rzorica
Aktivan član
- Poruka
- 1.827
Ma vidi...,kakve slike postavljete na forumu... i onda ocekujete da mi ravnodusno sedimo tu i kuckamo porukice...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Evo i mene.Popila kaficu,iscitala sve novo, pregledala Stefanelline torte, slanise od Buducetaste i sad na posao, da vidimo sta je ostalo i opet iz pocetka.
Buducatasto srecan rodjendan tvojoj cerki, zelim joj srece u zivotu, a i tebi naravno, a za slanise pisi recepte.
Hvala draga Vera na lepim zeljama, pisem sutra recopise, sad sam mrtvosana, stigo me umor, ovih dana sam spavala po 3 sata dnevno u proseku![]()

Evo ja preuzela jutarnju smenu ali ne za sugo. Zurim na stanicu da sacekam ceru. Stize iz Nemacke. Posle pravac skola pa se ptsemo kasnije.

Sad tek vidim kombinaciju - jaja i jagode ! Jel neko ovo probao za doručak?

Sad tek vidim kombinaciju - jaja i jagode ! Jel neko ovo probao za doručak?
![]()

Jao žene, koje ludilo...
Sinoć kad nisam umrla...uhvati me neka nesvestica, vrti mi se u glavi, ne mož da ustanem...pritisak 150/100, a uvek mi bio mali pritisak ispod 100. Moji zovu hitnu, kažu da popijem nešto za skidanje pritiska i za smirenje, i u roku od pola sata ako ne padne da ih zovemo ponovo...
Popijem ja to...al ništa...i dalje nesvestica...
Zavučem se u krevet i na silu zaspim, da me ne bi vodili...
ustanem jutros, malo mi bolje, ali i dalje se malo vrti okolina....
Dal me stigao umor, premor, ili je nešto drugo, nemam pojima...
Eto, zato sam propustila treću smenu....

Stefanelli, cuvaj zdravlje! Ovo vreme napolju utice na zdravlje ljudi, narocito ako smo vec unapred premoreni i iscrpljeni!Jao žene, koje ludilo...
Sinoć kad nisam umrla...uhvati me neka nesvestica, vrti mi se u glavi, ne mož da ustanem...pritisak 150/100, a uvek mi bio mali pritisak ispod 100. Moji zovu hitnu, kažu da popijem nešto za skidanje pritiska i za smirenje, i u roku od pola sata ako ne padne da ih zovemo ponovo...
....
) ili imaj pri sebi tinkturu! 

još mi se vrti, moraću do lekara...

Jao žene, koje ludilo...
misli na decicu...Jao žene, koje ludilo...
Joooj... i ja sam imala istu tu mašinu. U stvari, imala je moja tetka, pa ju je donela ovde kod nas jer je pravljenje rezanaca prešlo u nadležnost moje mame. I super je radila i više od pomenutih 25 godina (ja mislim da je doneta negde krajem sedamdesetih), dok ja nisam uzela da rastanjujem marcipan na njene valjkeStefanelli draga cuvaj se. Nista nije vrednije od zdravlja. Znam da si ti zena -zmajica, ali uspori malo. Priusti sebi barem jedan miran vikend. Ako ti se do popodne ne stabilizuje stanje obavezno odi kod doktora da vidis sta je u pitanju. Nemoj se igrati jer sta bi tvoja porodica bez tebe a sta bi i mi. Suvise si mlada da imas tako visok pritisak. Nocna ti je do daljnjeg zabranjena
Mariska ja imam italijansku masinicu za rezance Ampia i jako sam zadovoljna Radi vec vise od 25 godina bez greske. Bitno je da je cela metalna jer se plasticni delovi vremenom iskrzaju. Za cenu neznam jer sam je jako davno kupila. Nadam se da sam ti malo pomogla![]()
. Ne znam šta se dogodilo, ali - ne radi više. Prijatelj je odneo da proba da popravi, ali se ne pojavljuju ni on ni mašina.