Seks i romantika

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da li ove dve energije imaju ista zajednicko?

Romanticna osecanja su povezana sa toplinom, neznoscu, nekom mekanom energijom a seksualna zelja
se cesto radja iz sasvim suprotnog razloga..iz napetosti, uzbudjenja, izazova...

Da li to znaci da romanticna osecanja ne izazivaju seksualnu zelju ili?
Ne mora biti, a može. A šta kada prija, kako drugačije :kafa:

Da li ove dve energije imaju ista zajednicko?

Romanticna osecanja su povezana sa toplinom, neznoscu, nekom mekanom energijom a seksualna zelja
se cesto radja iz sasvim suprotnog razloga..iz napetosti, uzbudjenja, izazova...

Da li to znaci da romanticna osecanja ne izazivaju seksualnu zelju ili?
Meni ne.
Romantika mi je, tek, glumatamje na kvadrat.
Mislim - svi glumatju ljubav, a ovo je još i preglašeno?

Šta je ljubav, Barbi?
To pitanje se ovde, kao i svuda, gubi u nekim nejasnim, romantičnim, podpirijućim i provokativnim porukama, koje pokušavaju da je, kroz sve to, definišu kao nešto što ne može da se definiše?

Šta je ljubav, Barbi?
To pitanje se ovde, kao i svuda, gubi u nekim nejasnim, romantičnim, podpirijućim i provokativnim porukama, koje pokušavaju da je, kroz sve to, definišu kao nešto što ne može da se definiše?
Pitas pogresnu osobu...ja mislim da je ljubav ono sto traje maks pola sata i to u krevetu a da je sve ostalo goli zivot...:malav:
Doduse, svesna sam i bezgranicno velike mogucnosti da sam u krivu...:lol:

Ljubav je sve ono sto se kao ruzicasti oblik nadvije iznad obicne seksualne privlačnosti iliti nagona za produžetkom vrste.
Ljubav je ono sto iskrojimo u svojim glavama kako bismo dali neki visi smisao tom nagonu i toj privlacnosti.
Ali je i ljubav sve ono sto nas pokreće, daje nam nadu, volju. I mogu do prekosutra o ljubavi.

Ljubav je sve ono sto se kao ruzicasti oblik nadvije iznad obicne seksualne privlačnosti iliti nagona za produžetkom vrste.
Ljubav je ono sto iskrojimo u svojim glavama kako bismo dali neki visi smisao tom nagonu i toj privlacnosti.
Ali je i ljubav sve ono sto nas pokreće, daje nam nadu, volju. I mogu do prekosutra o ljubavi.
Ajde?
O tome da je ljubav Eros?
Konstruktivna; ona koja nas tera da radimo na sebi; da bi bili bolja verzija sebe? Ali nije trgovina, već su leptiići i metafizika?

Back