PrincessAndjela
Domaćin
- Poruka
- 4.300
Dobro jutro, drage moje!!! Srećan nam 8. mart i želim Vam da Vam svaki dan bude lep, srećan i uspešan, da Vas vole, maze i paze svih dana u godini, a za 8. mart kako hoće.Ljubim Vas sve.Odoh da se malo doteram.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

neću da zalazim u to
)Samo da vas pozdravim uz kaficu
A što se tiče 8. marta, uopšte ga ne volim, ne čekam i ne slavim. Jako je žalosno ako je nekim ženama posvećen samo OVAJ JEDAN DAN. Bedno! Žene treba da se poštuju, vole i cene 365 dana u godini!!!
Jedino me obraduju sitni poklončići koje moja dečica naprave sa svojih deset prstića. Mislim da je jedino to od srca.... (a ovi što kupe po karanfilneću da zalazim u to
)
Budite zdrave, vesele, srećne, ali ne samo danas, već SVAKI DAN!

. 

i divan buket sa orhidejama i malo slavlje, a od mojih kolega josh po jedan znak paznje...
a kod kuce isto paznja, pa prija shta da vam kazem
E da me ne izdate, ja sada idem po narudzbu da iznenadim vecerom moje momke

Ja sam juče slavila Bojanin rođendan i diplomu
i imali smo puno gostiju i juče i danas,
I inače volim kad nam dođu gosti i kad sa ljubavlju spremam za moje drage rođake i prijatelje, a najsretnija sam kad posle obilnih đakonija

sednem sa njima i pričamo i smejemo se do besvesti...

To mi puni baterije i jedva čekam sledeće slavlje i okupljanje
Sad sam upravo ispratila zadnje goste pa sedoh za komp da vidim kako ste mi provele današnji dan. Puuuunoooo se zahvaljujem na čestitkama koje ste mi poslali za današnji dan, zaista ste mi dodatno ulepšale praznik. Pre 28 godina 07. marta se rodila moja mlađa ćerka Bojana i to je za mene naaaajjlepši poklon za Osmi mart

Treća smena zatajila noćas...
Nema veze... nadoknadićemo
![]()

sa prijateljima, sada došli kući...uh naporan ovaj dan a i prethodni...