ljubav i seks..podforum

gost 151384

Elita
Poruka
22.756
svi mi koji smo godinama na ovom pdf..nagledali smo se i nacitali raznih tema na ovom podforumu
od onih ultra dobrih, preko osrednjih bezveznih i zacudjujuje glupih
simptomaticno je d a je velika vecina ok tema posle samo par dana ,padala sve nize i nize na stranici a nezanimljive teme su se drzale i po nekoliko dana nedelja i meseci visoko se kotirujacu uglavnom zbog spama i raznog lupetanja
da ne bih ja tu previse drzala predavanja a interesuje me vase misljenje
sta je smisao ovog podforuma za vas
postoji li neka tema sa kojom ste se bas ono odusevili. al je pala u zaborav
ili koje su vas teme bas iznervirale svojom stupidnoscu
da li zelite da izbacaite ovde negativnu pozitivnu energiju da nekog nadmudrite da piisete ono sto u rl ne zelite, da budete prosti ili lkulturni
sta ocekujete ovde da pronadjete od tema
sta je to sto vas ovde nervira
sta biste zeleli da procitate
meni licno je sve dosadnije i uzaludnije, a ne bih volela da odem odavde jer bas znamo lepo da se druzimo
smaram a?

nema smisla
drugar mi prso mmora da mu nadjem devojku stalno me tera da mu pushim - tema
nema dovoljno glupe teme za ljs
obichno napishem ono shto u rl najcheshce precutim jer nemam zelje niti mi je stalo da kazem
nishta
svi?
nishta
ma idi bre dosadni su svi u pm
smarash

Da bidnem riba al da nikom nedam i da drku na moje slike a ja da lepršam u sebe
Kakvo upoznavanje preko ovo mesto - to je za paćenici...
Vi u Beograd ste jako čudni, cela mi familija tu.

A forum je baš lepo mesto da vidimo intelekt osobe, moža se zbog toga zbližimo...
U RL-u ne gledamo intelekt već samo izgled

Poslednja izmena:
ja sam ovakva i u rl, možda malo blaža pri deljenju 'komplimenata' u vidu uvreda, psovki i tako to...
inače dosadno mi je pa hoću da pričam gluposti, zato sam ovde.
da ne bih smarala okolo svoje društvo :mrgreen:

a da je dosadno, jeste, šta li radim ovde umesto da učim? :confused:

nema smisla
drugar mi prso mmora da mu nadjem devojku stalno me tera da mu pushim - tema
nema dovoljno glupe teme za ljs
obichno napishem ono shto u rl najcheshce precutim jer nemam zelje niti mi je stalo da kazem
nishta
svi?
nishta
ma idi bre dosadni su svi u pm
smarash

ma ajd..ok sto smaram...to radim sa oovom jednom temom..al sta sa onih bezbroj tema koje se svakodnevno otvaraju i dosadne su u boziju mater
a na svakoj bude bar 50 postova
koliko je to izgubljeno vreme
sto s elupetanja tice
nekako nam je to oprosteno
nalupamo se brate svi ko maksim pod diviziju...samo je pitanje sto to radimo bas u tolikom obimu
zar je moguce d anam je svima toliko dosadno u rl
da nam je najgluplja tema ovde inetersantnija od necega sto nam se u stvarnosti desava
ok razumem zahebanciju
ali na pr tema seks sa biljkama..bila je pre par godina...ja sam bila u cudu nekoliko dana

svi mi koji smo godinama na ovom pdf..nagledali smo se i nacitali raznih tema na ovom podforumu
simptomaticno je d a je velika vecina ok tema posle samo par dana ,padala sve nize i nize na stranici a nezanimljive teme su se drzale i po nekoliko dana nedelja i meseci visoko se kotirujacu uglavnom zbog spama i raznog lupetanja
da li zelite da izbacaite ovde negativnu pozitivnu energiju da nekog nadmudrite da piisete ono sto u rl ne zelite, da budete prosti ili lkulturni
meni licno je sve dosadnije i uzaludnije, a ne bih volela da odem odavde jer bas znamo lepo da se druzimo
smaram a?

