stefanelli

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

 • Stefanelli, prijavila sam tu osobu..ovo je bilo vrlo neprijatno. Iskreno se nadam se da ce jednog dana izaci na videlo, ili da ce ga prijaviti vise ljudi i ugasiti, kako ti ne bih imala ovakvih problema.. cula sam od jedne osobe da si veoma veliki covek, da si lik i prosto je zacudjena sa ovakvim komentarima..ali ipak razumem, i gleda ovaj gore, nadam se da ce se greska cija god da je, i sala, ili sta vec ispraviti na obostrano zadovoljstvo!
  Zaista bre nisam, molim te evo lepo i javno, prov eri nekako, ja sam poslal zahtev, pokusacu po prijateljima da vidim znam li nekoga, resicemo problem nemoj me javno napadati, zaista je ruzno ovo sto mi govoris!
  Ja imam barvalove i eterika, ne znam koliko su dobre u usporedbi s tvojima. Znači ti ih rastvaraš s vodom, a ne alkoholom?????. Ja sam mislila da se mora alkoholom
  zaglavila najverovatnije dok ne zavrsim a to ce da bude posle petlova,sutra sreda a kao da je vikend,sreca pa cu prikociti od sutra zbog slave ali me zato ceka kuca,slano,riba,gosti...pa godisnji odmor e to me drzi na nogama....ona pacovcina ti je extra svaka ti cast i na strpljenju i na rukama,bas si ga uradila majstorski.
  Draga drugarice, sve čestitke na osvojenoj nagradi!
  Moji prijatelji i familija samo tvoju i Dacinu tortu pominju i hvale, bez obzira što je naša sugrađanka osvojila prvo mesto.
  A od srca ti čestitamo rođendan i želimo puno, puno ljubavi, mala Jana i ja.
  Sve cestitke na osvojenoj nagradi, da nas i ubuduce radujes ovako lepim tortama
  Da li bih mogla fil za Moskva tortu kuhati posebno puding, a posebno jaja i šećer na pari, pa onda pomiješati i da li pomiješati vruće ili hladno? Bojim se da mi ne zagori, kakva sam smotana.
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
Back
Top