loptica doskocica
Domaćin
- Poruka
- 3.339
Šta mislite o tome? Da li zajednički biznis doprinosi boljoj ljubavnoj vezi? Ili je kamen spoticanja? Može i zajednički kreativni posao. U čemu je razlika u odnosu na zajednički hobi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zajednički biznis.Ako planiraš Onlyfans karijeru onda je top
ne bihZajednički biznis.
Normalno, sam svoj gazdaZajednički biznis.
Šta mislite o tome? Da li zajednički biznis doprinosi boljoj ljubavnoj vezi? Ili je kamen spoticanja? Može i zajednički kreativni posao. U čemu je razlika u odnosu na zajednički hobi?
Da i to veoma los ugovor. Pa ti vidi odakle to krece:Чекајте, а зар брак није, управо, бизнис партнерство у коме се трудите да заједно створите што више?
А што сами не бисте могли? тј. одвојено.
Da i to veoma los ugovor. Pa ti vidi odakle to krece:
Danas se zaposljavas kod mene i potpisujes da ces voleti moju firmu zauvek i u dobru i u zlu i imam eksluzivno pravo na tebe kad god i ako slucajno napravis gresku, uzecu ti pola zarade za sve godine! pola! ha'f!
nema veze..imas i slucajeve da su se razveli a zadrzali zajednicki biznis...kad su ljudi normalni sve opcije su u igri.Šta mislite o tome? Da li zajednički biznis doprinosi boljoj ljubavnoj vezi? Ili je kamen spoticanja? Može i zajednički kreativni posao. U čemu je razlika u odnosu na zajednički hobi?
mislim da ni tvoj suprug ne bi zeleo da deli sa tobom tvoju gerijatriju .. sa druge strane da vodis javnu kucuKatastrofa
Jok
Nikako
Ni pod tačku raznog
Ne
Brrrrr

Najčešće stvara probleme pogotovu kada partneri drugačije gledaju na biznis modele. Probao sam i baš nije išlo dobro, neki maksimum do koga sam stigao i koji je bio uspešan su kratkotrajne biznis saradnje sa partnerkom.Šta mislite o tome? Da li zajednički biznis doprinosi boljoj ljubavnoj vezi? Ili je kamen spoticanja? Može i zajednički kreativni posao. U čemu je razlika u odnosu na zajednički hobi?
Da, na papiru, a zamisli da znas na pr da ces ti tu po sudskoj inkluzivnnoj odluci (po recimo rasnoj osnovi) da ti izgubis veci deo toga. A tokom poslovanja, taj od tebe ocekuje da radis i privredjujes vise, jer si belac, a on recimo proizvoljno skuva rucak i donese kafu (mada ti zazvoca u fazonu- skuvaj je sam sebi svinyo bela)Имали сте заједнички бизнис.
Кад делите ортаклук, делите по пола.
Имали сте заједнички бизнис.
Кад делите ортаклук, делите по пола.
Nekim ljudi 24/7 treba neko pored sebe, a nekima retko.Ja ne bih.
Treba da postoji neki luft gde nismo uvek zajedno, gde svako ima svoj zivot.
Vizija paklaYamisli stalno kod kuće sa nkim, pa na poslu sa njim, pa sa decom, pa na odmoru... Ko god je to probao nije se sjajno proveo. Mislim ima i takvih ljudi kao vezane vreće.. ko voli nek izvoli.
Jel znas da su se nekad dobar deo brakova zapravo nalazili preko posla. Ovaj period komunizma,recimo. U opste nije bilo to kako zamisljamo po filmovima- sreli se na ulici, u kaficu i bla bla. Posao- zajednicki prijatelji, ugovorila porodica. A i dan danas ne mogu da se naslusam prica: kolega/koleginica. S tim sto je to danas zabranjeno pa samim time pravi jedann konflikt u drustvu.Ja ne bih.
Treba da postoji neki luft gde nismo uvek zajedno, gde svako ima svoj zivot.
Yamisli stalno kod kuće sa nkim, pa na poslu sa njim, pa sa decom, pa na odmoru... Ko god je to probao nije se sjajno proveo. Mislim ima i takvih ljudi kao vezane vreće.. ko voli nek izvoli.
Iako ne znam gde i kada se ikada u ugovorima pominjao seks- osim u , jel te hehehe
Чим кажеш "да" код матичара, обавезујеш се да делиш сто и постељу.
Сто и постеља су пристојнији изрази за оброк и секс.
Ко не испуњава своју уговорну обавезу, мора да сноси последице.