ljubav i seks..podforum

zbog žena? ja ne mrzim samo žene.
Ja mrzim i muškarce.
I njihove traljave kombinacije
i vaše igre i bezmudost i vaše nakaradne frizure i grbe na nosevima, maldeže..kupaće, pozeraje, dimove, zdepaste face i režirane nonšalancije koje iza sebe kriju jad, čemer i čašu meda koju niko ne zagrči..dakle sve to đuture. Ima još..

Дај још, ово је било добро....

Ко би рекао да је ово особа која ме је некада дисциплиновала :D

Добро признајем била је правична, а ја сам се много ложио због глупости:rumenko:!

a sto ko bi rekao
sam se promenila pa postala nepravicna?
ili postoji razlika izmedju mene kao mod ai forumasa....ja mislim da nije bilo razlike
al moze biti da sma ja subjektivna

zbog žena? ja ne mrzim samo žene.
Ja mrzim i muškarce.
I njihove traljave kombinacije
i vaše igre i bezmudost i vaše nakaradne frizure i grbe na nosevima, maldeže..kupaće, pozeraje, dimove, zdepaste face i režirane nonšalancije koje iza sebe kriju jad, čemer i čašu meda koju niko ne zagrči..dakle sve to đuture. Ima još..
jb.t...pa od ovoga može da se rikne :sad2:

a sto ko bi rekao
sam se promenila pa postala nepravicna?
ili postoji razlika izmedju mene kao mod ai forumasa....ja mislim da nije bilo razlike
al moze biti da sma ja subjektivna

Ма не ништа лоше нисам мислио само сам на глас рекао оно што сам помислио, а то је да си скроз ок особа, а како сам некад био у трипу да си као и већина модова ................, на политици посебно. Мада вероватно је да је проблем био у мени:rumenko:!

Ма не ништа лоше нисам мислио само сам на глас рекао оно што сам помислио, а то је да си скроз ок особа, а како сам некад био у трипу да си као и већина модова ................, на политици посебно. Мада вероватно је да је проблем био у мени:rumenko:!

mmmmm:cmok2:

Back