frida-kahlo
Zainteresovan član
- Poruka
- 350
dekart1973:Najviše se gadim ljudske gluposti, ...
...e i ja !!! I sto je ono najgore ona ne samo sto je gadna vec je, na zalost, i jako opasna.
Pozdrav!
M.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dekart1973:Najviše se gadim ljudske gluposti, ...
...e i ja !!! I sto je ono najgore ona ne samo sto je gadna vec je, na zalost, i jako opasna.
Pozdrav!
M.
frida-kahlo:dekart1973:Najviše se gadim ljudske gluposti, ...
Pozdrav!
M.
Sad mi devojka kaze da je malopre bio film o tebi![]()
![]()
frida-kahlo:Sada ce neko da izvadi stvari iz kontesta Dekarte...Nisi dobro formulisao pitanje mislim....
L,P & U nema problema sa "ljubom. prijateljicama" jer prijateljica ni nema (osim jedne ev. dve koje su one prave i uvek tu ) Odnosno potencijalne prijateljice se boje od Potencijalne opasnosti koja vreba od one koja je Lepa,Uspesna,Pametna a SAMA!!
dekart1973:E jel znaš da sam ja imao sličnih problema. Jedan moj "dobar" drug, našao devojku. U vezi su bili beć jedno mesec dana i ja ga jednom prilikom, onako usput, pitam: "Pa dobro, kada ću da upoznam snajku?". E, a on mi kaže: "Jes pa da se zaljubi u tebe."
E, TRI DANA NISAM MOGAO DA SE OPORAVIM OD ŠOKA, BRE!!!! Pa mislim, šta reći na ovako ograničeno razmišljanje?!?!?
Pa boli ih.anakin:onda uspeh...kakav? akademski, poslovni, finansijski? to nismo uspeli da ustanovimo posle toliko strana...a onda paf, etiketa - uspeh nije uspeh ako ta osoba nije emotivno zadovnoljna (definicija emotivne zadovoljenosti je jel da biti u vezi)...
i na kraju krajeva, sta vas bre boli q sto je neko sam?

McMillan:@Calimero hm, a šta, ja treba da merim tuđ uspeh prema... Mel Gipsonu? Pa prema kojim merilima, zaboga, da procenjujem?!
Ne znam kako da ti kažem, a da te ne uvredim...
frida-kahlo:....uopste to mu bese zanimljivo kao jedna pojava koja fakat egzistira ....naravno da medju tim zenama ima i sretnih i nesretnih i bezobraznih i "pacenica - da ne zaboravim na Petrov omiljen termin -.....ali ovde govorimo o jednoj normalnoj osobi i prosto "studiramo " taj problem....
dekart1973:Ma ovde ne polemišemo o tome šta je uspeh, već o tome zašto neko ne može (ili može) da nađe partnera!!!
Mislim, bez veze je da se uhvatimo tako za neki pojam, koji nije primaran za temu, i onda "razvijamo teoriju".
![]()
Pitanje je, dakle:
DA LI STE SAMI I USAMLJENI, DA LI DOŽIVLJAVATE NERAZUMEVANJE OD STRANE OKOLINE, DA LI IMATE PROBLEM DA NAĐETE "SRODNU DUŠU"????
PS1: Nije pitanje: Šta podrazumevate pod uspehom!!!

Malo pozitivizma Analkin nebi skodilo....anakin:a sto sad menjas temu u pola? nemas argumente?
anakin:ja to upravo i pitam a niko mi ne odgovara...kojim tim zenama? da li je to neka specijalna kategorija zena?
anakin:moje je da pitam sta me interesuje...sta ti imas sa tim?
dekart1973:Pa nije "specijalna kategorija žena" (mada mi taj komentar zvuči pomalo ironično, ili se varam?).
1. Činjenica je da postoji dosta osoba koje su same (odnosno nisu u vezi).
2. Činjenica da postoji dosta osoba koje su same i želele bi da pronađu "srodnu dušu".
3. Činjenica je da su neke od ovih osoba LEPE, PAMETNE I USPEŠNE.
E pa, postavlja se pitanje: Zašto su onda same???
Kako znam da takve osobe postoje? Pa recimo da neke poznajem!!!
(Ili je ovo možda sve san, i ovi ljudi i forum i ................... ).![]()