КОСОВО И МЕТОХИЈА

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nece da moze. St'ono kaze narod, "oteto prokleto." Ovako, kako ce da bidne, vi cete da proglasite nezavisnost, priznace vas neke drzave, a neke bogumi i nece,
slazem se sa uvodom, mada mi kazemo "tudje nikad nece biti tvoje", znaci ono sto je vase ostace vase,ali oo sto je nase nikada nece biti vase.
i ovaj drugi deo je tacan, isto se i na vas odnosi, vas ce priznati svi, ali neki ce vas voledu neki ne, pa ti "racunaj" sta zelim reci
EU-u i UN-u necete moci da prismrdite, mi cemo da vam spicimo ekonomsku blokadu (da vidis kako je kilometarski red za hleb super za kondiciju),
koliko vidim vi cete pre od nas stajati u redu za....
a sto je najbolje, moracete prema Srbima na KiM da budete dobri k'o devojcice, da ne biste izgubili podrsku zapada.
i ovo si u pravu, a to cesto govorim, kakve ste srece, uvek moramo da vas cuvamo ko malo vode na dlanu, ili makar na pocetku, a posle, ja mislim da ce se neke stvari zaboraviti, i zivecemo ko komsije, onako, cas lepo cas.... [/QUOTE]

A da, i svaki minut te "nezavisnosti" cete provesti u strahu sta mi gore radimo. Narocito ti, ti si nam odma' preko reke. :twisted: [/QUOTE]

ma jok bre, a sto spominjes reku, moras prvo doci do leposavica pa posle.... nista, ili se vratis nazad ili te vrate nazad

relativno pametan post, zato ajde lepo nas priznajete i da sve zaboravimo, da nastavimo komsijski kao da nikada rata nije bilo medju nama. i obecavam da cemo kada bude neka sportska utakmica i sl. i mi cemo navijati za srbiju

Ајде нам гарантујте да нећете више дирати у наше светиње, и оно што је наше, исправити све порушено и вратити све на своје место. и ја ћу бити међу првима да вас примим у братски загрљај, унаточ свега што је било!

Kako da Vas priznamo kad vi necete da pregovarate.

Vi bi sa nama pregovarali kad biste nas priznali. Vi nepriznajete Srbiju kao suverenu i medjunarodno priznatu drzavu nakon demokratskih promena u njoj nakon 2000.god.

Hajde da pregovaramo posteno, otvoreno, bez inata pa kud nas razgovori odvedu bez utvrdjivanja krajnjeng rezultata razgovora u napred.

Dobrodosao u drustvo...

Pregovaracki proces i mir su svetinje u civilizovanom svetu.

Svi koji zele da prekinu pregovaracki proces izmedju Beograda i Pristine ne zele dobro Albancima . Ako Albanci sada bezobzirno proglase nezavisnost, sve po nagovoru USA, onda neka se spreme da prime celi niz bezobzirnosti u duzem vremenskom periodu sa druge strane.

Proglasenje nezavisnosti nije napredak , razvoj Kosova. To je samo pojacavanje krize u svim njenim aspektima.Stetu ce da trpe i Srbija i KiM.

Bolja alternativa za Albance je , zivite lepo kao do sada u miru, pregovarajte sa Srbijom dok nepostignete bolje sporazume, cuvajte mir i radite. Srbija ce Vas razumeti i pomagati u tome.

Za izvesno vreme zajedno sa Srbijom postacete deo EU i tada vise nece biti vazan antagonizam izmedju Srbije i KiM, vec standardi EU.

ma jok bre, a sto spominjes reku, moras prvo doci do leposavica pa posle.... nista, ili se vratis nazad ili te vrate nazad
Propichio sam ja leposavic, stigao do Mitrovice, dao cvetic zgodnoj svedskoj KFOR-ovki, napio se k'o dupe, hteo da predjem most (verovao ili ne, namera mi je bila sirit' bratsvo i jedinstvo), zaustavili me lokalni Srbi, uz opasku: "Jes' ti lud, tamo preko kolju za koru 'leba, a 'de nece tebe Srbina." Ruzan grad u pm, al prema onome sto se da naslutiti sa mosta, za juzni deo je k'o Pariz.

E da, i stanovnici istog su apsolutno reseni da vam se nahebu svega i svacega prismrdite li preko reke.

)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sta reci ? Zalosno je to da ovakve gluposti postaju '' trend '' kod mladih ljudi !!

стари људи су требали да тај проблем реше уместо да га продубљују, ако стари не могу миром, млади ће моћи силом

Ајде нам гарантујте да нећете више дирати у наше светиње, и оно што је наше, исправити све порушено и вратити све на своје место. и ја ћу бити међу првима да вас примим у братски загрљај, унаточ свега што је било!

normalno je da ja ne mogu garantovati, ali zaista verujem da ce se sve sto si naveo ispostovati sa nase strane. nesto od toga jer cemo hteti sami, nesto jer cemo tako dokazati nas evropski kurs i tako....
a zamisli kakav bi ste podsticaj dali ovim snaga, sa priznavanjem, kada diskutuju sa nasim patrijotama o buducim odnosima izmedju srbije i kosova

Propichio sam ja leposavic, stigao do Mitrovice, dao cvetic zgodnoj svedskoj KFOR-ovki, napio se k'o dupe, hteo da predjem most (verovao ili ne, namera mi je bila sirit' bratsvo i jedinstvo), zaustavili me lokalni Srbi, uz opasku: "Jes' ti lud, tamo preko kolju za koru 'leba, a 'de nece tebe Srbina."
a sta si ti ocekivao?? da te patrijote koje zive od zastrasivanja srpskog dela savetuju da ides i da ti se nece nista desiti a???? da seku granu na kojoj sede... nemoj Yopa,mislim nemoj meni prodavati te price
Ruzan grad u pm, al prema onome sto se da naslutiti sa mosta, za juzni deo je k'o Pariz.

