gost 151384
Elita
- Poruka
- 22.756
svi mi koji smo godinama na ovom pdf..nagledali smo se i nacitali raznih tema na ovom podforumu
od onih ultra dobrih, preko osrednjih bezveznih i zacudjujuje glupih
simptomaticno je d a je velika vecina ok tema posle samo par dana ,padala sve nize i nize na stranici a nezanimljive teme su se drzale i po nekoliko dana nedelja i meseci visoko se kotirujacu uglavnom zbog spama i raznog lupetanja
da ne bih ja tu previse drzala predavanja a interesuje me vase misljenje
sta je smisao ovog podforuma za vas
postoji li neka tema sa kojom ste se bas ono odusevili. al je pala u zaborav
ili koje su vas teme bas iznervirale svojom stupidnoscu
da li zelite da izbacaite ovde negativnu pozitivnu energiju da nekog nadmudrite da piisete ono sto u rl ne zelite, da budete prosti ili lkulturni
sta ocekujete ovde da pronadjete od tema
sta je to sto vas ovde nervira
sta biste zeleli da procitate
meni licno je sve dosadnije i uzaludnije, a ne bih volela da odem odavde jer bas znamo lepo da se druzimo
smaram a?
od onih ultra dobrih, preko osrednjih bezveznih i zacudjujuje glupih
simptomaticno je d a je velika vecina ok tema posle samo par dana ,padala sve nize i nize na stranici a nezanimljive teme su se drzale i po nekoliko dana nedelja i meseci visoko se kotirujacu uglavnom zbog spama i raznog lupetanja
da ne bih ja tu previse drzala predavanja a interesuje me vase misljenje
sta je smisao ovog podforuma za vas
postoji li neka tema sa kojom ste se bas ono odusevili. al je pala u zaborav
ili koje su vas teme bas iznervirale svojom stupidnoscu
da li zelite da izbacaite ovde negativnu pozitivnu energiju da nekog nadmudrite da piisete ono sto u rl ne zelite, da budete prosti ili lkulturni
sta ocekujete ovde da pronadjete od tema
sta je to sto vas ovde nervira
sta biste zeleli da procitate
meni licno je sve dosadnije i uzaludnije, a ne bih volela da odem odavde jer bas znamo lepo da se druzimo
smaram a?

Свашта си нешто питала и написала, чињеница је да неке добре теме само пролете, јел нека будала избаци 10 теме у року од 2 мили секунде и онда нико и не примети нешто стварно квалитетно, а људи се и не труде превише. Постоји конструктиван спам, који подиже расположење на некој теми и онај скроз деструктиван који уништава теме. 60% (најмање) тема су спам сам по себи. Волим да се надмудрујем, али исто тако ми је баш драго да похвалим кад неко нешто искрено или баш добро напише, рачунам то у свој добитак. Мени је такође све досадније и узалудније, али има пар разлога због којих ми оовде некада буде лепо!