неки људи већ написаше.
Opet ne pravite razliku izmedju neosnovane i osnovane ljubomore, a razlike je deeerasticna!
Нисам чула за отимање партнера. Само читала у романима Мир Јам својевремено и овде на форуму.
Да, мувале су се многе.
Али, на кога да будем љубоморна?
На рибе што га мувају?
Па шта ћу им ја, то је њихова ствар.
Како да се борим за мог дечка?
Тако што ћу њему правити сцене?
Тако што ћу черупати неке девојке?

Elaborilali smo vec da je ljubomora jedno VALIDNO OSECANJE koje covek NE MOZE DA NEMA.
Moze da ga kontrolise ali da ne bude ljubomoran - to vec nije istina!
Reci da nisi ljubomorna je isto kao da kazes "Ja nikad ne volim, nisam besna, nisam zavidna, nisam nervozna, nisam napregnuta, nisam oprezna...." i jos more toga...
NE MOZE BITI DA NISI NIKAD LJUBOMORNA AKO SI LJUDSKO BICE!.
Cak i Banacani su ljubomorni, eto ja znam jer sam odande.
)Али, Јеко, ако он мува неку, не могу ја бити на њу љубоморна!
Могу бити бесна на њега, или повређена, или већ...шта знам...
Ma ti nikada nikoga nisi VOLELA!
Da si nekoga nekada volela, pa kada mu se priblizi druga - imala bi zelju da joj kose pocupas, oci iskopas, vrat polomis...!
Kada se jednom istinski zaljubis, shvatices kako je to fino osecanje....
Али, Јеко, ако он мува неку, не могу ја бити на њу љубоморна!
Могу бити бесна на њега, или повређена, или већ...шта знам...
sto nisi.. moras da budes ljubomorna

Ma ti nikada nikoga nisi VOLELA!
Da si nekoga nekada volela, pa kada mu se priblizi druga - imala bi zelju da joj kose pocupas, oci iskopas, vrat polomis...!
Kada se jednom istinski zaljubis, shvatices kako je to fino osecanje....
Ne, njoj mozes zavideti, ali je jako glupo da budes besna na njega, osim ako laze, tad je normalno biti besan zbog lazhi. Mozes biti razocarana razvojem situacije. Tuzna i ostalo sto je Helen nabrojala na prvoj strani...a sve to kad se sabere, tu i tamo u raznim kombinacijama blicne osecanje ljubomore.

Јесте, чика Блајбингер рече ,,Елаборирали СМО...''
Па, ја по елаборату упадам у статистичку грешку! И на овој теми!
Чек мало, идем да субијем!
nemo subijate.. vidite da s teta elenom i vama genetski nesto nije u redu.. verovatno ste rodjene bez centra za ljubomoru.. samo nadjite dobrovoljnog davaoca da vam presade

...evo još jedne statističke greške..nisam ni ja...što reče Vanda..nisam i nisam...

nemo subijate.. vidite da s teta elenom i vama genetski nesto nije u redu.. verovatno ste rodjene bez centra za ljubomoru.. samo nadjite dobrovoljnog davaoca da vam presade
...mora da je neko od mojih ili od njihovih švrljao...kad nam je ista genetička greška
sumnjive ste vi meni jos od one jekavice

sumnjive ste vi meni jos od one jekavice
...ne priznajem ništa, ja sam skojevka
И нисам љубоморна, нисам па нисам.![]()

To znaci da si voljena, mazhena i pazhena.![]()