:ok: Свашта си нешто питала и написала, чињеница је да неке добре теме само пролете, јел нека будала избаци 10 теме у року од 2 мили секунде и онда нико и не примети нешто стварно квалитетно, а људи се и не труде превише. Постоји конструктиван спам, који подиже расположење на некој теми и онај скроз деструктиван који уништава теме. 60% (најмање) тема су спам сам по себи. Волим да се надмудрујем, али исто тако ми је баш драго да похвалим кад неко нешто искрено или баш добро напише, рачунам то у свој добитак. Мени је такође све досадније и узалудније, али има пар разлога због којих ми оовде некада буде лепо!

Мене ниси сморила, али имам благи утисак да ово твоје и моје писаније јесте сморило остатк екипе:mrgreen:!

ma ajd..ok sto smaram...to radim sa oovom jednom temom..al sta sa onih bezbroj tema koje se svakodnevno otvaraju i dosadne su u boziju mater
sto s elupetanja tice
nalupamo se brate svi ko maksim pod diviziju...samo je pitanje sto to radimo bas u tolikom obimu
da nam je najgluplja tema ovde inetersantnija od necega sto nam se u stvarnosti desava
ok razumem zahebanciju
ali na pr tema seks sa biljkama..bila je pre par godina...ja sam bila u cudu nekoliko dana

za trpljenje gluposti u rl potrebno je mnogo vishe ulozenog truda
ovde se samo zavalish i bole te

sto s elupetanja tice
ok razumem zahebanciju

Ма бре нису досадне теме су моронске, требао би да постоји дежурни мод, који би истог момента угасио неку будалаштину!

smaram a?

-sta je smisao ovog podforuma za vas: smisao je u besmislu
-postoji li neka tema sa kojom ste se bas ono odusevili. al je pala u zaborav: ne sećam se
-koje su vas teme bas iznervirale svojom stupidnoscu: sve o polnim organima
-da li zelite da izbacaite ovde negativnu pozitivnu energiju da nekog nadmudrite da piisete ono sto u rl ne zelite, da budete prosti ili lkulturni: od svega po malo
-sta ocekujete ovde da pronadjete od tema: temu koja ostavlja prostora ili za dobru šalu ili dobru debatu
-sta je to sto vas ovde nervira: klonovi hejteri
-sta biste zeleli da procitate: nešto duhovito

- ja sam ovde u prolazu i kada nešto ne mogu da podnesem, ja se odjavim.

uh, jel se to ocekuje neka dubinska analiza???....znaci: dodjem, vidim, lupim, nasmejem se i drugima i sebi i odem....kad sve ovo ne uspem da odradim necu vise dolaziti....

Очигледно да ми превише времена проводимо овде па примећујемо, оно што ти не примећујеш. Дође мамлаз и отвори ДЕСЕТ тема све у циљу издркавања по урмашима, и тако све чешће и чешће!

:ok: Свашта си нешто питала и написала, чињеница је да неке добре теме само пролете, јел нека будала избаци 10 теме у року од 2 мили секунде и онда нико и не примети нешто стварно квалитетно, а људи се и не труде превише. Постоји конструктиван спам, који подиже расположење на некој теми и онај скроз деструктиван који уништава теме. 60% (најмање) тема су спам сам по себи. Волим да се надмудрујем, али исто тако ми је баш драго да похвалим кад неко нешто искрено или баш добро напише, рачунам то у свој добитак. Мени је такође све досадније и узалудније, али има пар разлога због којих ми оовде некада буде лепо!

Мене ниси сморила, али имам благи утисак да ово твоје и моје писаније јесте сморило остатк екипе:mrgreen:!

pa ebo mamu ako ih je ovo toliko smorilo
kako ih nije smorilo torbanje...ili seks sa biljakama
ebem ti bilo postova za izvoz
ma to mi palo na pamet...mislim ovo sve
zavrsila posao ranije
i reko ajd malo na ljis
i dosla....a ono tuga
ni na jednu temu cak ni zahebanciju d a napisem
ama nista me nije nasmejalo niti potaklo d anapisem jednu rec:think:
mora biti da je do mene, a ne od tema

Back