E da, i stanovnici istog su apsolutno reseni da vam se nahebu svega i svacega prismrdite li preko reke.

sada ti verujem da si zaista bio pijan ko letva, ako ti je severni deo lepsi, a ne mozes proci ulicom od kioska, limenih barakica, sklepanih radnji i sl. onda tek vidim zasto ti nisu dali da predjes ovamo.
ps. vec sam puno puta rekao, ajde lepo se javite kada zelite posetiti kosovo,a ja cu naci par sati da samnom prosetate makar po mitrovici, ako vec ne ne budem imao vremena za nesto vise, a za uzvrat vi cete reci istinu na forumu, kako izgleda kosovo, kako se ljudi ponasaju i pored toga sto govorite srpski i sl.

стари људи су требали да тај проблем реше уместо да га продубљују, ако стари не могу миром, млади ће моћи силом

Tacno, stari su trebali da nam daju Republiku tad (1981) kad smo je trazili i sve bi bilo ok. Vec ste se trudili da problem resite silom, ali niste uspeli, tako da... od sile nema nista. Ako ti kreteni sto pevaju tu pesmu znaju gde je Kosovo ja se isecem.

Tacno, stari su trebali da nam daju Republiku tad (1981) kad smo je trazili i sve bi bilo ok. Vec ste se trudili da problem resite silom, ali niste uspeli, tako da... od sile nema nista. Ako ti kreteni sto pevaju tu pesmu znaju gde je Kosovo ja se isecem.

Nije se Joca ni oladio,a vi vec hteli u disoluciju Jugoslavije. Ccc... :roll: A mogli ste biti bar iskreni. Evo zasto : Pitali Jakupa Krasnicija 1982. na sudu u Pristini cemu ta pobuna na Kosovu? On je odgovorio (citat) : '' optuzujemo se da smo nacionalisti i sovinisti,to nije tacno. Priznajem pred ovim sudom da sam komunista,marksista i lenjinista. Nasa ideologija je marksizam - lenjinizam. Ova bezgresna ideologija koju vole svi proleteri sveta,pokazuje put za nacionalno i drustveno oslobodjenje. Mi ovo nismo poricali,vec smo ponosni sto smo savremenici ove generacije. Ziveo albanski narod? Slava marksizmu i lenjinizmu.'' (kraj citata)

Viktore,jesi li procitao link koji sam ostavio ovde o situaciji na Kosovu?

Pazi vicky, ovaj što ga ima na avataru je irski revolucionar...Briti su strašne zločine počinili u Irskoj i južnom i severnom delu...Još nisu odgovarali gotovo ni za jedan od njih, ali da to ''ostavimo'' po strani:mad:
Oni i danas seju smrt u Severnom ,okupiranom delu Republike Irske gde su naselili, kao Turci nekad' na Kosovo tušta i tma ''protestanata'',odnosno na Kosovu albanaca, koji su formirali svoje ''milicije'' koje uz podršku britanskih koljača, tj.turaka a posle i Hitlera i dela međunarodnih snaga gde opet jaku ulogu imaju Briti i Amerikanci, na Kosovu, i dalje tuku ,muče i ubijaju katoličke, odnosno srpske starosedeoce...
E,sad' ti meni reci, kako to da se jedan rezultat etničkog čišćenja i terorizma koji se zove Kosovo, bez onog Metohija što ste brutalno izbacili iz naziva ,PRIZNAJE I LEGALIZUJE, a rezultat državnog terorizma koji e zove ''6 provincija''Severne Irske i dalje zataškava...
Shvatam ja da nema trenutne pravde, ali ćete ono što ste posejali na KOSOVU kad tad' morati da požnjete, kao i vaši saveznici briti ili anglo-saxonci kako god...
Pakao vas čeka i jedne i druge...
Samo je pitanje vremena:cool:

има дана за мегдана не брини ти, а то за силу зна се ко ју је користио

Ti si siptar.Aljbanci su u Aljbaniji.Drago mi je sto nasa deca mljogo "volje" siptare.Dobro pises Srpski,nego ti Srpska istorija slabo ide,moraces da malo proradis na tome,bice propitivanja pre ili kasnije!

Izmedju Siptara (Siptar je pogresan naziv, kaze se Šćiptar) i Albanaca nema razlike, ustvari razlika je samo u nazivu, dakle, Albanija = Shqipëria, Albanac = Shqiptar. Albanac (ili Šćiptar) je Albanac, nema veze gde zivi.
Budi siguran da bolje ja znam tvoju istoriju nego ti ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back