gost 186421
Elita
- Poruka
- 16.871
aj da ima samo lj i s pa da ve razumem, al ovako..nemo da me svatiš, al ja mislim da ste svi vi ovde radi iebanja.
Све и да је тако, то је сасвим легитимно!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
aj da ima samo lj i s pa da ve razumem, al ovako..nemo da me svatiš, al ja mislim da ste svi vi ovde radi iebanja.
onda mi nema pomoci![]()

imun sam ja na sarmovema daj navar..pa posle par mojih sarmatnih postova kao da si bio malo mace a ne nadrndani navar kog svi znamo
a tako si sladak kad si ljut![]()
Све и да је тако, то је сасвим легитимно!![]()
prosjacite na orgazminja, eto to ste vi

da drka za dzuuuuuuu zoro...sto si tako gnevan..pa nismo svi radi tih smensih pokreta ovde..ebes sajber seks
a zasto si ti ovde?
uuuuuuu zoro...sto si tako gnevan..pa nismo svi radi tih smensih pokreta ovde..ebes sajber seks
a zasto si ti ovde?
ne sporim, samo je nekako žalosno..razočaravajuće..potresno..
!pićkozašto sam gnevan? pa zato jer vas mrzim, to je bar jasno..
a zašto sam ovde? ovde sam kad me iznerviraju na drugim pedeefovima i svratim da pljucnem koga bilo i to je bar jasno..

zašto sam gnevan? pa zato jer vas mrzim, to je bar jasno..
a zašto sam ovde? ovde sam kad me iznerviraju na drugim pedeefovima i svratim da pljucnem koga bilo i to je bar jasno..
zašto sam gnevan? pa zato jer vas mrzim, to je bar jasno..
znas li d aje mrznja jako osecanje?
da drka za dz
i da nam u pauzama gricka
saveS

od mladog kupusa... narocito sam imun na rostiljael sarmove od zelja ili kupuščića

naravno, ja sam čovek jakih osećanja
el se stidimo?pa ako je za dz neka ga
al nek snimi pa d a i mi gledamo
ps
sad sam stvarno preterala...evo stidim se
pri tom meni je maticni podforum politika
pa mi ovo doje kao opustanje
jer tamo je zapravo hebacina u tri cina..i dobijes onu stvar gde se najmanje nadas..i ne zelis
!ne vredi biti gnevan zbog zena
to je ko da si gnevan zbog gravitacije kad se prospesh na guzicu sa merdevina
dzaba
el i na pileće batačiće što su upale u baricu i uprljale nogicuod mladog kupusa... narocito sam imun na rostilja![]()
el se stidimo?
stidimo se
sto smo one nove godine pijane zvonile bajagi na vrata
mmmm.znaci i jako volis?