- Poruka
- 33.624
slazem se sa uvodom, mada mi kazemo "tudje nikad nece biti tvoje", znaci ono sto je vase ostace vase,ali oo sto je nase nikada nece biti vase.Nece da moze. St'ono kaze narod, "oteto prokleto." Ovako, kako ce da bidne, vi cete da proglasite nezavisnost, priznace vas neke drzave, a neke bogumi i nece,
i ovaj drugi deo je tacan, isto se i na vas odnosi, vas ce priznati svi, ali neki ce vas voledu neki ne, pa ti "racunaj" sta zelim reci
koliko vidim vi cete pre od nas stajati u redu za....EU-u i UN-u necete moci da prismrdite, mi cemo da vam spicimo ekonomsku blokadu (da vidis kako je kilometarski red za hleb super za kondiciju),
i ovo si u pravu, a to cesto govorim, kakve ste srece, uvek moramo da vas cuvamo ko malo vode na dlanu, ili makar na pocetku, a posle, ja mislim da ce se neke stvari zaboraviti, i zivecemo ko komsije, onako, cas lepo cas.... [/QUOTE]a sto je najbolje, moracete prema Srbima na KiM da budete dobri k'o devojcice, da ne biste izgubili podrsku zapada.
A da, i svaki minut te "nezavisnosti" cete provesti u strahu sta mi gore radimo. Narocito ti, ti si nam odma' preko reke.

ma jok bre, a sto spominjes reku, moras prvo doci do leposavica pa posle.... nista, ili se vratis nazad ili te vrate nazad