Sehnsucht
Domaćin
- Poruka
- 3.663
A kako bi se osecala da ti se lepotan ne smeska nego da se smeska nekoj drugoj cica mici, bila bi srecna sto je on nasmejan?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A kako bi se osecala da ti se lepotan ne smeska nego da se smeska nekoj drugoj cica mici, bila bi srecna sto je on nasmejan?

Kanalisanje ljubomore i samokontrola je drugo pitanje.
Ja sam recimo celog zivota bio izuzetno ljubomoran ali to se veoma slabo primecivalo jer se umem uvek zauzdati.
...on je bio u stanju da cuti i da cuti i ne slutis sta misli pa gledaj cudo kada eksplodira, meni deluje bez ikakvog razloga, a on ti sroci u besu gde si sve izgresila u poslednjih pola godine...pocne samo da grmi i seva a ja mogu samo da cutim jer i ne znam sta je uzrokovalo doticni napad, ljubomora nevidjena samo vri u sebi kao vulkan a spolja se ne vidi nista, cak se i ne nazire...naslutila sam ovo zato sam ti i kazala

Aman, citas li ti uopste sta pises?
Kako mozes biti ljubomoran na nekoga ko ima veci nos od tebe, ruzniju facu, losiji auto (npr)?

Postigao sam da sa hladnokrvnim razmisljanjem i svesnom taktikom uvek eliminisem uljeze na vreme, bez da moram da primenim mere krajnje represije.

aaaaaaaaaaaa! pa sve vreme to i pricam........qq...
smeskao se drugoj ,ne meni.
sto bi bila ljubomorna da se meni smeskao?
da, bila sam srecna,jer je nasmejan i zadovoljan
i nije nikakva zrtva u pitanju i sl. gluposti.jednostavno spoznaja da bi volela da je moj,ali da na to ne mogu da ga teram.
a i kako da se ne divim,kad padaju pred njim cice kao pokosene...
el,sad jasno?![]()
Imas kompleks nize vrednosti.
Lose, lose....

A zasto ne bi mogao biti ljubomoran?
Ja sam u zivotu imao zene ciji su muzevi naspram mene bili pravi filmski glumci!
I sam sam se cudio zasto su te zene bile sa mnom pored takvih muskih Apolona kod vlastite kuce!
Zene su jako komplikovana pojava.![]()

Ok...ovo je vec spooky...dovoljno je molim te inace cu pomisliti da si moj bivsi...on je bio u stanju da cuti i da cuti i ne slutis sta misli pa gledaj cudo kada eksplodira, meni deluje bez ikakvog razloga, a on ti sroci u besu gde si sve izgresila u poslednjih pola godine...pocne samo da grmi i seva a ja mogu samo da cutim jer i ne znam sta je uzrokovalo doticni napad, ljubomora nevidjena samo vri u sebi kao vulkan a spolja se ne vidi nista, cak se i ne nazire...naslutila sam ovo zato sam ti i kazala
![]()

Не знам шта значи ''савршени одговори''. Ја говорим о истинитим одговорима, а не о ''пожељним''.
Ја сам на форуму признала толике интимне ствари, толико се отворила, признала своје страхове, мане, слабости, грехове .... Морам ли да причам и оно што не мислим и не осећам само да се неко на једној јединој теми не би осетио инфериорно (мада не знам зашто би).
Не припада ми нико. Не борим се ни за кога. Немам противнике. Људи нису моје власништво и са мном у интеракције ступају својом вољом, а не мојом присилом.![]()

i.... otvaraces po temu za svaki copy paste lancanog pisma koje ti se svidi?Svi smo ljubomorni.
Samo neki to mogu da kriju i kontrolisu, a neki ne mogu.
Kad neko kaze: "Ja nisam ljubomoran/a" on svakako - laze.
To je kao da kaze: "Jos nikada ne mogu da budem ljut" (svako je po nekad ljut)
Ljubomora je jedno sasvim NORMALNO osecanje, validno kao ljubav, tuga, sreca, potistenost i td.
Ne postoji osoba koja nije ljubomorna.
Nekada je ljubomora ne izaziva gotovo nikakve vidljive reakcije, a nekada je smrtonosna.
Ljubomora je kao vetar: nekada blagi povetrac koji osvezava monotoniju ljubavi, a nekad pobesnela oluja koja rusi sve pred sobom....

i.... otvaraces po temu za svaki copy paste lancanog pisma koje ti se svidi?![]()
Gde je tu strast onda?![]()
Strast nije prisila.
У кревету!![]()
tema... koja tema?Imas li nesto da kazes o temi?
Vecito spamujes.
Kakve veze ima prisila sa ovim sto sam napisala?
Ali ako niko nikad nije osetio potrebu da se bori za onoga koga voli, da bude sje.ban, ljubomoran, da se ponasa bezveze, da pravi poteze nedostojne jedne dame, taj nikad nije osetio strast.
Sto je u redu, razni su ljudi. Samo primecujem.

E vidis, "losije" od sebe ne dozivljavam kao konkurenciju, pa samim tim ne mogu biti ljubomorna na iste.![]()

Mislila sam na strastvenost kao deo licnosti koja moze da se ispoljava u dosta stvari, ne samo u krevetu.
Ja i bolje od sebe ne dozivljavam kao konkurenciju
To je prednost mog horoskopskog znaka, jer smo ubedjeni da od nas nema boljih i da su za zaljenje oni koji bi da nas zamene nekim drugim
No dobro, naravno da sam bio ljubomoran u nekim situacijama, ali sam to brzo prevazilazio zbog gore pomenute crte u karakteru.
Sa godinama pak, to vise nema tu formu, vec prelazi u: "ko ce da se smara sa ljubomorom, ima toliko boljih i produktivnijih stvari. Ko resi da me napusti, uradice to svakako"

Зашто наводим ове баналне примере? Зато што је, колико видим, љубомора у ствари једна врста СТРАХА УНАПРЕД. Страха да ће можда, евентуално доћи до ситуације да ће нас неко оставити и преварити.....
Када се то већ деси - онда су друга осећања у питању, онда реагујемо бесом, тугом, огорчењем, пакошћу, мржњом, очајањем.... Ја бих некако љубомору дефинисала као страх од нечега што би могло да се деси, а не као реакцију на нешто што се већ десило.