ljubav i seks..podforum

svi mi koji smo godinama na ovom pdf..nagledali smo se i nacitali raznih tema na ovom podforumu
od onih ultra dobrih, preko osrednjih bezveznih i zacudjujuje glupih
simptomaticno je d a je velika vecina ok tema posle samo par dana ,padala sve nize i nize na stranici a nezanimljive teme su se drzale i po nekoliko dana nedelja i meseci visoko se kotirujacu uglavnom zbog spama i raznog lupetanja
da ne bih ja tu previse drzala predavanja a interesuje me vase misljenje
sta je smisao ovog podforuma za vas
postoji li neka tema sa kojom ste se bas ono odusevili. al je pala u zaborav
ili koje su vas teme bas iznervirale svojom stupidnoscu
da li zelite da izbacaite ovde negativnu pozitivnu energiju da nekog nadmudrite da piisete ono sto u rl ne zelite, da budete prosti ili lkulturni
sta ocekujete ovde da pronadjete od tema
sta je to sto vas ovde nervira
sta biste zeleli da procitate
meni licno je sve dosadnije i uzaludnije, a ne bih volela da odem odavde jer bas znamo lepo da se druzimo
smaram a?

E ajd da ti odgovorim redom valjda neću nešto propustiti.:p
Smisao ovog pdf-a je da nema smisla.
Za teme koje su mi glupe ja stavljam ovaj smajli
t9719.gif

Teme sa jednim pitanjem ne smatram za temu, već samo da bi neko, eto iz dosade, otvorio temu i malo privukao pažnju na sebe a inače nema postova po kojima bi bio zapažen što smatram da ta osoba i nema bog zna šta da kaže.
Ja sam ovde kao što već svi znaju svakakva zavisno od horoskopa tog dana.:lol:
Više ne očekujem ništa da vidim od tema.:aha:
I meni je sve dosadnije ali eto ne odlazim odavde ne znam ni sama zašto.:confused:
Smaraš i keenjaš ko bolesna krava.:lol:

Aktivnije bih se uključio u diskusije, pošto nalazim da su interesantne, intrigantne, a neretko i šaljive, te smatram da bih imao šta da kažem i eventualno pomognem nekim savetom. No na svoju nesreću primećujem da sa mnom niko neće da priča. Kao da me nema.
A stvarno se upinjem da što kvalitetnije i običnom čoveku razumljivo prezentujem odgovor.
Kako bilo da bilo, smatram da bih uzrok tome trebalo da potražim u sebi i svom neinteresantnom, smarajućem karakteru. Realno.

:neutral: kakvo bre foliranje???...sve eminentne ljisovke znaju sta je vrednost dobre alatke.....:manikir:

Мсм не би биле овде да не воле - хвала богу! Ал сам мислио на искреност у "безобразном" обожавању иостог или барем добро претварање, је неопходно:)
Наравно ово је само претпоставка, јер стварно не знам ни ко ни шта ради, ал ето чујем да има свачега!

Aktivnije bih se uključio u diskusije, pošto nalazim da su interesantne, intrigantne, a neretko i šaljive, te smatram da bih imao šta da kažem i eventualno pomognem nekim savetom. No na svoju nesreću primećujem da sa mnom niko neće da priča. Kao da me nema.
A stvarno se upinjem da što kvalitetnije i običnom čoveku razumljivo prezentujem odgovor.
Kako bilo da bilo, smatram da bih uzrok tome trebalo da potražim u sebi i svom neinteresantnom, smarajućem karakteru. Realno.

Си потписао за неки клан?;)

julijane ti si obozavam od toliko zenskih forumasa...vredele bi te poslusati
mozda i otkrijem sto su toliko lude za tobom pa poludim i ja...za sebe...dakle ne plasi se..necu ti nista:D
evo pazljivo cu sedeti i cekati tvoj post:cool:

E ajd da ti odgovorim redom valjda neću nešto propustiti.:p
Smisao ovog pdf-a je da nema smisla.
Za teme koje su mi glupe ja stavljam ovaj smajli Pogledajte prilog 86209
Teme sa jednim pitanjem ne smatram za temu, već samo da bi neko, eto iz dosade, otvorio temu i malo privukao pažnju na sebe a inače nema postova po kojima bi bio zapažen što smatram da ta osoba i nema bog zna šta da kaže.
Ja sam ovde kao što već svi znaju svakakva zavisno od horoskopa tog dana.:lol:
Više ne očekujem ništa da vidim od tema.:aha:
I meni je sve dosadnije ali eto ne odlazim odavde ne znam ni sama zašto.:confused:
Smaraš i keenjaš ko bolesna krava.:lol:

:cmok2:

Ej drugar ako ćemo iskreno nešto te baš i nema.;):)

Back